tiistai 22. marraskuuta 2011

Lapsuuden talo

Kaivelin naftaliinista, tarkemmin aitasta, vanhan nukketaloni. Setäni on sen aikoinaan minulle taidokkaasti rakentanut. Olen suunnitellut, että talon ollessa jo noin kolmekymppinen, voisi pieni pintaremontti olla paikallaan. Mutta nyt pölyjä pyyhkiessäni tulinkin toisiin ajatuksiin. En vaan raaski muuttaa talosta mitään! Olkoon alkuperäisissä tapeteissaan ja maaleissaan. Remontti pilaisi hienon talon. Mutta ehkä sitä voisi vähän nykyaikaistaa? Idealampun syttymistä odotellessa talo saa tuoda tunnelmaa yläkertaan vievän portaikon tasanteella.


10 kommenttia:

 1. Jo on setä rakkaudella hienon talon väsännyt. :)

  VastaaPoista
 2. oI, MIKÄ FIILIS TALOSSA!
  Tuosta tuli mieleen, kun mieheni löysi kierrätyskeksuksesta huonokuntoisen nuken talon ja pyysi isääni sen laittamaan kuntoon. Isä ja äitini laittoivat talon kuntoon ja ja kalustivat ja nyt talo on tytsylläni.. Talo on ihana, vakkei olekaan pastelli-unelma.. :)

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka kaunis! Ja jalkalistat ja kaikki! Eihän tuota tarvitse remontoida tosiaankaan! Ihana tunnelma!

  VastaaPoista
 4. Talohan näyttää valaistuna ihan pirpakakkutalolta =)
  Minullakin oli lapsena nukkekoti (tosin kaupasta ostettu), mutta kahmin aina huonekalut lattialle, jossa oli paljon paremmin tilaa leikkiä.

  VastaaPoista
 5. Suloinen!!! Ja niin tunnelmallinen yksityiskohta ihan noinkin :)

  VastaaPoista
 6. Suvi:
  eikös olekin! :)

  anni:
  Kuullostaa kivalta. Ehkä munkin pitäis etsiä toinen talo remonttikohteeksi, kun ei tähän vanhaan raaski koskea... ;)

  Désirée:
  siinä on kyllä setä tehnyt tarkkaa työtä! Ei ollut 70- ja 80 -lukujen vaihteessa kyllä varmaan toista yhtä hienoa taloa! Ja hienohan se on siis vieläkin! :)

  Anne:
  No niinpä näyttääkin. :D Mies kyllä sanoi, että se näyttää siltä kuin siellä olisi tulipalo... ;D

  HoO:
  Onhan se, ja tunnearvo vielä lisää sitä. :)

  VastaaPoista
 7. Ihana talo! Mullakin tuli pipaitalo mieleen.
  Mun pitäis meidän tytsyille saada nukketalo. Jospa joulupukki muistais! ;)

  VastaaPoista
 8. houtten:
  No ehdottomasti, kyllähän joka tytöllä pitää oma nukketalo olla! ;) Itsekin taisin omani saada joululahjaksi, ellen nyt väärin muista...

  VastaaPoista
 9. Oi miten suloinen <3 Mulla on kans isäni tekemä nukkekoti mummivaarilassa, lapset innoissaan leikkivät sillä joka kerta siellä käydessämme. Ihan aikuisikään asti luulin, että se on Lundian nukkekoti, kunnes selvisi, että isäni on tehnyt sen. Tyttärellä on täällä kotona mieheni serkun tekemä nukkekoti, jonka ajattelin sisustaa, kun tytär vähän kasvaa.

  VastaaPoista
 10. Terhi:
  nukkekodin sisustaminen ois ihanaa! Ihme kyllä, Onnikin on kiinnostunut leikkimään tuolla nukketalolla. Mut epäilen, että ne ois kuitenkaan mitään kotileikkejä... ehkä siellä asuis autoja. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...