perjantai 5. lokakuuta 2012

Perjantain parhaat

Kotiutuminen sairaalasta (kontrolliin sunnuntaina)
Bilirubiinit laskussa (202)
Paino nousussa (3710 g)
Vesisade ulkona
Lepattavat kynttilät sisällä
Ensimmäinen kauppareissu vauvan kanssa (nukkui koko ajan)
Valkoiset neilikat
Sushi
Samppanja


Mukavaa viikonloppua! :)

26 kommenttia:

 1. Ihanaa,ootte kotona!Ja eikö maailma näytä ihan erilaiselta kun siihen on tullut uusi pieni ihminen.Kauniimmalta,kaiken kokee jotenkin herkemmin ja syvemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ihanaa. Ja näyttää! ♥ Ja nyt kun on nukkunut yön melko hyvin, niin kaikki näyttää muutenkin vähän kirkkaammalta. :) Vauva heräsi viime yönä syömään n. 3 tunnin välein, syö tosi nopeasti (max. 10 minuuttia), joten päästään pian takaisin nukkumaan. Mies hoiti vaipanvaihdon, joten en edes noussut sängystä koko yönä. Aamulla mies heräsi Onnin kanssa ja me jäätiin vauvan kanssa nukkumaan. Vasta yhdentoista aikaan tulin alakertaan!! :)

   Poista
 2. Arvot laskuun ja paino nousuun - hienoa!!!

  VastaaPoista
 3. Oma koti kullan kallis! Ei ole vain tylsä klisee.

  Hyvää vointia!

  - Kristiina -

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Aurinkoista viikonloppua myös sinne teille päin!

   Poista
 5. Ihanaa viikonloppua! Tunnelmallisia kuvia:):)

  VastaaPoista
 6. Ihanat ja todella tunnelmalliset kuvat! Jotenkin niin ihmeellistä... jokin aika sitten oli Onni, meni jonkin aikaa... Katseltiin kuvia sun mahasta... ja nyt on Onni ja Pommi, jostain syystä pysähdyin ihan katselemaan heidän kuviaan... suloisia!
  Ihanaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä... aika kuluu.. niin sen on kai tarkoitettukin mennä. Haikeaa! Viimeksi eilen ihmettelin, kuinka ISOLTA Onni tuntui sylissä. Hyvä että mahtui. :D Ja kohta ne on molemmat jo isoja. Sniif!

   Ihanaa viikonloppua myös sinne! ♥

   Poista
 7. Aivan parhaita paras perjantai -uutisia.<3

  VastaaPoista
 8. Olen jonkin aikaa lukenut blogiasi, nyt on pakko kommentoida.
  Selvisikö teillä keltaisuuden syy?
  Meillä on kolme lasta ja kahden ensimmäisen kanssa meillä todettiin ABO-immunisaatio, eli minun ja vauvan veriryhmät ei sopineet yhteen. esikoisen kanssa selvittiin reilun vuorokauden valohoidolla, kakkosen kanssa kuuden päivän valohoidolla. Kolmosen kanssa ei sitten immunisaatiota tapahtunutkaan.
  ABO-immunisaatiolle on tyypillistä bilirubiiniarvojen sahaaminen ees taas. Minun O-veriryhmä ei siis sopinut vauvan A-veriryhmän kanssa yksiin. Tällä on taipumusta pahentua raskaus raskaudelta, mutta joskus käy niin onnellisesti kuin meillä, ettei sitä tulekaan.
  Eivät asiaa innolla sairaalassa tutkineet, mutta vaadin itse selvittämään mistä keltaisuus ja korkeat bilirubiiniarvot jouhtuivat.

  ihanaa, että olette nyt kotona. Toivottavasti ei arvot enää nouse. Onnea vauvan syntymän johdosta, nauti ja nuuskuttele ihanaa vauvantuoksua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Amy ja kiitos kommentistasi!

   Meillä ei toistaiseksi ole selvinnyt keltaisuuden syy. Ensi viikolla otetaan lisää kokeita... Mun veriryhmä on A+ ja mikäli ymmärsin oikein, niin meillä tuo veriryhmien epäsopivuus ei olisi kyseessä. Vauvalla (kai?) veriryhmä B+. Jäi vähän vielä epäselväksi tänään lääkärissä tämä asia, ensi viikolla ollaan viisaampia.

   Meillä kyllä tuntuvat tuolla sairaalassa olevan kovastikin kiinostuneita tutkimaan asiaa. Lastenlääkäri on mukava, mutta välillä kaikki jutut ei ihan aukea, kun puhuu hieman huonosti suomea.

   Hyvä, että teillä selvisi tuo asia. Epätietoisuus on rasittavaa. Ja onneksi valohoito riitti teillä! Ilmeisesti ääritapauksissa tehdään vauvalle verensiirto..?

   Valitettavasti arvot oliva taas hieman nousseet, mutta kotona kuitenkin ollaan ja seuraavaan kontrolliin mennään vasta ensi tiistaina.

   Kiitos! :)

   Poista
  2. Kiva jos oli apua!
   Meillä kakkosen kohdalla bilirubiibiarvo lähenteli verensiirtorajaa jo vuorokauden iässä... Ilman päättäväisyyttäni ja sitä seuranneita kokeita ja nopeaa toimintaa oltaisiin jouduttu verensiirtoon.
   Meillä on nyt 4kk ikäinen vauva ja tällä kertaa paperini luettiin huolella ja vauvasta otettiin heti syntymästä asti tarvittavat kokeet. Muunmuassa koe, joka osoitti, ettei immunisaatiota nyt ollut tapahtunut. Voi että mä olin onnellinen!!! Ihana yllätys päästä sairaalasta kotiin normaaliaikaan kun on varautunut kahteen sairaalaviikkoon... :-)

   Toivottavasti teilläkin syy selviää pian!

   Isot halit!

   Poista
 9. Kuulosti hyvältä perjantailta ja viikonlopulta =)

  VastaaPoista
 10. Minä täällä tippa linssissä lueskelin teidän pienen ihmeen syntymästä <3 Onnea hurjan paljon <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...