perjantai 2. maaliskuuta 2012

Tunnustusryöppy

Olen saanut lähiaikoina monta tunnustusta ihanilta blogittarilta. Otan niistä jokikisen kiitollisena vastaan! 


Nämä ovat kiertäneet jonkun aikaa jo ja moni on saattanut ojentamani tunnustuksen jo saada, mutta haluan silti nimetä alle omat valintani. :)

Ensimmäisenä Vuoden mutsi Award -tunnustus, jolla minua muisti Matkanvarrelta -blogin Marru. Tässä tunnustuksessa ideana on jatkaa loppuun seuraavat lauseet:

1. Tunnen itseni vuoden mutsiksi... öh, en ainakaan silloin kun syön kaapista salaa lapsen karkkeja... ehkä silloin kun Onni nukkumaan mennessä sanoo silmät loistaen: "Äiti, tänään on ollut tosi kiva päivä". :)

2. Lapsiperhe-elämässä haasteellisinta on... näyttää hyvää esimerkkiä, miten käyttäydytään, vaikka kiukuttaakin. Eli haasteellisinta on olla menettämättä hermojaan (sata kertaa päivässä)

3.Suurin lapseltani saama kohteliaisuus on se, kun hän... sanoi tänään, että "Äiti on täydellinen nainen". :D

4. Kello 12 yöllä olen yleensä... pää tyynyllä, kuola poskella.

5. Kello 8 aamulla olen yleensä... pää tyynyllä, kuivunut kuola poskella, Onni vieressä pomppimassa: äiti herääääää jo!!

6. Haluaisin sanoa lapsen/lasten isälle, että... kiitos, kun jaksat aina tehdä niin paljon kotitöitä <3

7. Haluaisin sanoa omalle äidilleni, että... se suklaarasia olis voinut viimeksi jättää antamatta... ;) Onni söi siitä muutaman konvehdin ja sit loput vedettiin S:n kanssa salaa (ja nyt on huono omatunto)!

8. Viimeksi kiroilin, kun... varmaan tänään? Olisinko kompastunut kissaan.

9. En ole koskaan osannut... mennä iltaisin ajoissa nukkumaan.

10. Parasta, mitä housut jalassa ja ilman lapsia, voi tehdä on... nauttia hieronnasta!! (jalka-, hartia-/niska- tai pää-)Vuoden mutsi -tunnustuksen haluaisin antaa kaikille äideille (ja annankin, olkaa hyvät!). Mutta noudatan tunnustuksen sääntöjä ja ojennan sen myös muutamalle vahvalle ja upealle bloggariäidille. Nämä äidit halusin poimia monen muun joukosta siksi, että olen heidän blogejaan seurannut ja todennut, että ovat äiteinä ihan mielettömiä, jaksavat pyörittää arkea ja ovat tämän tunnustuksen todella ansainneet:***


Liebster Blog -tunnustuksen ideana taasen on listata viisi lemppariblogia. Nyt kierrän sääntöjä ja annan eteenpäin vain kolmelle. Tunnustuksen voi saada vain, jos blogilla on alle 200 lukijaa. Tämän tunnustuksen sain sekä Marrulta, Marilta, että Naanalta. Kiitos kultaiset!

Ja tunnustuksen saavat upeat blogit ja bloggarit niiden takana. Suosittelen tutustumaan, jos et sitä ole vielä tehnyt:


AURINKOISTA VIIKONLOPPUA!

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi Terhi, ole hyvä! :) Nauti vielä kotiäitiydestä kaikin siemauksin viimeiset kuukaudet. <3

   Poista
 2. Voi vitsit Katri,kiitos.Varsinkin näin totaaliväsyneenä,vatsataudin ja flunssan jälkipyykissä (kirjaimellisesti) tää suorastaan liikutti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis teilläkin on sairastettu sitä kamalaa tautia... :( Voi kurjuus! Ilmeisesti siellä ollaan kuitenkin jo toipumassa, ja hyvä niin! <3 Voimia!

   Poista
 3. Kaunis kiitos tunnustuksesta!<3 Ja ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi kauniista blogista kuvineen. <3 Ja kiitos samoin!

   Poista
 4. Kiitos kaunis <3

  Kakkonen tuossa ykköskohdassa on niiiin totta ! Oikein hävettää välillä oma käytös, mutta mulla on tulitikun mittainen pinna ja sitäkin on jo poltettu molemmista päistä. Huoh.

  Kivaa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, Petriina :) Sama vika ja tuntuu, että mitä vanhemmaksi tulen, sitä lyhyemmäksi pinna käy.. Eikös siinä pitäis käydä toisinpäin, että ikä tois jotain viisautta tai jotain..? ;)

   Poista
 5. Kiitos ihana! <3

  Viikonloppuja 8)

  VastaaPoista
 6. Kiitosta kovasti kunniasta :) Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Voi herttinen! KIITOS! Jotenkin hämmentävää, kun itse koko ajan painii sen syyllisyyden ja aikapulan kanssa miettien tuleekohan noista muksuista mitään... Siksi tämä ehkä lämmittikin aivan erityisesti. Kiitos. <3

  -Päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivi, se sun postaus olikin mielessäni, kun tätä naputtelin... :) Aikapulasta ja syyllisyydestä huolimatta oot ihana äiti! <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...