sunnuntai 5. elokuuta 2012

Elokuun ilta-aurinkoMukavaa sunnuntai-illan jatkoa!
(kai nyt on sunnuntai? en ole ihan varma...)

9 kommenttia:

 1. Ihana ilta-aurinko, semmonen kiireetön tunnelma kuvissa!
  Ja kaikkea "kivaa" löysitte metsästä :) itsekin kävin tänään mustikassa ja törmäsinpä taas mieheen, joka alkoi karhu-pelottelut (ettei vaan olsi ollut metsän omistaja, tai vähintään olin eksynyt hänen marjapaikkaansa....)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin kaunis ilta eilen! Ja on muuten vaikeaa saada kuviin sitä samaa tunnelmaa, joka ilmassa oikeasti on! Tuossa viimeisessä kuvassa on kuitenkin sinne päin... :)

   Oho! No mut siellä teillä päin kai niitä karhuja liikuskelee enemmän kuin täällä..? Tai sellainen kuva mulla on. Vaikka voihan se tietty olla nuuka maanomistajakin.. ;D Tosin, kyllä täälläkin kirjoiteltiin lehdessä alkukesästä, että joku isoäiti oli lapsenlapsensa kanssa törmännyt emokarhuun + poikaseen viereisen kunnan hiidenkirnuilla, joka on tosi suosittu ulkoilupolku... KÄÄK! Tuohon meidän lähimetsään en usko (kop, kop) karhujen eksyvän. Tai niin mies ainakin on mulle uskotellut. Tosin, en haluis törmätä siellä myöskään hirviin, villisikoihin, supikoiriin ja muihin metsän eläimiin joita siellä tiedetään liikkuvan. Yleensä mulla onkin Onni mukana, kun sen suu käy taukoamatta - jospa se säikyttäisi eläimet matkoihinsa. :D

   Poista
 2. Eilen iltapäivällä istuin pihassa ja mietin, että loppukesän aurinko paistaa. Varjot pitenee. Kohta alkaa haisemaan syksyltä, voi surku! Vaikka toisaalta ihan kivaa tää iltojen pimeneminen, kynttilöiden sytyttely ja kohta esiin kaivettavat villatakit. Kaikkea kai aikansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen oli ihan selvästi syksyä ilmassa, sen oikein haistoi. Ainakin täällä meillä.

   Ja vaikka en voi väittää tykkääväni kesästä, auringosta ja helteistä, niin kyllä mä vaan olen syksyihminen. Joka kesän loppupuolella alan oikein odottaa syksyä. Just noita sun mainitsemia pimeitä iltoja, kynttilöitä, jopa vesisadetta ja myrskyjä... Ja viinilasia. Heehee, oonkohan nyt tarpeeksi usein muistanut (sulle) mainita, että kaipaan viiniä?!? ;D

   Poista
  2. Siis voin väittää tykkääväni kesästä, en voi väittää olevani tykkäämättä kesästä... Mä oon vähän väsy. :)

   Poista
  3. Niin siis sullahan on kaksi countingia meneillään: laskettuaika ja viinilasiaika :))))

   Poista
 3. Kauniita kuvia. Ilta-aurinko on aina niin tunnelmallinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja niin on.. jotenkin siitäkin aistii syksyn. Valo on ihan erilainen!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...