sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Huh hellettä!

Tällaisilla keleillä ei paljoa koneella viitsi kököttää, joten postaustahdin hidastumisesta syytettäköön siis kelejä. :) Pohjanmaan reissu takana. Kuvia ei juurikaan tullut (muistanut) ottaa, mutta mukavaa oli. Peräkärryynkin löytyi jotain kotiin tuotavaa... ;) Onni ei kauaa kotona viihtynyt, vaan lähti miehen äidin luo perjantaina, yhden kotipäivän jälkeen. Tänään saadaan pikkuinen kyläluuta kotiin iloksemme ja riesaksemme. Kamalaa tunteiden ristiriitaa taas tämä lapsen poissaolo tuottaa. Ihanaa, mutta kamalaa. :D

Alla Ennenvanha-postauksen kuvasaldoa. Muistattehan nauttia ulkoilmasta aina kun se on mahdollista! Kesä on lyhyt...
Mintunvihreä talonpoikaistuoli matkasi mukanamme pohjanmaalta. Ruusut sain mieheltä perjantaina. :)Nyt me lähdetään pyöräilemään, ennen Onnin kotiutumista. Aurinkoista sunnuntaita! :)

4 kommenttia:

 1. Ihana kahvipaikka keskellä puutarhaa! - Kyllä, ilmoista on nautittu... huomenna vaan pitäis mennä taas töihin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kurjuus! No, asenne ratkaisee, eiks niin..? Reipasta työnalkua siis sinne ja nautihan kaikki vapaahetket kesästä niin kauan kuin sitä riittää! <3

   Poista
 2. Oi miten ihanan rauhallisen näköinen kahvipaikka teillä! Koneella ei tosiaan ole tullut kökittyä, mutta nyt alkoi asteittainen paluu arkeen. Pyykit ja siivous saavat vielä odottaa, mutta blogisavotan aloitin kahvin ja jäätelön kera:) Aurinkoista viikon jatkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Meilläkin pyykkikone pyörii - ihan pakko, kun pyykkikori pullistelee siihen malliin. Tässä helteessä tosin sekin on ponnistus! Onneksi sää suosii pyykkääjää ja vaatteet kuivuvat hetkessä.

   Hyvät suunnitelmat siellä. Ei arkeen paluuta pidäkään tehdä liian rajusti, pehmeä lasku kahvin, blogien ja jätskin kera kuullostavat just oikealta tavalta! Leppoisaa viikon jatkoa myös sinne. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...