lauantai 14. tammikuuta 2012

Ollaan niin kuin muut

Meillä, kuten 99 prosentissa bloggaajien kodeista kaivataan raikkaita värejä pimeän kauden jälkeen. Ja meillä, kuten 98 prosentissa bloggaajien kodeista on tulppaaniaika. Mies toi nämä valkoiset tulppaanit eilen töistä tullessaan: "En oo sit tehny mitään pahaa.". 

Itse asiassa mies tarjoutui ostamaan tulppaaneja jo pari viikkoa sitten, kun oltiin kaupassa. En halunnut, kun meillä oli vielä joulukuusi. Sanoin, että ostetaan sitten, kun ollaan kuusi siivottu pois. Toissapäivänä laitoin miehelle tekstarin töihin: "Meillä ei ole enää kuusta.". Ei se tajunnut vihjettä, ennen kuin sanoin asian suoraan: "Mä haluan tulppaaneja!". :)


 Heti tuntuu paljon valoisammalta!

17 kommenttia:

 1. Hah, ihanan suora vihje! Mä sain kans eilen mieheltä tulppaaneja, joten lukeudutaan myös tohon 98 prosenttiin :D

  VastaaPoista
 2. Veera:
  Joo, kyllä ne asiat pitää näköjään sanoa selvällä suomenkielellä ja suoraan, jos meinaa saada viestin perille miehille. Hienovarainen vihjailu ei toimi. ;D

  VastaaPoista
 3. ...mutta annoin mahdollisuuden siihen, että mies itse hoksaa tuoda niitä kukkia (ja olis ollut muka oma ideansa). Nyt tuntuu vähän kuin olisi itse ne ostanut. :D

  VastaaPoista
 4. Taidan kuulua sit vähemmistöön kun ei ole tulppaaneja vielä eikä väriäkään lisää.Ehkä se on tuo myöhäinen lumentulo mutta kylmät harmaat,valkoiset ym jäiset sävyt kiehtoo eniten eikä ole kiirettä kevääseen.Meil lähtee kuusi tänään..hups..

  VastaaPoista
 5. Valkoiset tulppaanit löytyy, tosin ihan itse oon ostanut ;D

  VastaaPoista
 6. Rimpsukaisa:
  Meidänkin kuusi lähti vasta keskiviikkona, jolloin tehtiin vain pikainen neulasten imurointi. Eilen sitten siivosin ja teki mieli vaihtaa tekstiilejä vaaleampiin. Kyllä mekin silti tästä talvesta nautitaan vielä, kun se vasta saatiin. Just tultiin mäenlaskusta ja lumilinnaa rakentamasta. :)

  Marru:
  Ylläri! ;D Valkoiset tulppaanit siis, ei se, että itse ostit. Mäkin luulen, että (monet) seuraavat kukat saan ostaa itse. Mies on varmaan pitkään sitä mieltä, että miehinen velvollisuus kukkien tuomisessa on hoidettu! :)

  VastaaPoista
 7. On kyllä heti kevään tuntua kun tulppaanit koristaa kotia. Minä sain tänään vaaleanpunaisia ruusuja, on kyllä ihania nekin!!! :) Päivät alkaakin jo olla pidempiä, ihan kohta ollaan jo keväässä! :)

  VastaaPoista
 8. Tulppaanit kyllä tuntuu vievän joulukuusen hämyn mennessään ja tuovan sitä kaivattua valoa ja raikkautta kotiin!

  VastaaPoista
 9. Mäki ostin (itse) viikonloppua varten valkoisia tulppaaneita!
  Nauratti toi sun kirjoitus. ;)

  VastaaPoista
 10. Mirjami:
  Ruusutkin on ihania, erityisesti ne vaaleanpunaiset! :) Kyllä huomaa selvästi valoisan ajan pidentyneen, ihanaa!

  Peppi:
  Niin totta. Siis miten voikin keskiviikon ja lauantain ero olla NÄIN suuri. Keskiviikkona, kun oli kuusi, niin oli jotenkin vielä tosi synkkää ja pimeää verrattuna tänpäiväiseen. Ehkäpä sillä kuusen koolla, joka peitti meidän ikkunat, on jotain tekemistä asian kanssa.. ;)

  VastaaPoista
 11. houtten:
  Hehee! Sielläkin tulppaaneja. Vihjettä vaan miehelle ens kerralla. Mutta tarpeeksi ymmärrettävä vihje. :P

  VastaaPoista
 12. Mitenkähän saisin oman miehen ostamaan meille kukkia (aikaan, jolloin ei ole mun synttärit tai muu tärkeä päivä)? Kovin epäsuorat vihjeet ei taida siihen tehota.. Eli siis menen huomenna itse ostamaan tulppaaneja! Väriä ja valoa tarvitaan myös meille! :)

  VastaaPoista
 13. Saara:
  Sitä vihjailua pitää harrastaa säännöllisesti. Miesten mielestä se voi olla jankuttamista, vaikka ei se sitä ole. Mutta koska mies näin ajattelee, niin päästäkseen tästä, hän ostaa kukkia. ;D Ehkä.

  VastaaPoista
 14. Oi, mitä tahansa tulppaaneja kelpais...! Ihanan valoisaa.

  VastaaPoista
 15. Koivurinteen rouva:
  Niin on, heti kun tulppaanit iski pöytään, huone oikein kirkastui! :D

  VastaaPoista
 16. Voi hitsi sentään - noita tulppaaneja tosiaan näyttää melkein kaikilla jo olevan, vaan eipä meillä vaan! Meillä ruokapöytää koristaa joulukaktus... Pitäisiköhän sitä itsekin liittyä bloggaajaenemmistöön ja hakea kimppu. :D

  VastaaPoista
 17. Coraline:
  Hae ihmeessä! Piristää kummasti. :) Toisaalta vois olla cool erottua massasta ja hakea vaikkapa ruusuja! :P

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...