torstai 5. heinäkuuta 2012

Tiikerin juovat

maanantaina (rv 29+2)

Toisaalta,
onhan ne villisian possutkin raidallisia.

16 kommenttia:

 1. Joo ja ei ole seepraa raitoihin katsomista, vai miten se nyt menikään :D

  Elämää, ei sen enempää!

  VastaaPoista
 2. Itselläni ei tullut ihme kyllä masuun lainkaan raitoja, mutta rinnat ja lantio saivat niitä sitten kaksin verroin enemmän. :) Itse en katso niitä pahalla, vaan ovat nimenomaan ansaittuja ja vaivalla aikaan saatuja. Hih :)
  Vähän kuin tatuoinnn olisi ottanut muistoksi odotusajasta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua, luulisi, että vatsa (joka venyy eniten) saisi arpia. Mut tää on muutenkin taas tällainen juttu, joka vaihtelee. Onhan ne tietysti muistoja maailman parhaimmista palkinnoista, mutta vähän kadehtien ajattelen sellaista kudostyyppiä, joka arpia ei raskauksista saa... :P Hieno ajatus, tatska, heh! :)

   Poista
 3. Hih, niinpä!

  Ja hih vol.2: itse sain ekassa raskaudessa pystyraidat, toisessa vaakaraidat ja huvittelin ajatuksella ruudukosta ;) Mutta onneksi ne haaleni pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, pelasitko ruutunollaa? ;D Mun arvet on muistoja edellisestä raskausajasta. Tässä raskaudessa en ole vielä saanut uusia, mutta olen varma, että kyllä niitä varmaan taas tulee... Ja totta, haalenevathan nuo, vaikkeivät koskaan kokonaan häviäkään!

   Poista
 4. Ekassa ei tullut lainkaan, ja nyt tokassakin luulin niin... Kunnes synnytyksen jälkeen näin alavatsani kunnolla. Siellähän niitä komeili, violettia viirua toisensa perään! Vaikka en kekkaloi julkisilla paikoilla napapaidoissa muutenkaan, niin kyllä se aluksi vähän järkytti. Nyt olen yrittänyt ottaa juuri tuota "nää on mun ansiomerkit" asennetta. Ehkä ensi vuonna jo kehtaan koikkeloida bikineissä ansiomerkkejäni esittelemään rannalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs niitä turhaan peittelemään! Sitä paitsi, kyllä ne ajan myötä haalistuvat, vaikka "tuoreeltaan" ovatkin aika häijyn värisiä. :)

   Poista
 5. Ekassa raskaudessa hölväsin putelitolkulla arpia ehkäiseviä voiteita ja itku pääsi kun jossain viiko 34 tietämillä (peilistä) huomasin että tuli niitä sittenkin..Toisella kerralla en muista että tarkkailinko tilannetta edes,peli menetetty jo :) Mut onneks ne vaalenee eikä kyllä nykyään enää napa ole esillä edes rannalla.Oikeastaan ainoa joka nuo viirut näkee on osasyyllinen niihin eikä ole ikinä edes kommentoinut arpien olemassaoloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mä en ole kummassakaan raskaudessa ihmeemmin rasvaillut. Ehkä vähän enemmän kuin mitä normaalisti tulis vatsan ihoa rasvattua, mutta ihan siitä syystä, että pintanahkaa kiristää ja tulee kivemman tuntuiseksi iho. Mä en usko näihin raskausarpivoiteisiin sitten pätkääkään. Ne repeämät tapahtuu (jos on tapahtuakseen) niin syvällä kudoksissa, ei tuossa ihon pintakerroksissa, että sinne ei valitettavasti taida yltää minkään sortin öljyt.

   Poista
  2. On muuten vähän epistä, että miehille ei tuu mitään raskausajalta. Eikö niille vois kasvaa joka raskaudesta vaikka joku sarvi päähän, syylä nenään tai jotain. Että vähän kärsimystä niillekin. ;D

   Poista
 6. Pitäähän niitä muutamia muistoja jäädä raskausajoiltakin... tää on elämää, kaikesta pitää oppia nauttimaan :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh. Toisina päivinä ne ei haittaa yhtään, sit on niitä päiviä kun ne ottaa eniten päähän ja on just sellainen olo, että mä oon ihan PILALLA. :/

   Eikös niitä muuten saa jollain laserilla häivytettyä. Kokonaan ei saa pois, mut jotain niille voi tehdä. Eli jos voitan joskus lotossa miljoonia, niin sit vois uhrata muutaman tonnin tuollaiseen. :D

   Poista
 7. Mä oon säilynyt ilman raitoja, mikä on ihme siihen nähden paljonko olen raskauksissani turvonnut:-) Mulla oli tänään äitipolilla lääkäri, ja tämä tulokas ei vaikuttanut ainakaan vielä suurelta... Mutta saapa nähdä:-) Sun vatsa näyttää raidoista huolimatta kauniilta. Munkin täytyis kuvata tää järkyttävän suuri maha;-) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...