sunnuntai 26. elokuuta 2012

Ihana elämä

Oltiin jokunen aika sitten koko perheen voimin mustikkametsässä. Pakastimeen päätyi seitsemän litraa mustikkaa, joista varmaan litra on jo syöty puuron, rahkan ja jugurtin seassa.. Onni jaksoi hienosti (=kiukuttelematta) mukana, eivätkä hyttysetkään kiusanneet meitä marjanpoimijoita. 
Mietteliäänä ja hiljaisena Onni makasi selällään mustikkamättäällä, katseli taivaalle ja huokaisi:


"Äiti, eiks elämä ookkin ihanaa?"
Hetken hiljaisuuden jälkeen jatkoi:

"Äiti."

"No?"

"Arvaa miks mä oon koko ajan näin hiljaa?

"No?"

"Kun mä kuuntelen ku luonto puhuu."Tänään 37+0.
Naapurikaupungissa olisi ihana Loviisan Wanhat Talot -tapahtuma, mutta en vielä tiedä, että jaksanko lähteä tuonne... Mies on menossa purjehtimaan, joten pitäisi mennä Onnin kanssa kaksin. Mieli kyllä tekisi, kaupunki on täynnä kaikkea ihanaa! Toisaalta, Onni on jo niin iso, että menee ihan iisisti mukana, mutta entäs itse: kulku ei ole enää niin helppoa, väsähdän nopeasti ja koko ajan pitää olla tiedossa lähin vessa... Katsellaan. Oletko sinä menossa?

8 kommenttia:

 1. Ihana marjaretki teillä ollut. <3

  VastaaPoista
 2. Pieni tietää, mistä onnenhetket on tehty. Toivottavasti vielä pienemmän ympäripyöräytys onnistui ja hääpäiväkuvat olivat ihania, todella ihania. Kyllä suuria elämänhetkiä kannattaakin muistella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että pienikin osaa nauttia elämän perusasioista, niistä yksinkertaisimmista. ;)
   Toivotaan, että Pommi pysyy asennossaa nyt. Ja kiitos! <3

   Poista
 3. Oijoi, ei enää montaa viikkoa kun Pommi pompsahtaa massun paremmalle puolelle :) Hii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin, iiiik! Vaikka voisin lähteä synnärille vaikka heti. Tai no, huomenna, kun mieskin on kotona. ;)

   Poista
 4. Veljen perheeseen syntyi aamulla toinen poika!Laskettu aika oli 7.9 ja viikon päästä olis käynnistetty kun vauva oli perätilassa eikä suostunut kääntymään.Ihan kamalasti tekis mieli mennä jo vauvaa nuuskuttamaan mutta paikallinen sairaala sallii vain isät osastolle.No,tossa viikon päästä viimeistään kun ovat kotona.
  Voimia loppumetreille,ei ihme että väsyt ja vessan on oltava lähellä,ei mene kauaa siullakaan enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että! Onnea tädille! <3 Mites vauva nyt sitten näki päivänvalon? Jouduttiinko leikkaamaan vai syntyikö perätilassa alakautta?

   Kiitos, voimia tässä tarvitaankin. Ei jaksettu mennä wanhat talot -tapahtumaan, mutta kierrettiin Loviisassa kaupungilla muutoin kolmisen tuntia. Just äsken sain Onnin nukkumaan, enkä aio tehdä enää m i t ä ä n . Mä oon niin poikki kun olla ja voi. :S

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...