torstai 26. huhtikuuta 2012

Iltalenkillä

Eilen käytiin koko perheen voimin (no joo, kissa jäi kotiin nukkumaan) iltalenkillä. Näissä maisemissa tulee useimmiten lenkkeiltyä. Pienestä tuulesta huolimatta oli lämmin sää ja auringostakin saatiin nauttia. Onni veti pyörällä edellä ja me koitettiin pysyä jalkaisin perässä. Ajettiin autolla ensin pari kilsaa, jotta päästiin tällaiselle rauhalliselle hiekkatielle. Meidän kodin lähellä kun ei valitettavasti ole pyöräteitä, vaan melko vilkkaasti liikennöityjä maanteitä, jonne ei kyllä tuota pikkupyöräilijää uskalla viedä.

Hmmm. Mun mielestä kevät ei ole mitään järin kaunista aikaa. Mutta onneksi pian alkaa vihertää!


ps. huomenna soitan Naistenklinikalle ja kysyn, 
josko pikatestin tulokset olisivat jo tulleet.

17 kommenttia:

 1. Kevät ei tosiaan ole mitään kaunista aikaa, paitsi sitten kun puut ja nurmikot alkaa vihertää. Kauniita kuvia olet kuitenkin saanut =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tätä ruskeaa kautta ei kestä kauaa. :) Kiitos Anne!

   Poista
 2. Minusta kaunein aika on se, kun luonto on vielä sellainen tuoreen vihreä.

  Eipä ole nättiä kaupungissakaan: likaista ja harmaata, hiekkaa monin paikoin kaduilla ja roskia katujenvarret ja tienpenkat täynnä. Täällä omassa pihassa ärsyttää tyyppi, joka viskoo kasapäin tupakantumppeja alas parvekkeelta, suoraan kauniiseen kukkapenkkiimme, jonka eräs naapuri juuri siivosi.

  Hauska kuva tuo, jossa Onni fillaroi pienenä pisteenä kaukana :D

  - Kristiina -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta ja voi, se hetki, kun tuomi kukkii ja tuoksuu! Kesä on ihan alussa... Se hetki menee vaan aina niin nopeaan.

   Siis hyi! Mikään ei ole ällöttävämpää, kuin tupakan tumpit väärässä paikassa. Toivottavasti naapuri lopettaa roskaamisen.

   Poista
 3. No toivotaan että sielläkin pian
  vihertää:)

  Istutin lupiineja ja innolla
  seuraan niiden kasvamista
  alkavat nousta just täällä:)

  Jamssi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kuullostaa hyvälle! Te saatte nauttia siellä paljon pidemmästä kesästä... Mut kyllä se vihreä tulee tännekin, yleensä sitä oikein jossain vaiheessa hätkähtää huomaamaan, että oho, onpas jo vihreää. :)

   Poista
 4. Tämä aika keväästä on sitä YÄK-aikaa:(
  Muuta viikko eteenpäin, niin eikähän se pikkuhiljaa ala vihertämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin, toivotaan! Ja kun kelit ei kun lämpenee, niin ei varmasti mene kauaa! :)

   Poista
 5. Ihania maalaismaisemia! Ja siellä oltiin todella "syrjäseudulla", kun ei ratsastajan tarvii ees pitää kypärää ;)
  Mukavaa päivänjatkoa! (ja peukut on pystyssä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuon landemmaksi ei varmaan enää pääse. :D Enpä muuten edes huomannut, että ratsastajalla ei ole kypärää, ennen kuin mainitsit!

   Kiitos, ja samoin sinne! :)

   Poista
 6. Täällä meillä pientareet "kukkii" koiran jätöksiä... Huokaus. Joka kevät sama ällötys niiden kanssa. Ei tuo luonto muutenkaan niin kaunis tähän aikaan vuodesta ole, mutta ne kakat pilaa loputkin viehtymykset :( tsemppiä huomiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! Joo ja taajamissa ja kaupungissa sitä koiran kakkaa on kuitenkin enemmän kuin täällä meillä maalla (kun naapurustossa ei ole koiria). Onneksi se vihreys ja vehreys tulee nopeasti. :)

   Poista
 7. Ai, piti vielä lisätä tuosta eilisestä pöydästä että MÄ OLEN IHAN KATEUDESTA VIHREÄ. Hitsi mikä löytö!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä niin täpinöissäni edelleen tuosta pöydästä! Mut kyllä mä oon noita kirppareita kolunnutkin, että pakkohan se oli joskus osua kohdalle mullakin. :D

   Poista
 8. Keväisessä maisemassa olette olleet!Tähän aikaan kevät ei kieltämättä ole kaunista, mutta heti kun vihreä tulee kehiin niin kevät on paras vuodenaika.
  Tsemppiä teille, hengessä olen mukana miekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, tänään pitää mennä tuohon pihalle tutkailemaan, että millaiset silmut puihin ja pensaisiin on tullut, kun on ollut lämmin. Ne putkahtavat aina niin yhtäkkiä.

   Kiitos! <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...