lauantai 27. lokakuuta 2012

Ei itketä lauantaina

Eilen oli huutoilta. Kolme ja puoli tuntia suoraa huutoa. Tämän väsyttämänä kuitenkin nukuttiin yö melko hyvin, parin tunnin pätkissä. Tänään on ollut aurinkoisempaa - sekä keli ulkona, että vauva! :) Äsken yritti avata ääntään, mutta tein maitotainnutuksen ja nyt nukkua tuhisee suloisesti tässä sohvalla miehen ja mun välissä.

Aurinkoisen pakkasilman houkuttelemana oltiin iltapäivällä ulkoilemassa. Kaikki muut paitsi Onni, joka lähti eilen miehen äidille viikonloppukylään. Korvia lepuuttamaan.

Oltiin ihastelemassa maisemia jokirannassa...
...ja käytiin kävelemässä hautausmaalla. Vähän nimivinkkejä bongailemassa. Ei sitä nimeä kokonaisuudessaan tuolta tuotu, mutta muutama hyvä vaihtoehto bongattiin. Vaikka, kyllä se nimi taitaa olla jo päätetty. ;)
Kaupan kautta kotiin

Leppoisa koti-ilta herkkuineen.
Tykkään.

16 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa iltaa teille <3
  Onko muuten pojissa samaa näköä... tänään vaan alkoi mun silmissä siltä näyttämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ilta oli oikein mukava, mikäli muutamaa huutosessiota ei oteta laskuun... onneksi on toinenkin syli oman lisäksi hyssyttämässä, että saa itse välillä levätä. :)

   Kyllä noissa pojissa on samaa. Pommi on nyt aikalailla saman kokoinen ku Onni syntyessään, mutta kasvonpiirteet ovat vähän ehkä sirommat. Nenässä, silmissä ja huulissa löytyy yhtäläisyyksiä. Hiukset on erilaiset ja eri väriset. :)

   Poista
 2. Voi rähmä, teilläkin siis masuvaivainen vauva. Ei se kyllä paljon lohduta, että aika parantaa yleensä tuota vaivaa. Meillä esikoinen ALOITTI huutamisen 3kk vanhana ja huusi vuoden vanhaksi joka ilta tunteja. Oli ilmeisesti ymmärtänyt koliikin vähän väärin, tyttöparka. Kun kuopus nyt aloitti samantyyppisen rähjäämisen pari kuukautta sitten (3kk vanhana), ajattelin että "ei apua, taas". Mutta poitsu huusikin vain (kröhöm) pari kuukautta iltaisin, ja nyt on jo aika rauhallinen ja hyväntuulinen tyyppi. Syö kyllä tunnin välein päivin/öin. Vieläkun sen lopettaisi ja saisi yön nukkua putkeen niin alkaisin varmaan muistaa millaista on päänsärytön elämä! Tsemppiä siis, et ole yksin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ikävä kyllä masuvaivainen vauva tais tulla meille. :( Sä oot kyllä sissi! Mä oon poikki jo yhden huutoillan jälkeen... Onni huusi vauvana jonkin ajan (en muista nyt tarkalleen) aina iltaisin kuin nakutettuna klo 21-00, mutta muut ajat oli tyytyväinen. Nukkui jopa pitkiä yöunia heti alusta lähtien.

   Toivottavasti siellä teillä helpottaa ja pian! Katkonaiset yöunet on kyllä suoraan sieltä mihin aurinko ei paista.. :/ Kiitos tsempeistä. ♥

   Poista
 3. Me pyörittiin samoissa maisemissa eilen. Asutaan tuossa suht lähellä. Sen vuoksi taisinkin alunperin blogiasi käydä lukemaan, kun ollaan samasta kaupungista, mutta ehdin sen jo unohtaa tässä välissä.
  Toivottavasti huutokonsertti loppuisi lyhyeen. Onneksi meillä mahavaivat ovat enää muisto vain. :-) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että! Onkohan tästä kaupunkikaimaudesta ollut ennen puhetta..? Jotenkin hämärä muistikuva, tai sit sekotan sut johonkin toiseen. Mutta sun blogia olen ainakin joskus käynyt katsomassa ja nyt laitan sen talteen, etten enää hukkaa! :)

   Kiitos tsempeistä ♥ Onneksi menevät ohi ennemmin tai myöhemmin (toivotaan, että ennemmin) ja sit aika kultaa... :)

   Poista
  2. En ole aivan varma, onko ollut ennen puhetta kaupunkikaimaudesta. Me muutettiin tänne vasta reilu kuukausi sitten.

   Todellakin aika kultaa muistot. Meillä menikin mahavaivat todella pahoiksi, plus nyt vähän epäillään lehmänmaitoallergiaa. Mutta, kyllä ne siitä ajan kanssa helpottavat (vaikka ei se auta yhtään kuulla nyt, että "joskus sitten"..). :-) Onneksi vauvat ovat niin ihania, että se pieni hymy pyyhkii pois huudon aiheuttaman väsymyksen. <3

   Poista
  3. Ehkä olen sitten sotkenut mielessäni asioita... Tervetuloa vaan kaupunkiin! :)

   Tuo on muuten totta, että pitkänkin huudon jälkeen yksi pieni hymynpilkahdus tekee niiiin hyvää. Tänään on onneksi hymyilty enemmän ja selvästi jo ihan tarkoituksellisesti! ♥ Ja en tiedä kostautuuko jos nyt kirjoitan tämän, mutta tänään ei ole huudettu ihmeemmin! ;)

   Ja voi kurjuus tuo allergiaepäily! :(

   Poista
 4. Voi söpöläinen! Vauvakuume iski - taas :)Toivottavasti masuvaivat eivät tule jokapäiväiseksi riesaksi. Jaksamisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Toivotaan! Vähän uhkaavalta näyttää tuon masun suhteen... Kovaa huutoa on aina iltaisin, mutta päivänkin mittaan sellaista tyytymätöntä ähinää.

   Ensi viikolla on neuvolalääkäri. Katsotaan mitä lääkäri sanoo. Ollaan myös mietitty vyöhyketerapiaa, jos tämä nyt näyttäisi jatkuvan.

   Kiitos ♥

   Poista
 5. IHANA vauva. Nimien bongailu on kivaa, varsinkin jos kuitenkin on jo jotain hyviä vaihtoehtoja olemassa... Oi kun ihania kuvia teidän kotikonnuilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirjami ♥ Nimien bongailu on kyllä tosi hauskaa ja meillä olisi kyllä hirmu hyviä nimiehdotuksia vaikka kuinka monelle vauvalle... ;D Mut kyllä se taitaa olla niin, että meidän perheessä ei tartte enempää miettiä nimiä. :)

   Poista
 6. Voi suloisuutta - toivottavasti ei ihan joka ilta tarvitsisi itkeä nuin paljon. Ja teillä ON jo lunta - huiiii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan. Tänään on ollut parempi ilta. Taidan jatkaa tätä hyvällä menestyksellä alkanutta masuhierontaa vyöhyketerapian oppien mukaan. :)

   Juu, lunta tuli perjantaina yllättävän paljon, mut kyllä se nyt taitaa ensi viikolla jo sulaa pois ihanaksi ruskeaksi mössöksi... :/

   Poista
 7. Huh, huutoa. Muistan, kun itselle tuli niin avuton olo, kun pieni vaan parkui ja parkui ilmeisesti mahavaivojaan. Nyt hää on jo kaksivee ja parkuminen jo historiaa! Niin se aika vaan menee vauhdilla. Toivotaan että saatte apua mahavaivoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mystisiä ovat nuo pienten parut. Kunpa osaisivatkin kertoa, ja kunpa koliikkiin ja mahavaivoihin olisi jokin tehokas täsmälääke... Mutta jälkikäteen mietittynä nämä ajat ovat niin nopeasti ohimeneviä, että kovemmatkin huudot jaksaa, jos yrittää ajatella pitkällä tähtäimellä (joo, tosi helppoa yön pitkinä, pimeinä tunteina...) :P Mutta kiitos, toivotaan!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...