lauantai 16. kesäkuuta 2012

Potilas

Pitihän se kissa sitten viedä tänään päivystävälle eläinlääkärille tarkistettavaksi, kun tassun turvotus ei laskenut, ontuminen jatkui ja toinen vain nukkui ja oli apaattinen.

Pienenpienen ruven alta löytyi sitten puremahaava, josta valui mätää. Kuumettakin 40,3. Nyt sitten antibiootti- ja kipulääkekuuri, sekä ulkonaliikkumiskielto kunnes paranee.

7 kommenttia:

 1. Toivottavasti kisu paranee pian! Olikohan toinen kissa purrut?

  - Kristiina -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lääke on selvästi jo purrut, kissa on huomattavasti pirteämpi ja haluaisi jo ulos. Varma en voi olla, mutta veikkaan tappelukaveriksi naapurin kissaa, jonka kanssa se on aiemminkin ottanut yhteen... :/ Se on oikein reviiritietoinen (leikkaamaton) tyttökissa, joka käy meidänkin nurkat ruikkimassa välillä... Muutaman kerran oon Goljatin sen "kynsistä" pelastanut. On ajanut tuon meidän hirmuisen kollin jopa puuhun. Harmi kun tuo meidän tapaus on niin arka, eikä se osaa puolustautua muutoin kuin juoksemalla karkuun. Toisaalta oon tyytyväinen, että se ei ole mikään tappelupukari.

   Poista
  2. Ai niin ja muuten: miten teidän päivä Porvoossa meni? :)

   Poista
  3. Kiitos, Porvoossa oli taas oikein mukavaa. Ensin ajoimme kirpparille, josta joskus vinkkasit. Ostin vain lehtiä, muuta en löytänyt. Ihastuin vanhaan puulaatikkoon, mutta hinta oli mulle liikaa, 38 e. Sitten pyörimme vanhassa kaupungissa ja kahvittelimme Fannyssa. Kakut olivat hyviä, mutta latte huonoa ja kylmää. Ensi kerralla menemme kahville Helmeen. Paljon oli porukkaa liikkeelä ja sää suosi. Enpä usko, että oli meidän viimeinen Porvoon reissu tänä kesänä :)

   - Kristiina -

   Poista
  4. Mukavan kuulloinen reissu. Mä olen huomannut, että kirppari on selvästi hiljentynyt viimeisten parin viikon aikana - pöytiä paljon tyhjillään... Harmillista, mut niin siinä käy aina kesäisin. Nyt täytyy varmaan bongailla kesä- ja pihakirppareita. :)

   Oi mikä harmi tuo Fanny! :(

   Poista
 2. Parantumista kissapotilaalle! Meillä on myös mopsilla tassuongelma. Mitään erityistä siinä ei näy, mutta varoo sitä kovasti. Olen kannellut portaitakin alas, että saisi lepoa, eikä rasittuisi. Viikolla pitää mennä lääkäriin, jos ei lepo auta. Valitettavasti ikäkin voi jo painaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Voi teidän mopsia! Toivottavasti tassussa ei ole sen kummempaa vikaa, vaan paranisi nopsaan. Rapsutuksia sinne! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...