maanantai 12. maaliskuuta 2012

Ideariihi

Inspiraatiokuvia makkarin remppaa varten. Jokaisessa kuvassa on joku juju tai tunnelma, joka viehättää. Meidän makkari ei ole kovin korkea, eikä aamuaurinkoon päin oleva ikkuna ole kovin suuri, joten valoa ja raikkautta kaipaan sinne erityisesti.
Kuvat Pinterest

Me ollaan oltu nyt viikko sisällä ja sen seuraukset alkavat näkyä... Kellään ei ole enää kuumetta, kovaa yskää vain, joten uskaltaisikohan sitä varovasti käydä haukkaamassa vähän happea tuossa omalla pihalla. Ulkona on upea ilma, aurinko paistaa ja jo aamulla mittari näytti varjossa +5 astetta. Näyttää kyllä tuulevan todella kovaa, joten katsellaan. Valoisaa viikon alkua! :)

8 kommenttia:

 1. Oi, siitä makkarista tulee varmasti tosi kiva, en malta odottaa kuvia! :) Ulkona oli tosi kova tuuli, mutta muuten aivan ihanaa. Ja liukasta! Nimimerkillä peppu mustelmilla... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä on PAKKO tulla hyvä. :D Koska nykytilanne on mielestäni tunkkainen, synkkä ja epäsiisti, niin huonompaan se ei voi mennä. Mut ihan heti ei ole kuvia tiedossa, projekti on melko pitkä lattian ojennuksineen ja kaappien rakennuksineen... Mut toivottavasti jossain vaiheessa! :)

   Me ei pihalle uskallettukaan. Mulla on vielä lämpöä ja tuntui tuulevan niin kamalan kovasti, kun käväistiin asioilla. Ja piha on tosiaan liukas, varovainen saa olla. Eläpäs satuttele itseäsi ja masuasi siellä enempää. <3

   Poista
 2. Mukavaa alkuviikkoa! Sitä on kiva suunnitella ja haaveilla. Meillä sai makuuhuone eilen tasoitetapetin, joka on sellainen valkoinen ja huh, kun tuli huoneesta valoisa. Se kun kylpee kahden ikkunan takia muutenkin auringossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kuullostaa ihanalta! Mä pelkään vähän, että mun unelmat on nyt liian korkealla ja kun näen remontin tuloksen, niin sit petyn (!!!). Kun pieni ikkuna on pieni ikkuna. Toivon, että vaaleat sävyt seinissä tekee ihmeitä... :)

   Poista
 3. Oi miten ihanan valoisia kuvia! Mukavaa suunnittelua ja viikon jatkoa muutenkin:)

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia! Toivottavasti uskallatte mennä pian ulos, nauttimaan auringosta :)
  Mulla olis mukava haaste sulle!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...