keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Suomenlinna

Eilen oli aika kiva päivä, noin niinkuin säidenkin puolesta. Ajeltiin pk-seudulle, käytiin jälleen kerran nauttimassa jädet vanhoilla hoodeilla Munkkiniemessä. Iltapäivällä ruokailtiin miehen äidin pöydän ääressä ja sen jälkeen päätettiin ex-tempore lähteä hengailemaan aina yhtä ihanaan Suomenlinnaan, kun kelikin oli niin mainio. Valitettavasti kamera jäi kotiin, joten reissuräpsyt tuli otettua kännykällä...


Olipa ihanaa olla nuuhkimassa meri-ilmaa... Tuli hinku päästä pian uudelleen, koko päivän piknikille. Mutta nyt haaveilut sikseen. Täällä jatkuu makkariremppa, hitaasti mutta varmasti. 

6 kommenttia:

 1. Makuuhuoneen remonttikuvia ja päivityksiä odotellessa, täällä samanmoinen käynnissä - hitaasti mutta ei niin varmasti :) Inspiraatiota kaivataan kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, laitetaan jotain väliaikapläjäystä jossain vaiheessa makkarista tulemaan. :) Nythän siellä ei ole vielä tapahtunut muuta, kuin katon hionta ja pohjamaalaus. Hidasta hommaa kuulema tuo maalaus, kun on niin paljon koloja paneeleissa.

   Tsemppiä sinne kovasti, toivottavasti iskee oikein kunnon inspiraatiopuuska! :)

   Poista
 2. Jätskit Puukkarilla!

  Mulla on Suomenlinnan reissu vielä tekemättä. Eilen kävelin Ullanlinnassa ja pyörähdin Kauppatorilla. Huh, ne torin lokit olivat taas aggressiivisia :(
  Sitten kävelin Töölön kautta Munkkaan. Oli niin kaunis ilta, etten haluinnut ratikassa istua.

  - Kristiina -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein! :)

   Onneksi kesää on vielä jäljellä ja ehdit hyvin Suokkiin. Joo, meillä ei onneksi lautalle mennessä ollut mitään syötävää, mutta kyllä siellä porukka sai jäätelöistään pitää tarkasti huolta, sen verran ne herkkurosvot siinä kaartelivat... Ihana kävelyreitti sulla! :)

   Poista
 3. Ihania tunnelmakuvia!
  Pikainen visiitti täällä blogeissa nyt, ja parin päivän jälkeen uusin kuvin mukana jälleen ;)
  Ihania kesäpäiviä sinne!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...