keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Romantiikkaa makkarissa


Nimittäin lampuissa ja verhoissa. Jälkimmäiset ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan vain nipsuihin ripustetut vanhat lakanat.

9 kommenttia:

 1. Oi, lisää kuvia, pliis! <3

  Olen kans miettinyt vanhoja lakanoita makkariin, en vaan ole löytänyt mistään sopivan pituisia. Ehkäpä joku kaunis päivä... :)

  Mukavaa keskiviikkoa! <3

  VastaaPoista
 2. Ihan mieletön tuo teidän seinä. Romsut jutut passaa teille!

  VastaaPoista
 3. naana:
  kiitos :) Itse asiassa nämäkin lakanat olisivat olleet sellaisenaan liian pitkät, kun meidän yläkerta ei ole kovin korkea ja tuo verhotankokaan siis ei ole kovin korkealla. Pikkuisen olen joutunut lakanoista pätkäisemään ja ompelemaan.

  Makkarista lupaan lisää kuvia (yksityiskohtia lukuunottamatta) vasta kun siellä saadaan rempattua... Mut sitten laitan kyllä ennen - jälkeen -kuvia. Nyt se on k a m a l a.

  VastaaPoista
 4. Kauniit verhot ja ja varjostin. Ja lisäksi kiinnitin kanssa huomiota tohon ihanaan seinään :)

  VastaaPoista
 5. Marru:
  kiitos :) Seinä on kiva, tosin hirsiseinää on tällä hetkellä meidän makkarissa liikaa esillä (kuvan sängynpäätyseinä ja vastakkainen seinä). Liian "tunkkainen" olo. En ole vielä osannut päättää, mitä noille seinille tehdään rempan yhteydessä... Jonkun verran haluan sitä jättää näkyviin, mutta mihin ja miten - on vielä mysteeri. :)

  VastaaPoista
 6. Nättiä on! Juuri virittelin väliaikaiskodin makkarin ikkunoihin ihan HIRVEÄT verhot, ettei vastapäisestä talosta näkisi ihan kaikkea... Yritin kerrankin olla fiksu, ja pärjätä niillä ja hankkia sitten jotkut ihkut sinne uuteen kotiin ;)

  VastaaPoista
 7. Otsikko nosti odotukset korkealla.... :D Enkä onneksi pettynyt, ihana makkari. Nuo hirsiseinät....AAAAH!!

  VastaaPoista
 8. Susanna:
  koita kestää, on se sen arvoista! Ja sit kun on katsellut jotain kauheita verhoja, niin tuntuu entistäkin mukavammalle alkaa sisustaa uutta kotia! :)

  Eeva:
  Heheee, :D Kiitos! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...