lauantai 26. marraskuuta 2011

Joulu vanhassa Porvoossa

Käytiin illan hämärtyessä kävelyllä vanhassa kaupungissa ihailemassa jouluista tunnelmaa. Valoja, lyhtyjä, toinen toistaan upeampia näyteikkunoita... Oli kylmä, mutta glögimuki lämmitti mukavasti. Vielä kun tulisi vähän lunta, niin idylli olisi täydellinen.
11 kommenttia:

 1. Mä olin aikeissa lähteä Vanhan Porvoon jouluavajaisiin, mutta luettuani, että avajaiset on niin 'myöhään', jouduin kuoppaamaan idean. Ehkä piipahdan Porvoossa ensi la. Lumi toisi kyllä sitä aitoa joulutunnelmaa!

  VastaaPoista
 2. Voih ihania kuvia
  ja niin tuli ikävä sinne lähelle kotikontuja;)

  Porvoo on ihana kaupunki<3

  Tuo yks sisustuskauppa
  on ihanuus kans!

  Jamssi

  VastaaPoista
 3. Ihanan tunnelmallisia kuvia.
  Täytyisi kyllä joskus päästä käymään Porvoossa!
  T. Tiina

  VastaaPoista
 4. Terhi:
  mekään ei oltu siellä iltapäivällä, ku olis olleet ns. "viralliset" avajaiset, vasta myöhemmin. Vaanha kaupunki on NIIN upea, kun jokainen kauppa pistää parastaa lyhdyin jne. Toivotaan, että lunta saadaan pian ja pääset piipahtamaan valkoisessa joulukaupungissa! :)

  Jamssi:
  ajattelinkin sua kun tein tätä postausta ;)

  Tiina:
  no niin pitää - ilmoittelethan kun ois sopiva sauma, niin lähden oppaaksi ja tulette samalla käymään meillä! :)

  Suvi:
  Älä muuta sano! Ja livenä vielä tuhat kertaa kuvia kauniimpaa. :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanaa ♥ Tampereelta ei löydy mitään ton vertaista. 4 vuotta sitten oltiin miehen kanssa pe-su Porvoossa piti olla vaan pe-la ja lähtee kotiin, mutta pakko oli jäädä vielä yhdeksi yöksi. Mutta hotellin saaminen olikin sitten kiven takana :)

  VastaaPoista
 6. Sniif. Tuli ihan ikävä. Neljä vuotta tuolla asuttiin ja nyt neljä sen jälkeen oikeilla kotikonnuilla.. Onneksi voi aina käydä!!

  VastaaPoista
 7. Ihania jouluisen kaupungin tunnelmakuvia - tänään katselin kaupassa Unicef-kortteja - niissä on aina myös niiiiin ihania taloja :)

  VastaaPoista
 8. Upeita ja tunnelmallisia kuvia <3

  Millä asetuksilla nämä on otettu, siis suurinpiirtein? Itse saan aina kamalan tärähtäneitä hämärä/pimeäkuvia aikaiseksi :(

  VastaaPoista
 9. Elina:
  voin uskoa! Saanko udella, missä hotellissa yövyitte? Itse en ole Porvoossa ollut koskaan hotellissa, mutta esimerkiksi Hotelli Onni on ulkoapäin tosi tunnelmallisen näköinen. Ja tuo uusi Pariisin Ville! :)

  Koivurinteen rouva:
  aina voi käydä ja täältä katsella kuvia. Porvooseen kannattaa kyllä tulla vaikka kauempaakin. :)

  Peppi:
  samaa mieltä! :)

  La Petite Princesse:
  Kiitti - parempiakin vois nuo kuvat kyllä olla... Mutta kyllä niistä tunnelma välittyy. Ja itse asiassa mun mielestä nuo tärähtäneet kuvat jotenkin lisää sitä tunnelmaa. ;D Näissä kuvissa itse asiassa oli säädöt vähän niin ja näin; nimittäin kaikki muu taisi olla automaatilla, paitsi ISO 1600. Viimeisen kuvan kohdalla käytin "jalustana" sillan kaidetta, jonka vuoksi kuvasta tuli hieman tarkempi. :)

  VastaaPoista
 10. Porvoo on kyllä niin ihana! me ei olla taidettu koskaan käydä talvella, hassua! Kesäisin senkin edestä. Täytyy pistää sille "things to do" listalle :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...