keskiviikko 1. elokuuta 2012

Syömingit
Eilen oli tosi kivaa naapureiden kanssa. Kaikki toivat jotain syötävää ja vatsa tyhjänä ei tarvinnut todellakaan tulla kotiin. Sääkin suosi ja oli mukavaa. Paikalla oli meidän talon kaikki kahdeksan asukasta, nuorin 2 -vuotias ja vanhin 76 -vuotias. Sanotaan, että kotinsa voi valita, mutta naapureitaan ei. Meitä on lykästänyt. Tällaisia pitäisi järjestää useammin!

7 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihan täydelliseltä, tuollaiset naapurit on ihan <3.
  Meillä oli Tampereen kodissa ihan mainio naapuriporukka, pidettiin usein illanviettoja porukalla... ja monesti venähti yöhön asti. :)

  Aurinkoa viikkoon!

  -Päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Valitettavan harvoin tulee kuitenkaan ihan istuttua. Tuossa pihalla moikkaillaan ja "jumitutaan" turisemaan pitkiksikin ajoiksi, mutta sellainen sovittu kokoontuminen tapahtuu liian harvoin...

   Aurinkoa sinnekin! :)

   Poista
 2. Kuulostaa ja näyttää ihanalta! Nykyisin suurin syy meidän asumiseen juuri tässä talossa on ihana naapurusto ja siihen liittyvät lieveilmiöt: lapsen leikkikaverit, rapujuhlat, ompelukerhot, apu hädän hetkellä yms. yms. Kotiaan voi muokata mieleiseksi, naapureitaan ei. Joten jatkamme siis talon kimpussa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan parasta! Meidän naapurustoon toivoisin enemmän lapsia ja juuri Onnin ikäisiä. Se on harmillinen puute täällä. Teidän naapurusto kuullostaa ihan täydelliseltä! :)

   Poista
 3. Kivaa tuollainen ja mukavat naapurit:)

  Talvella me ei paljoa nähä naapureita
  heilläkin lapset menee kouluun ja työtä,
  mutta nyt kesällä jutellaan ja just suunniteltiin
  jos syötäs yhessä joku kerta:).

  Oli ihana varvaskuva edellisessä postauksessa
  täällä!.

  Jamssi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Talvella mekin nähdään naapureita ihan uskomattoman vähän, mutta näin kesäaikana tulee hengailtua pihalla yhdessä enemmänkin.

   Hyviä vointeja sinne! :)

   Poista
 4. Kaunis kattaus ja ihana tapahtuma!!!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...