tiistai 28. elokuuta 2012

Silitykset

Tää yrittäis siirtyä nykyaikaan. Sain siis viimein ladattua Bloggerin kännykkään ja testaan, riittääkö raskauden pehmittämässä päässä kapasiteettia postaukseen luurilla.

Pieniä vaatteita olen silitellyt, eikä loppua näy.. Silitystä kaipaavat myös pikkuisen köhäinen Onni, sekä hoitokoira Vilma.

14 kommenttia:

 1. Onnistuithan sinä! ;)

  Mä olen myös ladannut bloggerin kännykkään, mutta enpä ole testannut miten postaillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herttinen! Se onnistui! Vaan en osannut (onko siellä edes mahdollista) muuttaa ulkoasua (mm. fontti). Lisäksi en tiedä miten kuvien väliin saisi tekstiä. Se tekee niin, että eka tulee kaikki teksti putkeen ja sit perään kuvat putkeen... Nooooh. Aika harvoin sitä varmaan tulee kännykällä postattua. Mut ajattelin, että jos siellä sairaalassa joutuu sit pitkäänkin olemaan... ;)

   Poista
 2. Heippa!
  Taas on jäänyt monta ihatsuttavaa postausta lukematta. Höhh, arjen kiireitä. Elämänmakuista menoa täällä. Terveiset!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, terkut myös sinne! Eikä se ihme ole, jos nyt ei ihan joka postaukseen ehdi mukaan. En ymmärrä itsekään itseäni, en oo varmaan koskaan aiemmin postannut näin ahkeraan kuin nyt... ja valmiita luonnoksia uusista postauksista on jo jonossa odottelemassa... ;D

   Ehkä tähän tulee muutos muutaman viikon sisällä, ainakin hidaste.. :P

   Poista
 3. Oi onnittelut, onnistuit! Mietin tätä samaa n. 5 minuuttia sitten, ja sitten sä olitkin postannut aiheesta :)) Mä oon vaan niin toope, etten varmaan osaa hankkia edes tämmöstä sovellusta puhelimeen?? Mutta monesti just esim. mökiltä ois kiva tehä postauksia.

  Terkkusia! Ja pikaista paranemista Onnille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! En mä oo turhaan kouluja käynyt... ;D

   Joo kyllä osaat. Ei tarttenut montaa juttua klikata. :D Onhan se hyvä olla kännykässä varulta tuo sovellus, kun eihän sitä koskaan tiedä milloin ja missä tulee pakottava tarve postata jotain. :D

   Kiitos ja terkkusia sinne kans! :)

   Poista
 4. Mä haluun olla vielä koneen äärellä "nettiin" liittyvissä asioissa ja kännykän avulla puhelen ja tekstailen! Oon sit NIIN "vanhanaikainen" ;D
  Koittakaahan päästä nuhasta eroon <3 ja Vilmalle rapsutukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä mäkin mieluummin konetta käytän. Varsinkin jos pitää jotain kirjoitta, niin se kännyllä naputtelu ottaa aivoon. :P Että ollaan sit molemmat vanhanaikaisia. ;)

   Toivotukset ja rapsutukset toimitettu perille, kiitos!

   Poista
 5. Musta siinä, että äidit silittävät pienokaisen vaatteet valmiiksi odottamaan, on jotain niin helyyttävää ja ajasta riippumatonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan siinä. Varsinkin kun mä kartan yleensä ihan viimeiseen asti silitystä :D (=käytän vaatteita, joita ei tartteis silittää). Ja silitän vasta kun on viimeinen pakko. Mut vauvanvaatteet on jotenkin eri juttu. Ja voi kun ne on pehmeitä silityksen jälkeen! :)

   Poista
 6. Voi noita pieniä vauvan vaatteita... <3 Tiedätkö, minä juuri viikkasin pois meidän vauvalta ensimmäiset pieneksi käyneet pois. Tuli vähän sellainen haikea olo sitä tehdessä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä.. <3 Kai laitoit pikkuvaatteet kuitenkin vain varastoon, odottelemaan uutta käyttäjäänsä..? ;)

   Poista
 7. Sinulle on tunnustus:

  http://pienilintu.blogspot.fi/2012/08/very-inspiring.html

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...