maanantai 29. lokakuuta 2012

Inspistä!

Tänään tämä Indiedays Inspiration blogiyhteistyö on virallista. Hassua, jännää, outoa. Siis että tämä mun pikkuruinen bloginpoikainen on tuolla kolmensadan käsittämättömän INSPIROIVAN blogin joukossa. Enpä olisi uskonut vuonna 2005 bloggaamista aloittaessani, mihin tämä rakas harrastus johtaakaan. Vähän luo ehkä paineita, mutta päätän olla ottamatta stressiä. Tää on kuitenkin niin kivaa. :)

Nyt painun hammaspesulle ja sänkyyn parantamaan univajeesta johtuvaa päänsärkyä. Ehdin hyvässä lykyssä nukkua pari tuntia ennen ensimmäistä herätystä. Eipähän ainakaan ehdi tyynyn kuva painua poskeen, jos jotain positiivista haluaa hakea.. ;) 

Hyvää yötä! 

6 kommenttia:

 1. Onnittelut! Samalla voin kai sanoa myös, "kauniita unia... ja oman kullan kuvia" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru! Oman kullan kuvia tuli katsellessa viime yönä lähinnä silmät auki, kun tuo pikkukulta piti ähinöissään hereillä... Nyt on silmät sikkarallaan. :S

   Poista
 2. Hei mites jatkossa, päivittyykö blogi kuitenkin samassa osoitteessa? Vai pitääkö muutella jotain asetuksia?

  No, joskos ens yönä sitten parempia unia taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama vanha osoite, samat vanhat aiheet ja sama vanha bloggari! ;D EIkä tartte mitään muutella. Ainut mikä nyt saattaa muuttua, on ulkoasu vähän. Tuohon mun oman esittelyn yläpuolelle tuli jo tuo inspiration-banneri, jossa vilahtaa uusimmat postaukset. :)

   Kiitos, parempia unia toivotaan! Nyt sain kyllä vauvelin simahtamaan vaunukoppaan (huijasin, että mennään muka ulos ;) ). Sisällä ollaan kun Onni on kipeänä ja päikkäreille ei pääse, kun isompi ei suostu nukkumaan. Mut enää nelisen tuntia, niin mies tulee kotiin apuun. Siihen asti jaksaa kyllä! :)

   Poista
 3. Tosi, tosi kiva, että olet sinäkin mukana!
  Kauniita unia sinne. Ihan mielettömän söpö tuo teidän nahkavekkari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin mustakin! :) Ja kiitti, unet vois olla vielä vähän kauniimmat (=pidemmät), mut tää on nyt tätä. Eiköhän sitä taas ehdi nukkuakin... :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...