keskiviikko 4. tammikuuta 2012

(Heikunk)Eikun

Uhkauksista huolimatta en ole jaksanut, eikun viitsinyt, eikun raaskinut laittaa yhtään joulujuttua pois. Oon varmaan vaan niin saamaton, eikun laiska, eikun nautin jouluisesta tunnelmasta. Laitoin niitä jopa LISÄÄ! Vai onko nuo nyt niin jouluisia sitten..? Kranssiin kiinnitin kynttilöitä vanhoilla kynttilänpidikkeillä. 

Ruokavalio on sentään järkevöitynyt. Nyt kun saisi vielä ihan oikeasti itsensä pitkästä aikaa liikkelle. Hiljakseen olen aloitellut muistuttelemaan tätä pullataikinaa liikunnan iloista.  (tästä myöhemmin lisää). Ei enää "eikun" -syitä, vaan takapuoli liikkeelle. Nyt eletään terveellisesti ja hoidetaan ähkystä toipuvaa vatsaa.


Psssst. Uusi Ennenvanha-postaus täällä!

7 kommenttia:

 1. Hei!!! Pikkuhiljaa hyvää tulee ;D

  VastaaPoista
 2. Kaunis! :) Älä vain laita pois, niin nätti! Ja kynttilöitä voi olla kyllä ympäri vuoden..

  VastaaPoista
 3. Kranssista tuli tosi kaunis kynttilöineen!
  Saiskohan tolla vatsalääkkeellä vatsan pienemmäks....Liikkua yritän miekin jälleen, mutta herkut houkuttaa :/

  VastaaPoista
 4. Suvi:
  Tänks hei! :)

  Marru:
  No juuri näin! Pullataikinasta saa kovan lisäämällä jauhoja. Minä yritän muokata itsestäni kiinteämmän pysymällä erossa siitä liiasta jauhosta... Kohtuus kaikessa -teemalla mennään. :)

  Saara:
  Kiitti! Ja samaa mieltä siitä, että kynttilöitä voi polttaa ihan aina. Tuon kuusen kyllä ehkä voin heivata huomenna tai ylihuomenna...

  Peppi:
  Kiitos. Joo, ois kiva kokeilla. Pitäis varmaan mennä tuon pullon kans apteekkiin, kun onhan tuossa etiketissä ainesosat. Saiskohan tilattua? :D

  VastaaPoista
 5. Joo'o oikeassa olet, ei vielä joulukoristeita pois. Eikös se vanha sanonta ole, että hyvä Tuomas joulun tuopi - paha Nuutti pois sen viepi? Nuutin päivä on kalenterin mukaan vasta 13.1. Meillä kuusikin on vielä niin hyvissä "neulasissa", joten millään raaski kantaa sitä vielä ulos.

  Löysin blogisi aivan juuri ja koukkuunnuin siihen heti :) Jatka mukavia merkintöjä!

  VastaaPoista
 6. jEnNi:
  Kiitos ja mukavaa, että löysit tänne! :) Mies kysyikin, että milloin viedään kuusi ulos (alunperin olin ajatellut, että tänään), mutta muutin mieltäni... Se on niin hyvässä kunnossa ja kaunis, että ei vielä. Olkoon nyt ainakin muutaman päivän vielä ja vaikka sinne Nuutin päivään asti. Meidänkään kuusi ei ole paljoa neulasia tiputellut. :) Mutta sitten kun kuusi lähtee, on pakko hakea iso kimppu jotain raikkaita leikkokukkia!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...