keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Kaikki paitsi tulppaanit on turhaa

Muistatteko kun kuukausi takaperin kirjoitin saaneeni mieheltä kukkia? Ja sen huvittavan kommentin. Eilen sain ystävänpäivän kunniaksi taas kimpun tulppaaneja sekä suklaata. Tällä kertaa kukat ojentaessaan mies kysäisi: "Oonkohan mä nyt tuonut näitä liian usein?"

Hei daa. Kiitin kukkasista ja pidin oppitunnin siitä, kuinka kukkia EI voi tuoda liian usein. Muistutin myös, että kyseessähän oli vasta toinen kerta tänä vuonna. Että jos miehestä on tuntunut siltä, että meidän pöydällä näyttää nykyisin olevan tuoreita kukkia joka päivä, johtuu se siitä, että i t s e olen niitä ostanut. :)

Tuli muuten puheeksi, että seuraava kukkientuomispäivä olisi sitten naistenpäivänä, 8.3., mutta että olisi kivaa saada niitä joskus ihan muuten vaan, yllätyksenä. Mutta muistetaan silti olla yllättyneitä, jos 8.3. kimppu käteen tuodaan. ;)

Viikon Ennenvanha -postaus täällä!

11 kommenttia:

 1. Meillä mies toi ennen usein kukkia, nyt on vähän unohtunut... Joskus kaupassa saattaa sanoa, että otappa kukkasia itelles, ja minä lähes suutun silloin: Eihän se ole sama! Miehen pitää tuoda ne yllätyksenä, osaan minä itsekkin kukkia kaupasta ostaa!! Mutta: Ajatushan se toki on tärkein... Miehet ei aina ehkä ymmärrä romantiikan päälle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tietenkään ole sama! Se juju siinä kukkasten saamisessa onkin ehkä, että ne pitää saada edes joskus ihan ilman mitään syytä, merkkipäivää tms. Vaikka vaan sen takia, että on niin ihana! ;D (Mies sanoi tähän eilen, että "no, sun pitää sit ensin olla ihana...". Onneks meidän huumorintajut lyö yksiin. ;)

   Poista
 2. Kukkia ei tosiaankaan koskaan saa liikaa. Mun työkaveri sai eilen ison kimpun puolisoltaan töihin ruusuja! Aika luksusta ja muut naiset olivat aivat silmät suurina.
  Hyvää ystävänpäivää näin jälkikäteen! Olin eilen kovassa kuumeessa työpäivän päätteeksi ja kaikki meni aivan ohi. Parempi tänään :) Ja ihania purkkeja hyllyssä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, wau. Luksusta! Oikea "vanhanajan" kukkalähetys. Niinkuin elokuvissa.. :) Ja kiitoskiitos ja samoin myös sinne. Onneks ystävänpäivää voi viettää periaatteessa 365 päivänä vuodessa. Ja hyvä, että voit jo paremmin!

   Poista
 3. Eilen yllätyin oikeasti. Mies oli ostanut mulle ystävänpäiväkukkina Lokki-lampun, koska olen kuulemma sitä niin kauan toivonut. Olin kyllä yllätyksestä ja ilosta soikeana :)

  Mun miehellä on vakiintuneet kukkienostopäivät: ystävänpäivä, naistenpäivä, äitienpäivä sekä nimppari, synttäri ja hääpäivä. Onhan tuossa jo aika monta päivää, kun saan kukkia, mutta joskus olisi kiva tulla yllätetyksi ihan muuten vain. Kukkia ei tosiaankaan voi saada liian usein!

  - Kristiina -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno lahja!! Wau! Eikä sillä, että lahjan pitäisi aina olla jotain suurta ja arvokasta, vaan sitä, mitä lahjansaaja on toivonut. :) Sä saat ehkä noin kuusi kertaa vuodessa enemmän kukkia kuin mä. :D Pisteet miehelle!

   Poista
 4. Mäkin sain eilen kukkia mieheltäni - ihan hassun (ja upean) kukkahärvelin. ISO risusydän jossa 1 flamingo-kukka. Hihh.. Me lähettelemme ystävän kanssa toisillemme kukkia toisinaan, kun ei meidän miehet ihan usein muista/tajua.Hih! Ihanaa niidä on saada ja antaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaa hienolta :) Niin, miksei ystäviäkin voisi muistaa kukkasin, useammin. Hyvä ajatus. :)

   Poista
  2. Pakko todeta, että ihan mahtava idea! :) Mikseipä tosiaan omaa ystävää voisi muistaa kukilla aina välillä. Ja nimenomaan kukkalähetyksellä! Tämän lupaan kyllä toteuttaa vielä kevään aikana :)

   Poista
 5. Voi vitsit teitä!! Kaikki on saanut kukkia tai jotain.. Mä sain joskus 10 vuotta sitten, mutta viime vuosina on hiljaista ollut : )
  Mun mies tuli ystiksenä klo 17:55 kotiin aloittaakseen kello 18:00 puhelinpaltsun, joka loppui just silloin, kun mä peittelin viimeistä ipanaa nukkumaan. Onneksi hän edes kaivoi laukustaan vähän suklaata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään kyllä kovin usein... Tuo teidän tilanne kuullostaa tutummalta. ;) Tämä vuoden 2012 alku jää varmaan tilastoihin jonain piikkinä. Mutta sait sentään suklaata!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...