keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Hulabaloo

Täällä ollut hurjan kiireinen alkuviikko, mutta nyt on tehty kaikki mitä tähän asti on pitänytkin ja tänään aion loppuillan vain huilia. :) Huomenna jatkuu arki omine rutiineineen, mutta yksi juttu mille on pakko laittaa stoppi, on h e r k u t t e l u ja mässäily. Mulle jäi selvästi pääsiäisenä joku syöppövaihde päälle, enkä ole osannut painaa jarrua. 

Maanantaina käytiin Helsingissä. Tuli käytyä lounalla niinkin kulinaristisessa paikassa kuin Chicos.. (kuvat taas kännykällä, pahoittelen laatua..)

Onnin jätski

Kävin tapaamassa ohjaajaani ja lähdin motivaatiota puhkuen ja täynnä uutta intoa palaverista pois. Ehdinpä käydä ystäväni kanssa vielä kahvillakin ja ennen kotimatkaa silmälääkärin rutiinitarkastuksessa toteamassa, että silmät on päässä niinkuin pitääkin. Ilta menikin kotona naputellessa oppimispäiväkirjaa erääseen kurssiin liittyen.

Tiistaina hyppäsin miehen kyytiin taas kohti Helsinkiä. Sain kutsun töihin liittyen Syöpärekisterin 60-vuotisjuhlaseminaariin. Ennen seminaaria ehdin kuitenkin nauttia aamupalan ja kuluttaa aikaani Kalliossa eräässä sympaattisessa pienessä kahvilassa nimeltä GoodPie (Fleminginkadulla)
Latte & appelsiinimehu
 
Pariisin leipänen; sisällä herkkusienivoita, ilmakuivattua kinkkua ja goudaa
Taustamusiikkina klassista vanhasta radiosta


Aamupalan jälkkäriksi (!!!) luomukaakaota... 
Oli mukava käppäillä piiiiiiiiitkästä aikaa myös itäisessä Helsingissä. Harmitti kyllä vähän, että ei tullut otettua kameraa mukaan, nämä kännykkäkuvat kun on vähän sitä sun tätä. 

Seminaarissa tuli syötyä vielä maistuva salaattibuffet-lounas ja tietysti kakkukahvit. Ilta meni taas kirjoitushommien parissa, kuten tämäkin päivä. Mutta - sain tehtävän ajoissa valmiiksi ja palautettua! :)

Nyt relax!

...ja täällä Ennenvanhan uusin postaus...

9 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää tuo Good Pie-kahvila. Niin harvoin Kalliossa käyn, että tämmöinenkin on jäänyt näkemättä ja kokematta.

  Munkassa käyn Delivossa, joskin se on usein tupatentäynnä. Kesällä tilapuute helpottaa, kun avaavat terassin. Kesää odotellessa siis!

  - Kristiina -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Delivo...!! Sen keitot ja salaatit ja ja ja.... Mulla on niiin ikävä Munkkaan!! :'(
   Vaikka usein tuli käytyä myös Maxilla, kun se oli suoraan kotiovea vastapäätä. :) Ja kesällä Torpanranta... ja Laajalahden aukion kioski... :)

   Kunhan kesä koittaa, niin me tullaan täältä taas sinne hengailemaan. Kesää odotellessa, todellakin! :)

   Poista
  2. Tervetuloa!

   Tänään juuri ajattelin ohi kulkiessani, milloinhan Laajalahden aukion kioski avataan. Kioski tunnetaan täällä nimellä Puukkari.

   Laajalahdentiellä, Ukko-Munkin vieressä, on suosittu ranskalaismiesten kahvila, joka varsinkin lounasaikaan on täynnä. Ja Ukko-Munkki, Ugari, on leganda. Meillä on tapana käydä siellä joka itsenäisyyspäivä syömässä. Paikallista on kiva suosia :)

   Poista
  3. Uusia nimiä mulle! Ukko-Munkkikin tuli tutuksi, mutta tuota kahvilaa siinä vieressä ei kyllä tainnut olla vielä silloin kun me asuttiin Munkassa. Milloin se on avattu? R-kioskin muistan olleen siinä kulmassa vielä silloin kun muutettiin sinne, mutta se vaihtoi pian paikkaa.

   Paikallista tulee kyllä suosia ehdottomasti, varsinkin kun ne on noin hyviä! :)

   Poista
  4. R-kioskin lähdettyä huoneistossa tehtiin pitkään remppaa, ja siihen tuli lounaskahvila Martha's Deli. Se oli siinä ehkä pari vuotta... ( ajankulku hämärtyy ), kunnes ranskalaiset alkoivat isännöidä paikkaa.

   Poista
 2. Hehheh... päätit sit jatkaa tota kiusoittelua!!! ;D Just tulin lenkiltä ja arvaa onks nälkä, varsinkin tän postauksen jälkeen! - Ei vaan, välillä kuuluu vähän herkutella! Mukavaa loppuviikkoa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tarkoituksella, oikeesti! :D Sä oot sentäs käynyt lenkillä, toisin kuin minä.. flunssan jälkeen en oo päässyt oikein liikkeelle, ja vieläkin on nenä tukossa. :(

   Poista
 3. No eipä sitä sit kannata ees miettiä, nyt vaan huilailet... lenkille kerkiät vielä :))
  (niin ja... on tosi ihanaa saada kaikkia herkullisia vinkkejä/ohjeita, eli kiusaa vaan jatkossakin):D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä ajattelin kipaista tänään lenkille. Kun en kuitenkaan pysty pitämään näppejä erossa herkuista, niin se on vaan paras sit yrittää edes liikkua. :P

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...