perjantai 28. syyskuuta 2012

Neljän päivän ikäinen

Meidän pikku-Pommi.
Valohoito tehoaa ja bilirubiinit laskee.
Nyt uutena löytönä seurataan vauvan vaihtelevaa/liian matalaa sykettä.
Pää ultrattu - sieltä ei onneksi löytynyt mitään huolestuttavaa.
Jatketaan täällä lastenosastolla siis ainakin huomiseen.38 kommenttia:

 1. Onnittelut vuvasta!
  Niin tutun näköisiä piuhoja ja letkuja kuvissa. Meidän pikkuiset olleet sairaalassa nyt puolitoista kk ja vihdoin maanantaina toinen kotiutuu, mutta toinen jatkaa vielä piuhoissa tarkkailtavana. (syntyivät keskosina rv.29)
  Toivottavasti te pääsette pian kotiin ja mitään uutta huolehdittavaa ei enää ilmaannu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Voi kurjuus! Puolitoista kuukautta kuullostaa hirvittävän pitkältä ajalta! Voimia sinne. Toivottavasti toinenkin pieni pääsee pian kotiin muun perheen luo! ♥

   Poista
 2. Uskon että kaikki on hyvin, mutta hyvä että tutkivat. Voimia sinne, kohta olette kotona. Halit sinne. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sykettä on seurattu ja se on nyt tasaantunut. Ekg ja pään ultra normaaleja, ei syytä huoleen sen suhteen siis! Enää pitää tuo bilirubiini saada laskemaan, kun se oli taas eilisestä noussut...

   Kiitos! ♥

   Poista
 3. Voi pikkuista, ihana. Uskon että haluaisitte käärön jo omaan kotiin. Tsemppiä sairaalajaksoon ja toivottavasti pian pääsette aloittamaan yhteisen, "tavallisen" vauva-arjen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa ihana tunne tulla lauantai-iltana kotiin. Enää kontrolleja sairaalassa, jos vain tuo bilirubiini saataisiin laskuun. Valitettavasti se on kahdessa viime kontrollissa ollut nousussa, joten voi olla mahdollista, että joudutaan huomenna jäämään osastolle ja vauva takaisin lamppujen alle.

   Kiitos, toivottavasti oikea arki alkaisikin pian! ♥

   Poista
 4. Voi pientä, tsemppiä !

  Tulee minullekin niin muistot mieleen, meilläkin kaikki ovat olleet "piuhoissa" jos jonkinlaisissa, syntymän jälkeen seurattavana ja hoidettavana. Onneksi Suomessa on tosi korkeatasoista tuo vastasyntyneiden hoito.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Kaikki tuollainen on niin kurjaa, omasta pienestä on aina niin huolissaan.. Ja ihan totta, hyvässä hoidossahan nämä meidän pienet ovat. Mutta silti äidin sydäntä aina riipii.

   Poista
 5. Tsempit sinne vauvalle ja kaikkeen<3

  Jamelia

  VastaaPoista
 6. Kyllä varmasti kaikki on hyvin ja onneksi tutkitaan... eipä tarvitse sitten niin paljon huolehtia/murehtia <3 Terkut myös Onnille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi huoli vähemmän, kun saadaan nyt unohtaa tuo sykeasia. Se on ihan kunnossa! :)
   Kiitos, terkut välitetty! ♥

   Poista
 7. Tsemppiä sinne! Minäkin uskon että kaikki on kunnossa, ja pian pääsette kotiin tutustumaan toisiinne koko perhe rauhassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vielä vähän jännittää huominen bilirubiinikontrolli, mutta eiköhän se tästä. Ihan pian. ♥

   Poista
 8. Niin pieni muru ja niin suuri tutti!

  Meidän esikoinen oli myös syntyessään "keltainen" mutta oltiin monta päivää kiikun-kaakun-rajoilla, että mennäänkö valohoitoon vai ei ja aina sitten evättiin se mahku. Oltaispa päästy, koska se olisi nopeuttanut arkeen pääsemistä mutta eipä aikaakaan kun arki omassa ihanaisessa kodissa koittaa.

  Vauva, vahvistuhan kaikessa rauhassa ♥ Tsemppiä äidille joka varmaan ei malttaisi laskea vauvaa enää kertaakaan sylistään valojen alle ja terveisiä kodin miesväelle - siellä varmaan odotellaan äitiä ja uutta tulokasta kotiin aivan valtavasti mutta pian te olette kaikki yhtenä perheenä omassa kodissa, omassa valtakunnassa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! ♥ Lauantaina tosiaan päästiin illalla myöhään kotiin, kontrollikäynneillä tosin pitää käydä sairaalassa.

   Poista
 9. Voi pientä murua <3

  Meillä kuopus oli kanssa kaksi kertaa valossa, oltiin sairaalassa viikko. Uskon että kaikki on kunnossa. Voikaa hyvin <3

  VastaaPoista
 10. Tsemppiä! Onneksi kaikki tutkitaan ja hoidetaan. Pian toivottavasti pääsette kotiin, ja olette koko poppoo koossa. Voikaa hyvin!

  - Kristiina -

  VastaaPoista
 11. Oi miten suloinen pikkumies <3 Onnea koko perheelle!! ja toivottavasti syke tasaantuu/nousee ja pääsette pian kotiin nauttimaan vauvasta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syke on tasaantunut, ei huolta sen suhteen. Kiitos! ♥

   Poista
 12. Voi muruista!
  Niin pikkuinen siellä kaiken keskellä. Toivottavasti pian pääsette kotiin ja saatte nauttia tavallisesta vauva-arjesta. Tosin on hyvä, että tutkivat. Halit sinne äidille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta, hyvä että tutkintaan, niin ei tarvitse sitten kotona olla huolissaan. Sykeasiakin löytyi "vahingossa", joten sitä seurattiin, mutta mitään vikaa ei ole ja sykekin on viime päivinä pysynyt jo 100 paremmalla puolella. ♥

   Poista
 13. Tulin kurkistamaan, joko "kollegalla" olisi täällä vauvauutisia ja olihan toki! Paljon onnea, tulkoon lapsesta hassu ja hamstraaja!

  VastaaPoista
 14. Voi pientä ja äitiä! Kyllä te pian sieltä kotiudutte!! Harmillista tuollainen, uskon ja toivon että kaikki on hyvin!

  VastaaPoista
 15. Ooh, oikein paljon onnea ja voikaa hyvin! ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
 16. Voi pikkuista, kaikkea hyvää, toivotatvasti päsette pian kotiin!

  VastaaPoista
 17. Nonniin, ihana kuulla, että ootte kotona! <3 Jaksuja uuteen arkeen!

  (Mulla on aina ollut vauva-allergia, eli alan pillittää heti, kun näen vastasyntyneitä. Näköjään se tapahtuu myös ruudun takana, nyyhkis! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pukkaako siellä uutta kuumetta, vai...? ;)

   Poista
 18. Voi pikkuista! Monena päivänä olen käynyt kurkkimassa jos olisitte päässeet kotiin! Toivottavasti kaikki on nyt hyvin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä meitä vähän koetellaan. Koitan jaksaa kertoilla kuulumisia lisää ihan pian! ♥

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...