keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Saanko esitellä:

uusi työpöytäni, jota niin kauan etsin. Huutiksesta se sitten löytyi, sattumalta. Tarjoukseni ei edes ylittänyt myyjän asettamaa hintavarausta, mutta kaupat tehtiin kuitenkin. En ollut ensin ajatellut noin tummaa pöytää hankkivani ja olin hieman epävarma lähtiessämme sitä noutamaan. Kun näin pöydän, oli se kuitenkin mielestäni ihan kiva. Ihanaksi se muuttui mielestäni vasta kotiuduttuaan meille.
Mielestäni se on tosi kaunis tuollaisenaan, pinnassa kiiltävä lakka taidokkaiden ootrausten päällä. Tuo tila vain on se, mikä tökkii. Aulan remonttivuoroa odotellessa siis! Lattiasta tulee aikanaan valkoinen ja seinät saavat raikkaamman sävyiset tapetit. Jostain syystä tuo pöydän sävy suorastaan huutaa vaaleaa liilaa lähelleen (syreenin sävy) ja kun toin nuo luonnonkukat pöydälle, taidan olla viimeistään varma tämän tilan tapettien sävyistä... 

Sama aihe tänään myös Ennenvanhan Hassulla hamstraajalla...

13 kommenttia:

 1. Hieno, tosi hieno työpöytä.
  Sen kauneus tosiaan vähän hukkuu noihin ympäröiviin tummiin ja tummahkoihin väreihin. Odotan kuvaa siitä kun muut värit on muutettu.
  t. Arja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Valitettavasti kuvia uudistuneesta aulasta joutuu odottamaan, en tiedä kuinka pitkään... On aika lailla viimeisenä meidän kodin remonttikohteista.

   Poista
 2. Todella kaunis pöytä! Mä tykkään myös ruskeasta ja sen kaikista eri sävyistä. Kaiken ei siis tarvitse olla valkoista, vaikka maalaisromanttisesta ja rustiikkisesta sisustustyylistä tykkäänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Sellainen omannäköinen sillisalaatti on parasta! ;D Ja pääasia, että itse tykkää. Itse myös kavahdan täysvalkoisia koteja.

   Poista
 3. Kaunis pöytä ja paljon säilytystilaakin. Saat tavarat vaikka lukkojen taakse :)

  - Kristiina -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kauneus ja käytännöllisyys samassa paketissa! :)

   Poista
 4. Todella kaunis pöytä!! Ennen on osatu tehdä ihan eriaisia huonekaluja kuin nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis osattu ja erilaisia. Kiiressä kun kirjoitan, niin noita virheitä tulee;)

   Poista
  2. Ihan täysin samaa mieltä. Onhan toki joitain uusvanhoja nykyisin, jotka jäljittelee vanhaa tyyliä. Mutta sit niistä kyllä mun mielestä puuttuu "se jokin". Pienet elämänjäljet, kolhut ja huonekalujen omat tarinat tekevät niistä persoonallisia. Ihan eri tavalla kuin joku massatuotettu kaluste kaupasta.

   Tämän pöydän myyjät olivat aivan ihania. Myivät ystävänsä kuolinpesää, josta tämäkin pöytä on peräisin. Nainen, joka pöydän omisti, oli kuulema taiteellinen sielu, joka itse oli nuo ootraukset siihen tehnyt. Ja se talo josta tuo haettiin, ihana vanha karamelli! :)

   Poista
 5. Todella kaunis pöytä!!! Pidän kanssa vanhoista huonekaluista, umpipuuta ja painavia... ja elämisen jälki näkyvissä :)

  VastaaPoista
 6. Ihana pöytä ! Sen kanssa valkoista ja vaaleaa lilaa, ehkä turkoosia... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulle tuli sellainen laventelin/syreenin sävyinen vaalea lila mieleen. Vaalea turkoosi olisi kans ihana. Jotain vaaleaa, hempeää sävyä, ei pelkkää valkeaa, eikä lisää ruskeaa... Mut tehdään nyt ensin makkari, vessa, keittiö, eteinen, ulkoverhoilu...... eli aulan vuoro ehkä joskus kymmenen vuoden kuluttua? ;D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...