keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Kesä on asennekysymys

Ainakin tämä kesä. Tähän asti. Jos ei kelit suosi, niin täytyy muuttaa asennetta. Sitä paitsi, kyllä ne helteet sieltä vielä tulee. Ihan varmasti. 

Sää on tänään muuttunut ihan hetkessä. Ensin paistoi aurinko. Ja mikäs täällä omalla pihalla oleskellessä, kun maisematkin on enemmän kuin kohdallaan... ;D
Voisi myös ottaa oppia lapsista. Repiä riemua kaikesta mahdollisesta, vaikka luonnon ihmeistä: "Äiti kato, mä löysin typpyluteen!". Wau, onpa hieno! Nyt voit merkata siihen ötökkäkirjaasi uuden merkinnän. :) Edit. ötökkäkirjan mukaan kyseessä on ehkä kuitenkin marjalude, eikä typpy-.
Ja kun aurinko menee sekunnissa pilveen ja tulee kunnon vesikuuro, jonka aikana ajattelit pitää sadetta kuistilla... Mitä jos tekisit kerrankin toisin. Hei, sehän on vaan vettä! 

"Onni, mennäänkö juoksemaan sateeseen?". "JOOOOO!". Ja sitten mentiin. Juostiin. Kastuttiin. Isin mielestä ei ollut mitään järkeä meidän touhussa, mutta meillä oli hauskaa. 

Nyt kuivatellaan. Ja hei, aurinkokin pilkahti jo! :)

14 kommenttia:

 1. Voih, ihana kesä, ihana kesäloma. <3 Ootte sulosia! :)

  -Päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tää kesä tästä vielä lämpenee, luotan siihen. Ja kiitti, märkiä oltiin ainakin. :)

   Poista
 2. Oikea asenne :D Ja kauniitakin olette, äiti ja poika <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei täällä pärjää, jos ei korjaa asennetta. Ei tää kesä tästä valittamalla ainakaan parane. Ja kiitos, kyllä tota meidän iskääkin ihan katselee, vaikka leikkasinkin sen pään irti kuvasta. :D

   Poista
 3. Asenne kohillaan! Aamusin oon katellut ikkunasta, että mitäs tänään :D Aamu oli vähän surkee, joten se oli tv ja yleisurheilu!
  Ja eihän me olla sokerista, vaikka tosi "makeita" ollaankin... hehheh!
  No jooo... onhan ne näkymät kohillaan siellä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan me vähän sokerista, mut sen takia siellä veden alla ei voi kovin kauaa ollakaan.. ;D
   Kyllä juu, harmi vaan, kun se keli muuttui niin äkkiä ja sitä myöten myös näkymät. :P

   Poista
 4. Sulla on varsinaiset kesäkollit siellä :DD Tosin, varmaan otat ne sisään syksyn tullen, heh

  Tämä kesä on todella asenteesta kiinni ja mulla on ihan hirveä asennevamma. Kun aamu on kauniin aurinkoinen, alan jo kyttäämään säätiedotuksia, että koska se sade taas tulee. Ja aikansa kun kytistelee, niin kyllähän se tulee! Että mua kyrsii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! :D Ei noita passaa jättää ulos juoksentelemaan. Joku vielä luulee niitä vapaiksi ja vie kotiinsa.. :P

   Mulla oli joku hetkellinen (iloisuus)kohtaus tuossa päivällä. Mut se meni jo. Nyt ottaa lähinnä päähän. Ja hei, mäkin kytistelin aikani ja kun sadetta ei kuulunut, niin vein pyykit ulos kuivumaan. Eiköhän siinä mennyt maksimissaan vartti kun alkoi sataa... Ja jep. Siellä ne pyykit on vieläkin. Ja saa ollakin mun puolesta huomiseen asti. Mur.

   Poista
 5. Saanks mä tulla teidän pihalle ihailemaan noita maisemia ;) Ihanan pirteä kuva sinusta ja Onnista! Ja hei, helteet todellakin tulee, ens viikolla. Pakko tulla ennenkuin mä aloitan työt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tännehän mahtuu! ;D

   Ainiin! Sulla alkaa työt - kääk! Kyllä ne helteet tulee, ihan varppina. Siis ENNEN sun töitä. Sounds like a plan. :)

   Poista
 6. Wau, mikä puusavottalainen! Mä olen tänään nähnyt jo liian monta komeaa miestä... Ja te kaksi muuta olette söpöjä :)

  Melkoisia sadekuuroja tuli tänään. Kaupungilla piti avata sontsaa yhtämittaa :( Onneksi ei kuitenkaan ollut kova tuuli ja ilma oli ihan lämmin, joten ei mua juurikaan ketuttanut.

  - Kristiina -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiko niitä nähdä liikaa?! ;D

   Joo, tänään satoi tosi monta kertaa. Kylmä tosiaan ei ole ollut ja se on hyvä. Silti toi vesi alkais mun mielestä nyt hetkeksi riittää, kun kaikki pienet kasvinalut pihalla kokee muuten kamalan hukkumiskuoleman... :/

   Poista
 7. Komea isompi mies, komea pienempi mies ja kaunis niiden rinsessa <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...