keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Mun lempparit

No ne liljat. Tulppaanit lakastuivat ja olin hakemassa kaupasta lisää... kunnes huomasin, että siellä oli näitä maailman kauneimpia kukkasia. Ei tullut mieleenkään siis valita tulppiksia, kun näin nämä kaunokaiset. Jotkut väittävät haisuleiksi, mutta ei nämä mun nenään ainakaan liikaa käy. Kai niissä on lajikohtaisia eroja.
Ja sitten haluan muistuttaa, että on taas keskiviikko. Ja keskiviikkohan on Hassun hamstraajan postauspäivä. Siellä on tällä kertaa juttua emalista. Lukemaan pääset tästä!

21 kommenttia:

  1. Ihanat Liljat, tykkään. =O* Oi että mä niin odotan jo kevättä ja KESÄÄ, saa pihalta kerätä kukkia maljakkoon. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Pitääkin varmaan kylvää johonkin pihan perälle jotain kedonkukkasia, joita voi sitten hakea maljakkoon. :)

      Poista
  2. Hih.. mä inhoan noiden tuoksua :D Töissä on aika usein noita sidonnoissa, nättejä on maljakossa mutta mua jotenkin etoo varsinkin noiden oriental-liljojen tuoksut. Muut liljat kyllä ei ala ahdistamaan :)
    Mutta kestäviä ne on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää tuntuu jakavan mielipiteet. Mut miten nuo ei mun mielestä ees tuoksu voimakkaasti? Onkohan mun nenässä jotain vikaa? (Ei kyllä voi olla, kun yleensä KÄRSIN liian hyvästä hajuaistista... :D ). Jos ihan lähelle menee, niin sit ne mun mielestä vasta tuoksuu. :)

      Poista
  3. Mä rakastan tuoksuvia liljoja! Hitsit, että kerran närästi, kun ostin nuppuisia liljoja ja kysyin kauppiaalta, että tuoksuuhan nää? Juu tuoksuu! Ja peet, ne eivät todellakaan tuoksuneet. Murrr....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh :D Sä oot sitten se toinen ääripää. Itse asiassa mä haistan nää kukat, jos tuun toisesta huoneesta ja kävelen niiden kohdalle. Mut tarkasta hajuaististani huolimatta en haista, että tää tuoksu ois levinnyt koko huoneeseen.

      Poista
  4. Wau, ompa upeita!!! Emmä noi kauniita liljo oo varmaan koskaan nähnyt :)
    Mulla kasvaa pihalla kyllä, mutta maljakossa ei ole koskaan ollut, joten en voi kommentoida "hajuhaittaan" mitään ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kyllä tosi näyttäviä pitkine varsineen ja suurine kukkineen! :) Ja tosiaan, kestäviä, kun muistaa leikata ja vaihtaa veden. Nää ei ikinä nuupahda mulla, kuten ruusut tahtoo tehdä aina, vaikka kuinka muka hoidan oikein.

      Poista
  5. Todella kauniita, mullakin usein ollut kotona... on niissä varmaan eroja, sillä viimeeksi jouluksi ostamani tuoksui TODELLA voimakkaasti, vaikka ei mua aiemmin niin ole haitannut. Vai herkistääkö tää raskaus hajunystyröitä jotenkin...?

    VastaaPoista
  6. Voi olla, että sä oot superherkillä. :)

    Mä oisin muuten halunnut kesällä leikata pihalta päivänliljoja maljakkoon, mutta ne oli aina ihan täynnä ötököitä, ettei viitsinyt.

    VastaaPoista
  7. Vautsi! Tosi kauniita! Mikä siinä onkin, että aitojen kukkien mukana tulee ripaus jotain ihan omaa tunnelmaansa :) Täällä tykätään tulppaaneista, kun laittaa kimpun pöydälle, näyttää kotikin ihan erilaiselta :D Ja kiitos hirmuisen kivasta blogista, seurailen päivittäin, ja opettelen samalla myös tekemään omaa, http://onnitalossa.blogspot.com/ - käyhän kurkkaamassa :D onnin kaima löytyy myös meiltä :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Ihan liian harvoin tulee ostettua (saati SAATUA!) tuoreita kukkia maljakkoon. Tää on selvästi kausiluontoista. Pitäis kyllä ottaa tavaksi. Vaikkapa palkita itsensä aina: torstaisin viikkosiivous ja perjantaisin sitten kukat pisteeksi iin päälle. :)

      Ja kiitos sinulle kauniista sanoista! Oletpa hyvän nimen blogille keksinyt. ;) Kaimalle terkkuja, täytyy tulla piipahtamaan. :)

      Poista
    2. Minä kanssa aina valitan kun koskaan en saa kukkia :/ Itse kyllä ostan liikaakin :D

      Poista
    3. Jenni, ei kai niitä voi ostaa liikaa... :P

      Poista
  8. Ei tietenkään :D Menee vaan melki koko palkka sinne mistä se tuleekin :D Ja musta on ihanaa töissä huomata, miten moni ostaa vain itselleen, eikä vain silloin kun menee kylään :) Mutta kyllä mäkin joka viikonloppu tuon jotain kukkia pöydälle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainii, no sä ootkin ammattilainen. :) Joo, kyllä kukat kuuluvat arkeen, siinä missä juhlaankin!
      Tuosta tuli muuten mieleen, kun olin nuorempana töissä urheiluliikkeessä. Meillä pystyi tekemään siten, että ostoksia sai tehdä maksamalla ne suoraan seuraavasta palkasta. Vaatteitahan sieltä enimmäkseen tuli ostettua ja sit usein palkkapäivänä huomasi, että "hupsista, näinkö vähän sieltä tuleekin", kun oli käyttänyt sen etukäteen niihin ostoksiinsa..

      Poista
  9. ihanat liljat, omiakin suosikkeja :) mullakin ruusut lakastuivat juuri ja harkitsin josko hakisi niitä tulppaaneja, mutta liljat...

    VastaaPoista
  10. Liljat ovat kyllä kauniita. Yksiväriset vielä kauniimpia! Mulla oli pihalla kasvamassa värililjona runsaasti, mutta sitten oli kesä, jolloin joutui käymään ankaraa valtakamppailua kukkapenkissä liljakukkojen kanssa. Meni maku koko hommaan. Mutta kukot eivät koskaan enää palanneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Ainiin, niihin liittyi ne kukot... Harmi! Muistan kun naapuri taisteli kesällä myös niiden kanssa. :/

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...