keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Naapurissa
Loviisassa olisi niin paljon kuvattavaa, erityisesti kauniita rakennuksia. Tällä kertaa vain muutama näpsy sieltä täältä, mutta helposti tuolla viettäisi kokonaisen päivän ihastellen ja kuvaten.

7 kommenttia:

 1. No onpa kyllä kauniita näpsäisyjä! Olispa Loviisa meidänkin naapurissa. Tai Porvoo, vanha Rauma... Ihan vois jopa asua jossain noissa vanhoissa taloissa!

  VastaaPoista
 2. Loviisa on jo nimenäkin kaunis. En ole koskaan käynyt siellä. Mutta minulla on sieltä matto tai pari, jotka kummitätini sai jostain vanhasta huvilasta vierailullaan. Ne pitäisikin pestä :/

  VastaaPoista
 3. Olen aina halunnut käydä Loviisan "avoimin ovien" päivässä, mutta enpäs ole päässyt. Muutaman kerran muuten vaan huruteltu ihailemaan maisemia. Ehkä ensi kesänä :)

  VastaaPoista
 4. Pari kesää sitten kävimme Loviisassa. Oli ihan mielettömän kuuma hellepäivä, huh. Jaksoimme kuitenkin kävellä ja katsella taloja. Kirkossa poikkesimme ja rannassa pienessä merimuseossa. Kaupungissa oli silloin jotkut vanhanajan markkinat. Kuningaskin siellä käyskenteli :)

  - Kristiina -

  VastaaPoista
 5. Kaunista... sinnekin päin pitäisi joskus tulla kiertelemään :)

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia.

  Loviisassa olisi mukava käydä joskus ja ihastella kauniita rakennuksia.

  VastaaPoista
 7. Voi KRAAH! Kirjoitin jokaiselle teistä vastauksen erikseen... ja *pim* - viesti hävisi sfääreihin.... :/ Kiitokset kommenteista siis kaikille yhteisesti! :)

  Suosittelen kyllä varauksetta Loviisaan tutustumista - siinä missä Porvooseenkin! Erityisesti joulun alla molemmissa kaupungeissa on ihan mieletön tunnelma (erityisesti vanhoissa osissa).

  Loviisan suosittu tapahtuma "Joulukodit" on käymisen arvoinen juttu - pääsee ihan oikeisiin vanhoihin koteihin tiirailemaan ja makustelemaan jouluista, vanhaa tunnelmaa! Lisätietoja:

  http://www.loviisa.fi/fi/palvelut/matkailu/loviisanjoulu/wanhanajanjoulukodit?ref=http%3A%2F%2Fwww.google.fi%2Furl%3Fsa%3Dt%26rct%3Dj%26q%3Dloviisan%2520joulukodit%25202011%26source%3Dweb%26cd%3D2%26sqi%3D2%26ved%3D0CCEQFjAB%26url%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.loviisa.fi%252Ffi%252Fpalvelut%252Fmatkailu%252Floviisanjoulu%252Fwanhanajanjoulukodit%26ei%3D9mqyTpeZCIKQ4gSf0d3rAw%26usg%3DAFQjCNFvQ9jh38KapFkLenuAxt0qKVOVfg

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...