keskiviikko 29. elokuuta 2012

Loviisan päivänä Loviisassa

Lauantaina järjestettiin Loviisassa Wanhat Talot tapahtuma . Olin vielä kahden vaiheilla lauantaiaamuna, että lähdenkö vai en -  Onnin kanssa kaksin ja olo jo hieman tukala. Lähdettiin sitten Loviisaan, mutta en ostanut tapahtumaan ranneketta ja myöhemmin totesin sen olleen ihan järkevää. Kierreltiin Onnin kanssa muuten vaan kaupungilla, jossa oli paljon muitakin tapahtumia: kirppareita, Retro & Vintage -tapahtuma jne.. Olin tuosta jo ihan poikki ja wanhat talot ois jääneet kyllä vajaiksi tällä lyllerrystahdilla...

Ulkokirppareilla oli vaikka mitä ihanuuksia myynnissä...

...mutta jostain syystä meidän saalis jäi tosi laihaksi. Kirppareilta ei tullut ostettua yhtikäs mitään. Itutorilta otettiin mukaan lista maakunnan lähiruoan tuottajista, purkki vadelmahilloa, Porvoon Paahtimon suklaakahvia ja luomukarkkeja.

Ensi vuonna haluan kyllä varata itselleni kaksi päivää noiden wanhojen talojen koluamiseen... mutta sitä ennen otetaan tavoitteeksi Loviisan joulukodit -tapahtuma.

Kesän ajalta napattuja kirpparikuvia tämän päivän Ennenvanha -postauksessa.

***

Tänään tuli myös käväistyä neuvolassa, rv 37+4.
Kaikki kunnossa.
Pommi pysynyt pää alaspäin, hyvä!
Hieman olin pettynyt tiedosta,
että pää kuitenkin "hölskyy" kovin ylhäällä,
eikä ole laskeutunut vielä yhtään... 

12 kommenttia:

 1. Kivat kuvat, kiitos! Mullakin tavoitteena päästä katsomaan joulukoteja... pakko päästä!

  - Kristiina -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne, ehdottomasti! Kerran oon ollut ja tykkäsin kovasti. Siellä nähdään! :)

   Poista
 2. Voi ei, onneksi en ollut tuolla - olisin joutunut vararikkoon, niin ihania tavaroita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, jos olisin ollut tuolla a) yksin, b) iskussa, c) ilman Onnia ja tätä mahaa.... niin varmasti olisin köyhtynyt aika paljon minäkin. :)

   Poista
 3. Noin paljon kaikkea ihanaa, etkä ostanut mitään!? :D Ei olis tainnu mulla onnistua! Aivan ihania kuvia kyllä, voi kun pääsiskin tuollaselle kirpparille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon ihan kipee. :D En jotenkin osannut "keskittyä" siihen penkomiseen. Oma tukala olo ja Onni siinä mukana, koko ajan pikkuisen vessahätä... :S Mutta oli kyllä huippua, koko kaupunki yhtä suurta kirpparia ja kadut täynnänsä kaikkea ihanaa... :)

   Poista
 4. Oiiii, kunpa oisin ollut tuolla! :) Oon vähän pihalla, mut onko tämä ja "joulukodit" joka vuosi järjestettäviä juttuja, ja liittyykö niihin aina kirpputorit? :)

  Ihanan näköistä, joten voisi harjoittaa Suomen matkailua :)

  Vauvauutiset kuulosti myös hyvältä, vielä ehtii pienoinen laskeutua :) Tsemppiä odotukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä joulukodit järjestetään vuosittain, kerran oon ollut. Samoja koteja niissäkin kuin näissä Wanhat Talot -tapahtumassa. Tuo nettisivu näyttäis olevan vähän alkeellinen vielä, mutta uskon, että sinne tulee enemmän infoa myöhemmin syksyllä. Mä en tiedä liittyykö joulukoteihin kirpparit - aiemmin ei ole tainnut edes tähän elokuiseen tapahtumaan liittyä, mutta näyttää vuosi vuodelta laajenevan tuo tapahtuma - ja hyvä niin! :)

   Mun mies jopa sanoi, että Loviisan Wanhat Talot ansaitsis yhtä paljon huomiota kuin jotkut asuntomessut. Ja oon ihan samaa mieltä. Perinnerakentajia ja -korjaajia on nykyisin niin paljon ja meille pitäisikin olla oma "kunnollinen tapahtumansa", jotka emme noilta asuntomessuilta paljoa löydä mitään..

   Ehdottomasti suosittelen näitä tapahtumia, varmaan kannattaa tulla kauempaakin! :)

   Kiitos tsempeistä! :)

   Poista
 5. Ihanaa tavaraa ja niin paljon... Tuollaisilla kirppareilla haluaisin käydä! Tuntuu, että täältä meiltä päin ei löydy mitään tuollaisia "aarteita"...
  Hienoa kuulla, että kaikki Hyvin Pommilla. Ja ensi vuonna jaksat sit itsekin kierrellä kaikki mahdolliset paikat läpi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, oikea hamsterin aarreaitta oli tuo kaupunki viikonloppuna. ;)
   Joo, mä alan kohta oikein treenaamaan ens vuotta varten, että saan KAIKEN hyödyn irti kyseisestä tapahtumasta. ;D

   Poista
 6. Kade!Bongasin jo näistäkin kuvista ostettavaa vaik kuinka.Ei tääl vaan järjestetä mitään vastaavaa.Ehkä joskus pääsisin paikalle tuonne itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäkin oisin voinut tuolta ostaa vaikka mitä, mut en tiedä, jotenkin ei ollut yhtään oikea mielentila penkomiseen ja ostosten tekemiseen... Väsy mikä väsy. :D Ja hei, eihän teiltä ole niin kovin pitkä matka tuonne. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...