perjantai 11. marraskuuta 2011

Onni potkii

Tulinpahan taas voittaneeksi arvonnassa. Kohta varmaan tapahtuu jotain kamalaa, kun eikös onnen määrä ole vakio? Ja mä olen voittanut mielestäni tosi usein jotain.. Salaman iskua odotellessa! 
Voitin siis kolme kappaletta kynsilakkoja Bio Rexin Footloose -leffan arvonnasta. Nää oli kuulema lohdutuspalkinto. :) Saapa nähdä tuleeko käytettyä, aika räikeää ja blingblingiä on omaan makuun, keskimmäistä lukuun ottamatta. Tulee sellainen joulukuusi-olo. No ehkä pikkujouluissa? Tai sitten maalaan näillä joulukoristeita, kuten Emilia teki viime vuonna. :)

8 kommenttia:

 1. Musta noi on kaikki käytettäviä sävyjä, herrrrkullisia! Etenkin toi punainen!

  VastaaPoista
 2. Suvi:
  sävyt varmaan vielä meniskin (ehkä), mutta en tiedä osaanko arkena ainakaan niitä käyttää. En tiedä erottuuko kuvasta kunnolla, kun niissä on sellaista kimaltavaa hilettä. En kyllä ole vielä kokeillut kynsiin.. Mä oon tällainen värikammoinen. Vaikka kirkkaanpunainen kynsilakka meneekin, kausittain. :)

  VastaaPoista
 3. Mä en ole IKINÄ voittanut mitään missään kilpailuissa, arpajaisissa tai muissakaan. Nyt vaan Katri lottoamaan, jos olet onnettaren suosiossa! ;)

  VastaaPoista
 4. Noi hei, jos ei sormikynsiin niin ainakin varpaankynsiin! Mikä ihana väriläiskä, kun ottaa sukat pois jalasta :D Jouluvarpaat!

  VastaaPoista
 5. Kesällä itse ainakin innostun väreistä, ehkä jätät ne odottelemaan aurinkoa :)

  VastaaPoista
 6. Susanna:
  njoo - mun tulee kyllä osallistuttua monenlaisiin arvontoihin. Mutta aina voitan jotain pientä. Kenelle ne isot voitot hei menee, kuten maailmanympärimatkat jne?? Ja lotossa en voita IKINÄ. :/

  nanna:
  varpaissa ehkä meniskin pikku blingblingit, kun ne ei ole niin näkyvissä. Jouluvarpaat :D

  Tähtianis:
  kesä on mustakin jotenkin ihan eri juttu. Mut noi hileet - en tiedä siedänkö niitä kesälläkään. :D Pitää kokeilla ainakin. :)

  VastaaPoista
 7. Onnittelut!

  Varpahin näitä vaan, voi sitten hykerrellä keskenään tietäen ihanista väreistä :)

  VastaaPoista
 8. La Petite Princesse:
  kiitos! :) Juu, pitää testata!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...