keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Kolme tulppaanikimppua ja yksitoista vaahtokarkkia

Kävin eilen hakemassa Onnille tulleen paketin Matkahuollosta. Keskustelu virkailijan kanssa meni kutakuinkin näin:


- Hei. Mulle tuli saapumisilmoitus paketista mun pojan nimellä.
- Onks tää poika aikuinen vai lapsi?
- Krhm. Viisvuotias. Näytänkö mä siltä, että mulla ois aikuisia lapsia? ;)
- No en mä katsonut niin tarkkaan.


Just. Kiitti vaan. Lievästi järkyttynyt. ;)


Lohdutukseksi hain kotimatkalla kolme tulppaanikimppua ja kotona söin nälkääni 11 suklaalla dipattua vaahtokarkkia, joita jäi Onnin synttäreistä. ***
Hassun hamstraajan hahmoni puolestaan kirjoittelee tänään Ennenvanhassa hamstraamisesta. 
Siitä, kun tavaraa tulee ovista ja ikkunoista. 
Ja tulee myös ovia ja ikkunoita! 
Lue täältä.

16 kommenttia:

 1. :) mikä keskustelu taas. Hyvin heitit virkailijalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhee, joo. Ja ois varmaan pitänyt tuohon tekstin perään laittaa vielä hymiö. Ihan hyvässä hengessä me siellä keskusteltiin ja molempia (sekä tilannetta vieressä seurannutta apupoikaa) huvitti vähän koko tilanne. :D

   Poista
 2. Heh, hyvin kyllä vastasit. :D Joskus menee niin hämilleen ettei hokaa mitään sanoa, hih.

  Kauniita tulppaaneita ja nam, nuo vaahtisuklaatikkarit on niin hyviä. :P

  Mukavaa keskiviikkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon yleensä kans vaan suu auki hoo moilasena. :D Mut nyt olin niin yllättyny, että "näytänkö mä NIIN vanhalta..." :DD

   Namnam, ne on yllättävän hyviä! Ja vitsit, ne ei oo vieläkään loppu.... :/ Kiitos samoin sinne! :)

   Poista
 3. Heh, optikolle saattaisi olla asiaa sillä virkailijalla kyllä! Multa kysyttiin viime vuonna bussissa, että lastenlippu vai aikuisten ja nauraa höröttelin sitä viikon, sillä mä näytän tasan niin vanhalta kuin olen! Tulppaanit on ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh joo. :D Tuo on kyllä niin paljon parempi vaihtoehto, että epäillään nuoremmaksi. Siitä onkin aikaa, kun multa on kysytty papereita... ;)

   Poista
 4. Öhöm, naisen ikää ei tietenkää sovi udella, mutta sähän oot jotain 35v? Sulla siis vois teoriassa olla aikuinen lapsi. Oon ite huomannut, että mitä vanhemmaks tulen sitä nuorempi kuvittelen olevani ja ihmettelen aina kun ei kysytä ikää (olen 32v ja mulla on 12v lapsi).

  ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, laskin sitten itsekin, että voishan se olla mahdollista että mulla ois täysi-ikäinen lapsi, jos olisin tullut äidiksi 16-vuotiaana. ;) Mutta mä olin siinä tilanteessa niin puulla päähän lyöty, että "eihän mulla MITENKÄÄN voi olla aikuista lasta..." :D Tää oli ensimmäinen kerta kun mun ikää luullaan ylöspäin, usein se on (luojan kiitos!) ollut vielä toisinpäin. :P

   Ja juu, ei oo salaisuus, täytän marraskuussa 35.

   Poista
 5. Hihhih... se on kumma, kun sitä pelästyy tollasii kysymyksii ;))
  Mä en ainakaan oo edes vanhentunut yhtään (edelleen 25), jostain kumman syystä lapsille tulee vaan ikää lisää!!! Terv. äiti 41, lapset 12 ja 15.
  Ihanaa keskiviikko päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuli ns. puun takaa. ;) Se on kyllä totta, että ikääntyminen pysähtyy siinä kohtaa kun tulee äidiksi. Lapsilla on varmaan sellainen "nuorentava" vaikutus. ;D

   Kivaa torstaita! :)

   Poista
 6. Heh, päivän piristys! ;D

  Mua taas on joskus luultu lapseksi...olin silloin n. 25v ja joku miehen tutun tuttu tuli hakemaan meiltä työkaluja lainaan. Menin avaamaan ja tää mies esitteli itsensä ja kysyi "onko sun isä kotona, puhuttiin tossa vähän aika sitten puhelimessa, et tulen hakemaan ne työkalut lainaan". Oli pokassa pitämistä!! Mies oli informoinut mua, et tiedän mistä on kyse. Annoin työkalut kiltisti sedälle lainaan ja annoin sen luulla et olen mun miehen tytär. :DD

  -Kati-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli hyvä!!! :D On siinä kyllä tosiaan ollut naurussa pitelemistä. Hauska juttu! :D

   Poista
 7. No voi ei! :D Onneksi sentään sait sanottua/vastattua jotain! Ite menen aina vastaavissa tilanteissa niin hämilleni että vasta noin puolen tunnin jälkeen tajuan MITÄ olisi pitänyt vastata :D

  Ehdottomasti ansaitsit tulppaanit ja vaahtokarkit!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mullekin yleensä käy, siis silloin kun olen vihainen jostain asiasta. Mut tää oli ihan lunki tilanne ja keveni entisestään tuota kommentista.. ;)

   Poista
 8. Mun pitää sanoo nyt tähän, että yks tulppanikimppu ja 16 konvehtia.. röyh vaan! :)) Hih ja hyvä että sait sanottuua takasin, mä ite jään aina ihan tuppisuuksi vastaavissa tilanteissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nam! Mä oikein ahnehdin niiden tulppaanien kans tällä kertaa. Juu, jos tilanne ois ollut sellainen, että vihastun jostain asiasta, niin oisin sitten jäänyt kyllä sanattomaksi. Miksi niissä tilanteissa ne herkullisimmat kommentit tulee mieleen aina vasta jälkikäteen? Toisaalta, se on ehkä joskus ihan hyväkin, ettei tule sanottua ihan kaikkea... Mut tää oli vaan lähinnä huvittavaa. :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...