tiistai 27. joulukuuta 2011

SokeriähkyPiparkakkuja, joulutorttuja, suklaata ja puolukkahyydyke-kakkua. Ekan kuvan autorata se mun tekemä, josta mainitsin pari postausta aiemmin. Viimeisen kuvan kakku miehen äidin tekemää. Hyvää, mutta silti sitä on jääkaapissa vielä aivan liian iso pala.. Kuten myös karkkia, sienipasteijoita, pipareita ja torttuja... Ihan tuntuu siltä, kuin kaikki makea olisi mennyt vatsalaukun sijasta takapuoleen. Siis ihan oikeasti tuntuu. Ihme juttu. Jospa tuota takapuolta kävis liikuttamassa vähän. Auttaiskohan se yhtään? (Lisäksi molemmissa kankuissa on iskiaskipu, auts)

11 kommenttia:

 1. Syvällä kokemuksen rintaäänellä: Tiedän tunteen! Se on karmeaa.

  Mua ei vaan huvittaisi yhtään liikauttaa takamustani tästä sohvannurkasta tänään mihinkään.. Jos huomenna yrittäisi!

  VastaaPoista
 2. Miulla meni vyötärölle.Tuon autoradan saatan joutua plagioimaan,kävis vaikka esikoisen synttäreillekin jos tekis muusta kuin piparitaikinasta.
  Ja en oo liikkumassa tänä vuonna,pieni korvapotilas on tarpeeksi hyvä (teko)syy siirtää hyvät päätökset ens vuoteen.

  VastaaPoista
 3. Vau, tosi hieno autorata!! Mukavaa vuoden viimeistä viikkoa!

  VastaaPoista
 4. nanna:
  Niin ja ulkona myrksyää taas. Mut onhan se päivä huomennakin! :)

  Rimpsukaisa:
  Miksei ne vois jakautua tasaisesti koko vartalolle? Tympeetä, kun yhteen kohtaan aina jumittaa. Ja joo, autorata ois varmaan hyvä synttärihitti!

  Terhi:
  No kiitti, vaikka tuo tulikin tehtyä vähän vasurilla... Jos ois äidillä ollut aikaa/inspiraatiota, niin ois voinut panostaa noihin koristeluihin vähän enemmän (liikennemerkit, värit jne...), mutta olihan tuo poika tyytyväinen tuohonkin. ;)

  VastaaPoista
 5. Voi että miten hieno autorata ja kaikki. :D Eihän tuota uskalla näyttää omille pojille, kun pian joudun hommiin. ;)

  Sokeri (ja joulu)ähky tääläkin, tekisi niin mieli jo pakata joulu laatikkoon ja kaivaa keväiset jutut esille, mutta siihen täytyy odottaa vielä muutama kuukausi. Siis kevättä meinaan. Käyn tänään hakemassa muutaman Mailegin nissen kotiin, kun ovat kivassa alessa. ;) Se siitä joulusta sitten.

  Mukavaa viikkoa sinne. :) Tämä avaa pian uuden bloginsa, kunhan saan vähän muokattua sitä lisää' omannäköiseksi. Työn alla on siis. ;)

  VastaaPoista
 6. naana:
  :) Mä kyllä mielelläni pidän vielä joulukuusen ja erilaisia valoja. Paljoa muita koristeita meillä ei ole ollutkaan... Kevääseen on kyllä pitkä aika vielä (koko talvihan on vielä edessäpäin!!), mutta kyllä ajatukset on joulun jälkeen enemmän keväässä silti. Ennen joulua ajatukset oli huomattavasti syksyisemmät. Onneksi valo lisääntyy koko ajan! :)

  Hei kivaa, uusi blogi!! Ilmoitathan sitten...? :)

  VastaaPoista
 7. No tulihan niitä piparikuvia ;) Eikä edes kissa päässy niihin käsiksi kuvista päätellen. Nyt pääsen kehuskelemaan, että oon nähny kuvat sun piparista. Ja nyt sitten kaikki kauhistelee tätä kommenttia, kun eivät tiedä mistä on puhe ;)

  VastaaPoista
 8. Tommi:
  Ahhahhhahaha!! :D Kissaa ei (ihme kyllä) pipari näyttänyt kiinnostavan tänä vuonna yhtään... Ja ai kamala, nyt lähtee hirveet huhumyllyt liikkeelle, kun tällaisia kommentteja tulee "vieraat" miehet kirjoittelemaan mun blogiin! ;D

  Anne:
  Kiitos, vaikka sen olisi voinut tehdä NIIN paljon paremmin. Mutta kun ei ollut inspistä eikä aikaa (taidoista puhumattakaan!).. ;)

  VastaaPoista
 9. Toi autorata on parasta mitä olen piparkakuista nähnyt ! Oikeasti aivan mieletön idea ja toteutus !

  VastaaPoista
 10. Petriina:
  Voi, että... Kiitos! :D Tykkään kyllä itsekin ideasta, mutta toteutuksen olisi voinut tehdä paaaaljon paremmin ja huolellisemmin. ;)

  Hyvää uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...