sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Tartuntoja

Viikonloppu ei sujunut ihan kuten suunnittelin. Menin sitten saamaan itsellenikin tuon kuume-yskä-kurkkukipu -taudin. Eilen tein lainauslistan kirjastoon lähtevälle miehelle mukaan, mutta yhtään kirjaa en sitten saanutkaan, kun kirjastokortti oli jäänyt kotiin, eivätkä olleet antaneet lainata henkkareilla. Kyllä otti päähän, kun olin juuri saanut tuon Yösyötön päätökseen ja silmämunat pitkällä odotin uutta luettavaa. No, sain kuitenkin jätskiä ja salmiakkia. :)

Olen sitten kuluttanut aikaa roikkumalla netissä: suunnittelemalla ja haaveilemalla. Monia hyviä ideoita on syttynyt pään päälle tulevien remonttien suhteen ja taisinpa upeilla inspiraatiokuvilla saada remonttikuumeen tartutettua isäntäänkin. Tänään nimittäin aamupalan ja lounaan välissä oli yläkerrassa tapahtunut seuraavaa: aulan vierassänky siirtyi Onnin huoneeseen, meidän sänky, vaatekaappi + erinäinen kokoelma muuta romua siirtyi makkarista aulaan. Nyt makkari on tyhjä ja remontti voi alkaa!!! Ok, ihan ekana siellä kunnostetaan valmiiksi pari keskeneräistä ikkunaa, mutta sen jälkeen jatketaan itse makuuhuoneen remontilla. 
 Ensi yöstä lähtien nukutaan sitten jonkin aikaa aulassa.


Tästä lähdetään. Muutoksen tulevat kokemaan 
lattia 
seinät 
katto
uuni

Ihan piis of keik. ;)

8 kommenttia:

 1. Ihanaa! Mullekin on luvattu, että remonttia olis jossain vaihees tiedossa :) Viel saan kyl hetken oottaa.
  Mitä te meinaatte tehdä uunille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on. Oon kyllä saanut odottaakin, mikä on näin jälkikäteen vain ja ainoastaan hyvä. Jos me oltais heti rempattu kaikki, niin olisin katunut niitä valintoja, mistä silloin haaveilin... Ajan myötä hautuvat kaikkein parhaat ideat, eli kannattaa odottaa. :)

   Uuni vaihtaa väriä, ei sen kummempaa, kun on ihan toimiva.

   Poista
 2. Meillä samanlainen uuni makkarissa ja poikien huoneessa :) Maalasimme sen valkoiseksi. Teilläkään ei taida olla kovin suorat seinät ja lattia? ;) Meillä ei todellakaan.. just eilen asennettiin noita keittiön kaappeja, niin hiukan nurkka oli vino :D

  Tsemppiä remppaan!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kans tulee vaalea tuosta uunista. Ja sellaista satavuotiasta taloa ei taida ollakaan, jossa kaikki olisi suorassa... ;D Tuolla meidän makkarissa seinät vissiin on suhtkoht suorat, mutta lattia ja katto vinot. Molempia vähän oikaistaan. Pahin on lattia juuri tuosta kulmasta, josta olen viimeisen kuvan ottanut. Näinkin vanhassa talossa niitä notkahduksia ja vinoja lattioita joutuu sietämään ja ne kuuluu asiaan, mutta tuossa nurkassa lattia heittää jopa 5 cm (häiritsevän paljon), joten se oikaistaan.

   Kiitos ja tsemppiä sinnekin keittiörempan loppuunviemiseen! :)

   Poista
 3. Vai sellainen "pikkumuutos" tiedossa :D
  Vaan kyllä katselen näitä vanhoja taloja kateellisena. Niissä on ihan omanlainen sielunsa!! Onko sulla suunnitelmat valmiina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi makkari on ihan kamala nykyisellään. Oon ihan intona, että ollaan vihdoin päätetty, mitä sinne halutaan. Eli juu, aikalailla on suunnitelmat valmiina makkaria varten. Mut hieman vaiheessa on suunnitelmat vielä pikkuvessan, Onnin huoneen, aulan, keittiön, eteisen ja ruokasalin suhteen... ;) Ja ne suunnitelmat elää koko ajan, että pikkuhiljaa edetään. :D

   Poista
 4. Ihanan värinen uuni... Itse en sitä raaskisi maalata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun makuun toi uuni on vähän turhan räikeä. :) Muuten jännä juttu, joissain huonekaluissa kyllä tuosta sävystä voisin tykätäkin. Mä oon varmaan katsellut tuota uunia niin pitkään, että se on alkanut tökkimään. Huone on niin synkkä, että kaipaaan suurta valkaisuoperaatiota sinne. :P

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...