maanantai 11. kesäkuuta 2012

Viime viikko meni jotenkin niin hujauksessa, ettei tännekään ehtinyt. Töitä, urheilua ja pihahommia. Niiden parissa meidän aika juoksi. Pihalla ei niin hirveästi mitään mullistavaa ole tapahtunut, mutta sellaista perussiistimistä: nurtsin ajoa, haravointia, kasvimaan laittoa, kukkapenkkien mullistuksia ja rikkaruohosotaa... Sekä toistamiseen kuistin pesua siitepölystä ja kaikesta roinasta. Viikko päättyi leppoisissa ja mukavissa tunnelmissa naapurissa 2- ja 32 -vuotissynttäreillä.
Alkaneelle viikollekaan ei ole mitään järisyttäviä suunnitelmia tiedossa, ihan perusarkea. Vauvan vakuutuspaperit pitää muistaa laittaa eteenpäin (se ois jo 27. viikko!). Onnin uimakoulu jatkuu vielä tämän viikon, joten toivon, että ei saa mieheltä kesäflunssaa... Huominen radio Aallon kesäkonsertti Helsingissä olisi houkutellut, mutta menee uimakoulun kanssa vähän päällekkäin, joten taidetaan tyytyä oman pihan lintujen konserttiin.

Aurinkoisempaa uutta viikkoa! :)

2 kommenttia:

  1. Toivottavsti se tosiaan on aurinkoisempi! Katosin ensi viikon säätiedotuksen, ja muualla paistaa (joa hellettä luvassa), meille luvattu tuota pahuksen vettä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, meille päin näyttää kartalla himpun lämpimämmältä ja aurinkoisemmalta, kuin viime viikolla. Mutta oon kyllä nykyisin tosi skeptinen, kun ne (ennusteet, sekä säät) muuttuvat sitä tahtia, että ei taida meteorologit perässä pysyä... ;D Joten katson yleensä ennusteista korkeintaan seuraavan päivän ja sitten aamulla varmistan ikkunasta. :P Toivotaan teillekin aurinkoa!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...