lauantai 1. syyskuuta 2012

Very Inspiring Blogger

Kuvataituri Pieni Lintu yllätti minut tällaisella, sydäntä lämmittävällä tunnustuksella. Kiitos - olen enemmän kuin otettu tästä yllättävästä huomiosta! 

Säännöt tunnustukseen: 
1. Linkitä tunnustuksen antaja 
2. Liitä tunnustus blogiisi
3. Kerro seitsemän asiaa itsestäsi
4. Jaa tunnustus eteenpäin 10 blogille
5. Ilmoita heille tunnustuksesta

Seitsemän asiaa itsestäni. Hmmm. Onko jotain mitä en ole vielä kertonut..? ;D No yritetään.


1. Ärsyynnyn auton ratissa superhelposti (liian). Sadattelen ja kiroan kuin turkkilainen kanssa-autoilijoiden töppäilyille - tosin yritän hillitä kieleni silloin, kun takapenkillä istuu pieni matkustaja... Itsehän olen malliautoilija! ;)

2. Innostun kaikista uusista jutuista tosi helposti, mutta myös kyllästyn (liiankin) helposti ja sen vuoksi moni aloittamani homma jää kesken. Tämä piirre itsessäni ärsyttää suunnattomasti.

3. Olen äärettömän aamu-uninen, enkä pysty kuvittelemaan, että pääsen tästä piirteestä koskaan eroon. Toisaalta, eikö kaikki vanhukset herää aamuisin tosi aikaisin? Vaikea kuvitella, että minusta tulisi ikinä aamuvirkku mummo. :D

4. Mulla on ollut joskus kokeiluluontoisesti ruskeat hiukset, sekä punaiset hiukset. Suurimman osan elämästäni olen kuitenkin viettänyt blondina. En osaa olla muussa värissä. Blondi mikä blondi.

5. En ole ainakaan viiteen vuoteen seurannut telkkarista mitään sarjaa. Voisin aivan hyvin elää ilman televisiota nykyisin.

6. Meillä ei ole ollut koko kesänä mattoja lattialla. Eipä noita ole kaivattukaan, ja imurointi on käynyt helposti helpommin.

7. Kävin juuri laittamassa salijäsenyyden tauolle kolmeksi kuukaudeksi. Toivon kuitenkin, että jaksaisin ja pystyisin aloittamaan treenaamisen jo aikaisemmin. Ja sitten, satunnaisessa järjestyksessä kymmenen blogia, joista saan parhaimmat kicksit ja inspikset ikinä! Upeita kuvia, upeita ideoita, upeita blogeja ja upeita naisia niiden takana. En varmaan osaa hehkuttaa näitä blogeja tarpeeksi, joten totean vain, että ilman näitä olisi elämä paljon tylsempää! Toivottavasti ette lopeta bloggaamista ikinä. :)

Jotain sinistä / Sini
Niinan unelmia / Niina
Siltakulma / Mari
Melukylän Talo / Hanna
Rouva Jonesin kotona / Mrs Jones
Koti asemalla / Henna
Vintage / Johanna
Moderni mummola / Liinu
Diagnoosi: sisustusmania / Maria
Keltainen talo rannalla / Tarja


4 kommenttia:

  1. Oi olen tosi otettu tunnustuksesta, iso kiitos! Ja ehdottomasti olet itsekin sen ansainnut! Ihania syypäiviä ja inspiroivia bloggaushetkiä! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...