lauantai 29. joulukuuta 2012

Meillä

Uudet lelut on pop. Niitä onkin ihan hujan hajan joka paikassa, enkä ole jaksanut alkaa (vielä) nipottamaan niistä. Paljoa. Enkä varsinkaan itse keräämään niitä. Ja vaikka kalenterin mukaan ollaan palattu arkeen, meillä vietellään aikaa pyjamassa pitkälle iltapäivään ja vaan ollaan. Tällä hetkellä kun arki ja pyhä eivät juurkaan eroa toisistaan.

Vaikka ei olekaan enää niin joulufiilis, niin tuosta kuusesta en malttaisi luopua. Se tuo niin mukavaa tunnelmaa pimeisiin päiviin ja iltoihin. En ollenkaan kuulu niihin, jotka haluavat päästä siitä ja neulasista eroon heti joulupäivänä.
Ja ne suklaat. Ne ei näytä loppumisen merkkejä. Vaikka parhaani olen tehnyt, uskokaa tai älkää! Blogeja lukiessa käsi käy suklaakipolla ihan huomaamatta..

Ja kun makealla herkuttelee, alkaa kovasti nukuttamaan. 
Sitten otetaan päikkärit.
Onneksi vuodenvaihteessa on vasta lupausten aika! ;)

8 kommenttia:

 1. täällä ollaan myöskin ihan lomalla.. nukutaan pitkään, ollaan vaan, talo on hujan hajan, syödään sillon kun on nälkä, valvotaan pitkään :) Niin harvinaista herkkua että nyt nautitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein! Aikaisia aamuherätyksiä, töitä, siivousta ja tarkkaa aikataulutusta on ihan riittävästi myöhemminkin. :) Mukavia välipäiviä!

   Poista
 2. Heh, ihan kuin olisit meidän perheestä kirjoittanut. Mäkään en ymmärrä yhtään niitä, jotka heti tapaninpäivän jälkeen haluaa palata arkeen. Joulu kestää loppiaiseen ainakin (ja ne suklaat kanssa :)

  T.Hansu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla aika yleistä näinä päivinä.. ;) Ja loppiainenhan on ihan kohta - enää viikko!

   Poista
 3. Mä vetäisin tänään sellaiset aidot tervetuloa-arki-kilarit näistä joka puolella lojuvista leluista. Ei riitä, että kaikki uudet ovat ympäriinsä, kun siitä ilosta vanhatkin on kannettu olohuoneeseen ja ruokatilaan.
  Ei jaksanut enää :D Kuusikin lensi siinä samassa puuskassa ulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kumma, että ne lelut ja rojut ei löydä paikoilleen ilman kilareita... Meidän (mun) on pakko tehdä hyvin isolla kädellä inventaariota Onnin huoneessa, sillä sinne ei enää mahdu uudet ja vanhat sekaisin. Ja se on saatava tehdä yksin.

   Saa nähdä miten meidän kuusen käy, säilyykö loppiaiseen.. Ainakin tänään saa vielä olla, kilareita odotellessa. ;)

   Poista
 4. Meillä kuusi lensi joulupäivänä pihalle, esikoinen roikkui siinä ihan herkeämättä ja kaatoi sen pari kertaa TUNNISSA pitkin lattiaa... Mutta pyjamassa rahjustan edelleen puolille päivin, että ehkä vähän joulutunnelmissa sentään vielä ;) Voi miten Viljo on kasvanut huimasti, näyttää jo melkein isolta pojalta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susanna, voin kuvitella ja ymmärrän hyvin tuon joulukuusen lähdön.. ;D Tänään on vähän ryhdistäydyttävä ja puettava ainakin päivävaatteet, kun tulee vieraita.

   Katsoin tuota samaa Viljon kuvaa, että miten näyttääkään isolta! Kun monissa kuvissa näyttää hyvin samalta kuin Onni vauvana, mutta tuossa kuvassa on ihan "itsensä" näköinen. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...