torstai 2. elokuuta 2012

Ex-tempore

Aamulla mies sitä ehdotti. Ja mikä ettei. Aamupala naamareihin, kamat kasaan ja menoksi. Kotiin tultiin reilu tunti sitten. Takana aika vauhdikas päivä. En muista milloin olisin viimeksi ollut näin väsynyt kuin nyt. Mutta kivaa oli. Puuhamaassa! :)

9 kommenttia:

 1. Mahtava päivä teillä... varsinkin sulla, mahan kera penkillä katselemassa toisten hauskan pitoa ;D Ja varmasti alkaa olemaan raskaita noi reissut, ihanaa loppu odotusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kävin mä ajelemassa tosin jollain vesisammakolla ja golfautolla... ;D Poikien iloa on kiva seurata ja kuvata! Mutta kyllähän tuo kieltämättä voimille käy jo.

   Kiitos! :)

   Poista
 2. Tämmöiset ex-tempore päivät on ihan parhaita. :)

  Kaunis masu vilahti, olisi kiva nähdä vielä kokonainen kuva. Perässä tullaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja kun oltiin Onnille luvattu Puuhamaapäivä vielä tänä kesänä, niin alkoi olla viimeisiä hetkiä, kun lupaus oli mahdollista toteuttaa... Ja kun päätös lähdöstä syntyi ex-tempore, niin ei tarvinnut turhaa jännäillä ja odotella. :)

   Kiitti, kyllä varmaan tulee vielä masukuviakin. :) Voi hyvin! <3

   Poista
 3. Tulee tosiaan aivan omaakin masua ikävä kun tuota sinun omaasi katselee :) Mukavan oloinen päivä teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukavaa, masusta huolimatta (tai sen ansiosta..?) ;D Toisaalta vähän jarruttaa menoa, mutta toisaalta hyvä syy olla menemättä mm. noihin korkeisiin liukuihin. :D

   Poista
 4. Ekstemporeet on ihan parhaita! yleensä kaikessa.
  Meilläkin oli "varaus" tälle viikolle mahdollisille ex-temporee jutuille, mut mies saikulla, teloi jalkansa, niin tiiviisti ollaan kotoiltu vaan.
  Tyytyväinen nukkuja muuten tuossa vikakuvassa, tais ollu Onnin mieleinen päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Me ollaan niin kärsimätön perhe, että odottaminen olis kovin piinallista ja rasittavaa... Mut toisaalta, sitä ominaisuutta ois ehkä hyvä vähän harjoitellakin. :P

   Voi harmi kun teidän ekstemporee-tsäänssit meni mönkään.. :/ Jospa joku lämmin syyskuinen viikonloppu ehtisi vielä repäistä jotain odottamatonta kivaa..? :)

   Ja juu, ei kauaa kestänyt Puuhamaan pihasta, kun takapenkillä jo nukuttiin. Ehkä yhtään ihmettele, sen verran vauhdikas (= pojan mielestä kiva) päivä oli. :)

   Poista
  2. Piti kirjoittaa, että syksyinen, eikä syyskuinen. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...