keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Kiireiset

Täällä ollaan. Järkyttävää huomata, että edellinen postaus on viikon takaa.... Kääk - pahoitteluni! Koitetaan petrata. On vaan ollut vähän kiire. Ja hyvä ilma. Ja seli seli. 

Täällä uutta Ennenvanhaa
 Ja koska (tasa)viikoittainen pommikuvakin jäi lauantaina laittamatta, niin tässä kuvaa maanantailta
Rv 21+2
Ups, näyttääpä isolta jo!

10 kommenttia:

 1. Ihana masu!! Noita aikoja kaipaan...

  Olen aina nauttinut niin tuosta raskaana olemisesta.Itselläni tosin tuo masun kasvu on ollut sellaista, että puolessa välissä ihmiset on jo sanoneet, että sulla on vissiin kohta laskettu aika:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Höh, se on muuten jännä, että oli se maha sitten minkä kokoinen hyvänsä, niin aina on niitä, jotka päivittelevät että "onpa se pieni" tai "onpa se suuri". Tai se on suoraan eteenpäin, tai se on ihan pyöreä joka suuntaan. Tai on sellainen ja tällainen. Ja sitten käydään läpi kaikki ihmiset, joiden raskausvatsasta tietää jotain ja verrataan, että onko se suurempi tai pienempi tai..... aaaaaaaaarrrrrghhhh. ;)

   Itseäni ahdistaa jo valmiiksi, jos tämä kasvaa kovin suureksi. Esikoisesta kasvoi, eikä ollut kivaa. Tosin, oli se lapsi minkä kokoinen hyvänsä, mun kylki- ja lonkkaluiden väli on niin lyhyt, että kaikki mahdollinen kyllä kasvaa "ulospäin", kun muuten ei vaan mahdu! :D

   Poista
 2. Sulle on tunnustus mun blogissain, ihanan aurinkoisia kevätpäiviä samalla toivotan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooooh! <3 Kiitos!! Täytyy tulla hakemaan pois :)

   Poista
 3. Söpö!

  Nyt on ollut muutama niin kaunis ilma, että olisi ollut suorastaan synti viettää ne sisällä blogin parissa :D

  Ja oot niin oikeassa tossa mahakommentoinnissa. Jokaisella on aina joku mielipide, kuin nämä massut olisi yhteistä omaisuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottatotta. Katsotaan kuinka sitä malttaa bloggailla, kunhan kelit entisestään lämpenee... Mä en tiedä mikä siinä mahakommentoinnissa mättää, mut mättää kuitenkin. :D Pitäis osata suodattaa korvien välistä sisään-ulos... ;)

   Poista
 4. Ihania ilmoja ollut, joten itsekin olen viettänyt aikaa vähän netin ulkopuolella. Masusi on söpö :)

  Niin... Jo maaliskuussa rakkaan lapsuudenystäväni äiti sanoi minulle kahvipöydässä kun hamusin (no ehkä vähän ahnaasti)kakkua, että "ei ihme että olet noin lihava". Vähän kirveli, pakko sanoa. Vaikka olinkin silloin jo ihan selvästi ja näkyvästi raskaana. Rouva viljeli näitä "kivoja" kommentteja päivän mittaan useamman kerran, kuulemma huumoria vaan... kotona piti vähän itkeä tirauttaa kun harmitti niin paljon. Huokaus.
  Noh, luulisi ettei nyt näillä mun raskausviikoilla 37 enää pelkästään läskinä pidetä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan järkyttävä kommentti!!! o.O Siis HUHHUH! Vaikea sanoa mitä tuollaisessa tilanteessa tulisi sanottua. Varmaan jäisin monttu auki tuijottamaan, että kuulinko oikein... Törkeyden huippu. Onneksi tiedät, että tuossa repliikissä ei ollut mitään järkeä. <3 Ihanaa loppuodotusta sinne! :)

   Poista
 5. Ei sitä aina kerkee!!! Tosi ihania kuvia, joten saat "menneen viikon" anteeksi ;D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...