keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Aurinko armas

Tänään oli upea keli (olla sisällä koko päivä). Ihan täysi kevät! Piti ihan kaivaa arskat esiin, kun ajeltiin Helsinkiin. Aurinko lämmitti. Siihen se riemu sitten loppuikin, säästä nauttimisen puolesta, kun piti loppupäivä istua sisällä takomassa oppia päähän. Olisin ehkä vähän mieluummin tallustellut ulkoilmassa ja kuunnellut lintujen sirkutusta. Nyt oon ihan tööööt, enkä jaksa tänään tehdä enää mitään. Paitsi ehkä saunoa. :)

Lisää aurinkoisia kevätkelejä, kiitos! Tarvitaan hieman inspiraatiota, jotta saadaan kevätkylvöt vauhtiin.Ja Ennenvanhaa luettavaa tämän linkin takana!

8 kommenttia:

 1. Olipa hienoja kuvia Ennenvanhassa!

  VastaaPoista
 2. Täälläkin on vietetty aurinkopäivä sisällä kököttäen, ja sen kyllä huomaa...olo on jotain aivan muuta kuin pirteä. Toivottavasti päästään kummatkin pian nauttimaan auringosta ihan ulkona :) Ihanan pirteitä punasia juttuja muuten Ennenvanhassa, varsinkin jakkara on ihan ylisöpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veera, toivotaan TODELLA! Ja kauniit kiitokset. :) Mustakin tuo jakkara on suloinen ja maksoikohan se (jos en väärin muista) peräti vitosen..? ;)

   Poista
 3. Kyllähän se aurinko tuulilasinkin läpi lämmitti kasvoja, mutta mielummin kyllä olisin istunut kotiterassilla kahvimuki kourassa. Jospa viikonloppuna..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Viikonlopuksi on ainakin tänne luvattu hienoa keliä, jeeee! :)

   Poista
 4. Syyhyttäispä työntää sormensa multaa, kun noita ruukkuja katselee...
  Ja ihania punaisia juttuja tullut teidän keittiöön. Punainen on aikas kodikas väri, sopii keittiöön ihan vaikkei joulu oliskaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ja tosiaan, ainakin chilit pitäis laittaa itämään nyt ajoissa, jos meinaa että ne ehtii syömisikään asti.... Hmmm.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...