maanantai 20. elokuuta 2012

Pihakirppareita ja amerikkalaisia autoja

Lauantaina oli vanhassa kaupungissa myös pihakirppareita. Ehdittiin muutamassa piipahtaa juna-ajelun jälkeen. Aivan uskomattoman upeita taloja ja pihoja kyllä tuolla... Voisin asua niissä melkein missä tahansa! Harmi kun ei ehditty kiertää useampaa paikkaa, oli nimittäin niin kivaa päästä kurkistamaan porttien sisäpuolelle ja joidenkin piharakennusten sisätiloihin ihan luvan kanssa. :)Viimeisen kuvan aitassa tarjotaan kesäisin bed & breakfast majoitusta - ei hassumpaa!

Ja koska pojat kulki mun mukana kirppareilla niin kiltisti, niin minä lähdin poikien mukaan käymään Loviisassa järjestetyssä amerikanautotapahtumassa. (Vaikka mies kyllä myönsi itsekin tykänneensä tuosta kierroksesta vanhassa kaupungissa - mikä ideoiden aarreaitta!)

Mitään en noista autoista ymmärrä, enkä tajua sitä pointtia, että poltetaan kumia. Ja jos saa poltettua renkaan puhki asti, niin se se vasta on aplodien paikka. Kerronkin vain oman näkökulmani tapahtumasta: siellä oli melko paljon ihmisiä, erilaisia ja eri värisiä autoja (turkoosi oli mun suosikki), kova meteli ja paha haju kun kumia polttelivat. Tulipahan käytyä, vaikka vaihtoehto olisi ollut jäädä YKSIN kotiin. Mikä uhraus! ;)

Multa ilmeisesti puuttuu päästä se tumake. Onnilla se selvästi on, kun innosta täristen seurasi tapahtumaa. Pojat on poikia.
6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia pihakirppareilta!
  Ei noi kumin käryt varmaankaan olleet miellyttäviä, mutta olit TOSI kiltti, kun pojitten mukaan lähdit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ihan pikkuisen harmittaa, että en ehtinyt kunnolla koluamaan niitä heti aamusta... Mut ehkäpä näitä vielä tulee. Oli kyllä kivaa viettää aikaa kolmistaankin. Jotenkin nämä perheen yhteiset hetket ennen vauvan syntymää haluaa käyttää "tarkkaan" ja antaa Onnille aikaa mahdollisimman paljon... <3

   Ja joo. Vaihtoehto jäädä yksin kotiin on kyllä kieltämättä houkutteleva, mutta juuri tuon takia, mitä yllä kirjoitin, halusin lähteä mukaan. :)

   Poista
 2. Ihana tuollainen keskitetty pihakirppispäivä! Ja kurkkimista piharakennuksiin, se olis ihan mun lempipuuhaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva idea tosiaan. Joo, ja ylipäätään kurkkimista niihin upeaakin upeampiin sisäpihoihin, joihin ei normaalisti kadulla kulkiessaan näe, kun ne on rakennettu niin suojaisiksi portteineen. :)

   Poista
 3. Ompa ihania taloja, kelpaa kierrelläkin tuollasten pihakirppareilla! :) Eikä autotkaan hassumman näköisiä oo, mutta voin kuvitella ettei hirmuisesti kiinnosta itsessään tuo tapahtuma ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihapiirit tuolla on niin kauniita! Huomaa, että vanhaan kaupunkiin päätyy tietyn tyylisiä ihmisiä asumaan, joilla on silmää ja ideoita. :) Ja ne autot, no joo. Yllättävän huomaamatta se parituntinen sielläkin meni. Lähinnä seuratessa tuon pikkupojan innostusta... :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...