tiistai 26. kesäkuuta 2012

Lomalainen

... ja lomalaisella on lomalaisen unenlahjat. Onni on nukkunut jo NELJÄNÄ aamuna peräjälkeen yli yhdeksään. Pitäiskö olla huolissaan? Varhaispuberteetin merkkejä?


8 kommenttia:

 1. Kello on 12.10, ja teinit nukkuvat sulountaan. En herätä, koska aivot kuulemma kehittyvät nukkuessa:D Tulevia neroja siis... Esikoinen meni illalla nukkumaan vähän yli klo 23, ja nuoremman komensin petiin puoliltaöin. Eivät siis kukkuneet pikkutunneille. Muistan kyllä tuon ajan, jolloin herääminen oli päivän ( lähes )ylivoimaisin koitos...

  - Kristiina -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, muistan myös tuon ajan. Helposti nukutti piiiiiiitkälle iltapäivään. :D Ihmettelen kyllä miten Onnilla on riittänyt aamuisin unta niin pitkään, vaikka juhannusaattoa lukuunottamatta on mennyt nukkumaan kuten ennenkin, yhdeksän aikaan. Normaalisti on herännyt siinä 7-7.30.

   Ja hyvähän se vaan on jos on hyvät unenlahjat! Sehän on kuin laittais rahaa pankkiin... ;)

   Poista
 2. Hienoa, että lapsi nukkuu :D Teillä on varmasti ihanan kiireettömät ja huolettomat kesälomapäivät ja sehän näkyy positiivisesti perheen pienimmässäkin. Nauttikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On. Oon itse kaikkea muuta kuin aamuvirkku, joten olisi ihan kamalaa, jos Onni herättäis joka aamu kukonlaulun aikaan... :S Nautitaan! :)

   Poista
 3. Mä oon hirveä äippä, mutta herättelen lapset puoli kymmenen jälkeen... En kestä sitä iltarumbaa, joka väistämättä on edessä jos nukkuvat yli kymppiin. Mutta uni siis maistuu täälläkin:-) Mulla oli eilen hb 105 ja oon kyllä aika väsähtänyt tapaus itsekin. Pitäis hakea apteekista rautaa, jos jaksais vaan:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et oo kamala. :D Kyllä mäkin varmaan herättäisin, jos rupeis tuosta pidempään nukkumaan. Koska sehän on selvä, että sitten ei tulis illalla uni vielä yhdeksältä. Ja mieluummin mä otan sen oman ajan sieltä illasta kuin aamusta, illanvirkku kun olen. :)

   Jaksamista sinne! Toivottavasti rauta tehoaa ja piristyt. :)

   Poista
 4. Voi jehna, kuulostaa mahtavalta. Oskari ei ole kuin kerran elämässään nukkunut yli yhdeksään, muuten herätään aina seiskan kieppeillä. Aika usein kello on 6.30 kun noustaan kaikki.

  Esipuberteetti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta haaveilen sellaisesta rytmistä, että tulis noustua ajoissa, mutta aamuisin oon sitten ihan toista mieltä... ;D Koska silloin ehtii niin paljon enemmän, kuin myöhään heränneenä. Vois koittaa nousta itse edes siinä 7.30-8.00 maissa, niin sit sais omaa aikaa sekä aamusta ennen kuin Onni herää, että illasta kun menee aiemmin nukkumaan... Kokeiluun?! ;)

   Toisaalta oon tyytyväinen, kun oon kuullut miten aikaisin joissain perheissä lapset herää. Onni ei vauvanakaan herännyt aikaisin, vaan veteli aina äidin ja isän riemuksi pitkälle aamuun/aamupäivään. Vasta nyt isompana on arkirytmi aikaistunut. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...