tiistai 6. maaliskuuta 2012

One lovely

Suvi suloinen se ilahdutti minua tällaisella. Kiitos kovasti! 

Tarkoituksena on paljastaa seitsemän randomia faktaa itsestäni. Minäpä tekemisen puutteessa ajattelin viedä tätä ohjetta pykälän pidemmälle ja toteuttaa sen kuvin. Katsotaan mitä tulee...


1. Tänään tulee kuluneeksi kuusi vuotta siitä, kun mies polvistui eteeni räntäsateisessa Suomenlinnassa ja kysyi ne maagiset sanat. Tuon jälkeen kävimme juomassa kuohuvat Strindbergillä. Itse en olisi kihlapäivää muistanut, ellei mies olisi aamulla kysynyt, muistanko mikä päivä tänään on. ;)


2. Olen riippuvainen perinteisestä paperikalenterista. Kotona ollessa kalenteri on tietokoneen vieressä pöydällä tai ainakin jossain lähellä. Kotoa lähtiessä kalenteri kulkee aina laukussa mukana. Miehen mielestä olen vanhanaikainen, kun en osaa/ole halunnut opetella kännykän kalenterin käyttöä. Se olisi helppoa sikäli, että voisimme synkronoida kalenterimme, eikä tarvitsisi aina käydä erikseen läpi toisen menoja. Mutta haluan pitää tuon paperikalenterin, johon voi kynällä kirjoittaa ja sivuja plärätä. Hukkaan täysin itseni, jos joudun turvautumaan pelkkään kännykän kalenteriin!

3. Mies ja poika yrittivät äsken nukkua päikkäreitä, mutta ei siitä tullut mitään kun Onni ei ollut rauhoittunut. On kipeänä, joten päikkärit olisivat kyllä tehneet hyvää. Itse söin sillä aikaa salaa kaapista suklaalevyn jämät. Pahvikuoren heitin puukoriin ja suklaapaperin myttäsin taskuuni piiloon, etten paljastu (vuoden mutsi -fiilis!). Tuon paperimytyn sisään on piilotettu myös viimeisen muffinssin paperi...


4. En ole käynyt treenaamassa viikkoihin! Olen ollut aivan turkasen väsynyt viime aikoina, enkä ole saanut itseäni raahattua salille väkipakollakaan. Lisäksi olen kärsinyt iskiaksesta. Korvien väli kyllä kaipaisi liikkumaan!


5. Mulla on ihan hillitön hinku päästä aloittamaan yläkerrassa makuuhuoneen remonttia! Tosin, en ole vieläkään osannut päättää, miten kaikki ratkaisut tuolla toteutetaan. Nyt olisi päätösten aika!

6. Juon aamukahvini näin: kaadan lasin/ison kupin puolilleen maitoa jonka lämmitän mikrossa. Sen jälkeen vaahdotan maidon pienellä (mutta toimivalla!) Ikean maidonvaahdottimella. Lopuksi täytän lasin kuumalla kahvilla. Jonain päivänä kyllä meidän keittiötä koristaa kunnollinen kahvimasiina, jolla saa herkullista lattea! Kahvilassa juon aina lattea.


7. Koska Onni sairastaa (kuumetta, kurkkukipua ja kipeän kuulloinen yskä) ja ollaan vaan sisällä, pyysin miestä käymään meidän puolesta kirjastossa. Otin vinkistä vaarin täältä mainion Kahden suoran postauksesta ja pyysin miestä lainaamaan Eve Hietamiehen Yösyötön. Ilahduin kovasti kun netistä tarkistaessani huomasin, että kirjaston hyllystä löytyy kyseinen opus! Kohta me kääriydytään Onnin kanssa peittoihin lukemaan kirjoja. 

En laita tätä nyt eteenpäin, mutta jos haluat tämän haasteen tehdä, niin ole hyvä ja ota tästä mukaasi! 

Pirteää viikon jatkoa teille ihanille, nauttikaa auringosta! :)

8 kommenttia:

 1. Tsemppiä remonttiin :) Meillä menossa ja ah ja puh. Siinähän ne tunnelmat. Pikaista paranemista Onni-pojalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Remppa-aika voi olla sekä rasittavaa, että ihanaa. Ihanaa yleensä siinä vaiheessa vasta kun alkaa tulosta näkymään. Se purkaminen taas... ;) Teillähän ollaan sitä paitsi jo voiton puolella! :)

   Poista
 2. Yösyöttö on ihan loistava kirja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa se odottaa, en ole vielä päässyt alkuun, mutta tänään vielä! :)

   Poista
 3. Hyvää kihlajaispäivää teille! :)

  Mun yläkerran remppa-into on jo latistunut, kun ei se taida oikeesti koskaan jatkua...Siksipä ei jaksa paljon postaillakaan mistään, kun ei tapahdu mitään. Ammukuvia sentään sain aikaseks sinne laittaa.

  Toivottavasti Onni pian paranee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kans jossain vaiheessa remppamasis, kun tuntui, että mitään ei tapahdu missään. Odottelua vaan. Mutta varmaan kohta alkaa tapahtumaan. Nyt vaan kunnon suunnittelu tähän alkuun, että sit voi vauhdilla toteuttaa, eikä tartte kesken rempan miettiä, että mitäs sit tehtäis.. :) Toivottavasti siellä remppainnostus kohoaa ja jatkuu, sitten kun aika on!

   Onni kiittelee paranemistoivotuksista! :)

   Poista
 4. Onnittelut! Ja Onnille paranemisia, meillä kanssa nuorimmainen kovassa kuumeessa ja kärsii myös päänsärystä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru ja pikaista paranemista myös sinne! Kurjaa kun lapset sairastaa. :(

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...