perjantai 17. elokuuta 2012

WANTED!

"Vauvakettu kakkakettu astui liukumiinaan, 
lähetettiin Kiinaan!" 

Pikkukettua suututtaa, sillä hän ei haluaisi jakaa äitiään ja kotiaan Vauvaketun kanssa. Niinpä hän kiukuttelee ja sepittää Vauvaketusta Hyvin Ilkeän Laulun. Onneksi Äitikettu tietää kuinka kiukkuinen pieni kettu kesytetään. Pikkukettu oppii, että äiti rakastaa häntä aina, vaikka mikä olisi. Lämmin ja hauska tarina pikkuvauvan tulosta taloon on mainiota luettavaa isonsiskon tai -veljen kanssa.

Olisin *tähän kaikki superlatiivit* kiitollinen, jos jollain olisi MYYDÄ meille tätä kirjaa. Uutena sitä ei enää mistään saa, sillä se on loppu jopa kustantajalta. Anyone?

15 kommenttia:

 1. Oi ku söpöä! :) Toivottavasti saat sen käsiisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niin söpö kirja ja olis ihan nappi meille, koska O on luonteeltaan äärettömän mustasukkainen ja olen 100% varma, että se tulee näkymään enemmän vauvan synnyttyä... Toivotaan, että löytyy. Muitakin hyviä kirjavaihtoehtoja mulla on onneksi, mutta tää ois ykkönen. :)

   Poista
 2. Jos ei keneltäkään löydy niin suosittelen kyselemään paikallisesta antikvariaatista/divarista. Jos siellä ei ole hyllyssä niin yleensä pistävät kollegoille halutessasi kyselyitä josko jostain löytyisi. Yleensä löytyy. Tsekkasin antikvariaatti.net sivustolta pikahaulla, mutta ei antanut tuloksia. Ei silti tarkoita etteikö sitä jossain olisi :) Toivotaan, että löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä! Mä en oo vaan varma, onko Porvoossa yhtäkään divaria..? Täytynee suunnata ehkä utelut suoraan pk-seudun puljuihin. Hyvä idis!

   Poista
 3. Löytyisköhän kirjastosta, ainakin sitten kerran luettavaksi? On kuitenkin sen verran uusi kirja, että luulisi löytyvän. Meidän kirjastossa oli ainakin ihan moninkappalein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voipi olla. Ja kirjastohan tilaa, jos ei ole, joten kyllä tuo nyt varmasti ainakin luettavaksi saadaan, jos ei omaksi. Laitoin kyllä tiedustelun jo muutamaan divariinkin - toivottavasti tärppää! :)

   Poista
 4. Hihih. Voisin haluta miekin tän kokoelmiini :) Toivottavasti saat kirjan käsiisi!

  VastaaPoista
 5. Vaikuttaa ihanalta.Pidän silmät auki kirppareilla.Saattaisin lukea omilleni ennen kuin postittaisin sinulle,sisarusrakkaus on kovin lähellä sisarkateutta :)

  VastaaPoista
 6. Ei ole valitettavasti tuota, mutta suosittelen kirjaa "Onni-pojasta tulee isoveli". Se oli ainakin meidän esikoiselle tosi hyvä kirja vastaavassa tilanteessa kun pikkuveljeä odotettiin. On jotenkin niin todentuntuinen, tykkäsin. (Ehkäpä se teidän Onnilla jo onkin :)

  T.Hansu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hansu, meiltä löytyy kaikki Onni-kirjat, ja ne on kyllä tosi ihania. Tykätään kovasti ja suosittelen kaikille! Ja kuvitus niissä on kans jotenkin tosi liikuttava. :)

   Poista
 7. Ihana kirja. Harmi, etten osaa kertoa mistä sen saisi. Pidän minäkin silmät auki, lupaan! Ja vielä ihanampaa se, että joku vielä tänä päivänä käy asioita kirjan avulla läpi. Kirjat tuntuu olevan niin katoava luonnonvara - ja niitä hyödyntävät perheet vielä katoavampaa sorttia. On vaan niin helppo ladata iPadiin jotain ja antaa vanhan kirjan tuoksun pysyä poissa kodista... Meilläkin tehdään toisinpäin :)(Meillä yhdessä vaiheessa esikoinen kammoksui kylvyssä käyntiä ja löysin ihanan kirjan, missä nalle oli likainen ja meni kylpyyn, kyllähän tyttöselläkin (silloin varmaan 1,5v tai jotain) mieli muuttui kun sai nallekirjan kanssa pulahtaa kylpyyn ja melkoinen "kala" siitä kuoriutuikin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tärppää joku näistä mun antikvariaattiuteiluista... Huutiksesta ei löytynyt, niin, ja laitoin myös muutamalle fb-kirpparille ostoilmoituksen. Mut jos ei löydy, niin ei se nyt tietysti maailmaa kaada. :)

   Meillä luetaan paljon, ei niitä voi mun mielestä korvata millään nykytekniikalla. Kirjat on ja pysyy ja oon tyytyväinen, jos (ja kun) ollaan saatu lukemisinnostus siirrettyä jälkikasvulle. Me luettiin Onnille iltasatua siis ihan pikkupikkuvauvasta asti ja musta tuntuu että se saattaa olla yksi tekijä, miksi Onni oppi puhumaan melko varhain ja sanavarasto on laaja. :) Tunnistaa kaikki kirjaimet myös ja on osannut lyhyitä tavuja yhdistellä, joten ei varmaan mene kauaa lukemisen oppimiseenkaan.

   Kivoja lukuhetkiä sinne teillekin! :)

   Poista
  2. Niin ja kiitos kovasti kirjanetsintäavusta! <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...