torstai 3. marraskuuta 2011

Mekottaa


Syksyn parhaita puolia on se, 
että saa kaivaa kaapista neulemekot
ja vetää saapikkaat jalkaan.

[neulemekko h&m, alusmekko ellos, saappaat bianco]

16 kommenttia:

 1. Ihana asu! Onko tuo H&M:n neulemekko tämän vuoden tarjonnasta?

  VastaaPoista
 2. Marja:
  Kiitos! Mekko ei ole uusi, olen ostanut sen jo nelisen vuotta sitten.. Ja meinannyt jo kirpparillekin viedä monta kertaa, kun tuntui että se on pesuissa kutistunut. Vai oonkohan mä vaan kasvanut..? ;D

  VastaaPoista
 3. IHANA asu, mä sitten rrrakastan neulemekkoja ja neulemekon alle alusmekko kera saappaiden. Niin ja saappaiden kanssa pitkät sukat, jotka ihanasti pilkistää... =O*

  Ihanaista alkavaa viikonloppua! <3

  Ps. Mistä tuo alusmekko on?

  VastaaPoista
 4. Ihana mekko, sopii sulle tosi hyvin :) Mäkin tykkään nykyään kovasti neulemekoista. Harmittavan monissa mekoissa vaan on just tuollainen sauma/leikkaus rinnan alla -> ei sovi mulle yhtään, kun näytän raskaanaolevalta. Pitäisi vissiin tehdä pömppikselle jotain. Muakin kiinnostaa mistä alushame on?

  VastaaPoista
 5. naana:
  kiitos - mäkin tykkään! Ja niihin saa helposti vaihtelua erilaisilla asusteilla. :)

  Terhi:
  kiitos! :) Hah, kyllä tuo mekko tekee helposti äitiysefektin kaiken kokoisille käyttäjille... täällä myös! Mut tykkään silti mallista. :)

  Ja alusmekko on Elloksen, vanhaa mallistoa sekin jo tosin. Pidin sitä kesällä sellaisenaan - sama siis kuin tämä täällä: http://onnistain.blogspot.com/2011/07/rimpsuja.html

  VastaaPoista
 6. Ellokselta mäkin on tilannut alusmekkoja! Muualla en ole nähnytkään. :/

  Mä löysin kirpulta Odd Mollyn neulemkon, josta olin KAAAAUAN haaveillut. Taisin varmaan mainitakkin siitä? Sen ovh on 330 euroa ja nyt maksoi 50 euroa. Onneksi en koskaan raaskinut ostaa sitä normihintaisena, hih. ;) Ja arvaas mitä kirpusta puheenollen, meidän saldo nyt 530 egee. Huomenna haetaan loput tavarat pois. :)

  Tulipas taas pitkästi tekstiä, toiv. ei haittaa. :}

  VastaaPoista
 7. Voi naana ihana - tietenkään ei haittaa! Mä ilahdun niin valtavasti aina kun huomaan, että joku on edes muutaman sanasen tänne jaksanut jotain kommentoida! :) Tuntuisi hassulta höpistä "itsekseen". Eli saa kirjoittaa vaikka kuinka pitkiä stooreja - ja se on toivottavaakin. :)

  Onnea hienosta löydöstä ja mahtavasta kirppissaldosta!! Sulla on täytynyt olla hirmu ihania juttuja myynnissä, kun on niin hyvin mennyt kaupaksi. Tuollahan hankkii jo vaikka parikin OM:n mekkoa taas.. ;)

  VastaaPoista
 8. No hyvä tietää. <3 Mä aina innostunut kirjoittamaan sulle pitkiä rimpsuja, hih.

  Juu, niin hankkis, mutta en raaskisi koskaan maksaa mekosta 300 egee. :P Järkyttävän hintasia, vaikka onkin ihania! Onneksi on kirppikset olemassa. ;) Ostettiin Dolce Guston keitin, jolla saa makukahveja, kaakaota ja teetä ja loput rahat pistetään luultavasti säästöön. Olen karsinut tosi paljon tavaraa ja tuntuu että vieläkin voisi karsia. Ensi vuonna sitten uudestaan varaamaan pöytää. :)

  Haleja murulle! <3

  VastaaPoista
 9. Ps. Nuo sun saappaatkin on niiiin... <3

  VastaaPoista
 10. naana:
  mun pitäis kans miettiä kirpparipöydän varaamista. Meillä ois kans vaikka mitä varasto pullollaan. Erityisesti Onnille pieneksi jääneitä vaatteita. Kun jaksais vaan nähdä sen vaivan, että pääsis niistä eroon. Nurkkien tyhjeneminen ON vapauttava tunne! :)

  Suvi:
  nams nams ja kiitti :)

  VastaaPoista
 11. Ihanat kuvat ja tosi viehättävä asu!

  VastaaPoista
 12. Mekko ja saappaat on paras yhdistelmä, helppoa ja mukavaa.

  VastaaPoista
 13. Moikka!
  Jos en ihan väärin muista, niin eikös tänään sinua saa onnitella?!!!
  Joten paljon onnea!!
  T. Tiina :)

  VastaaPoista
 14. Ihana mekko!!
  Minäkin haluan.

  T: Hanna S-H

  VastaaPoista
 15. Marie:
  kiitos! :)

  Anne:
  ihan totta - maailman mukavimmat vaatteet!

  Tiina:
  oikein muistettu, kiitos paljon! :)

  Hanna:
  tänks! Eiks näitä saman tyylisiä oo tänäkin syksynä kaupat pullollaan! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...