keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Tapani

Joulun kolmas päivä, appiukon nimi ja miehen kolmas. Sama hengailu jatkuu, kuin eilenkin. Muuten samalla poppoolla, mutta seuraamme liittyi tuo nimeltämainittu appiukko. 
Joulupuita on tänä vuonna useampi. Tuo iso kuusi, joka on omasta metsästä. Ainut sen kokoinen, että sopi joulukuuseksi. Oksat niin hennot, että painuvat koristeiden painosta. Mutta ehkä juuri siksi niin sympaattinen. Lisäksi on vanhempieni luota tuomat pieni joulumänty ja pieni joulukuusi, sekä minikokoinen joulukataja, jota ei näissä kuvissa näy. 

6 kommenttia:

 1. Meilläkin on useampi Tapani. Miehen, poitsun, siskon miehen ja serkkupojan toinen nimi. Pienimuotoinen "velvoite" jatkaa perinnettä :D
  Mukavaa hengailupäivää Tapanien kanssa. Karjalanpaisti uunissa ja illasta neidin kummi saadaan vaimonsa kanssa kyläilemään. Huomenna sitten jatkuu arkinen aherrus klo 6 :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Hanna! Oikein tunnelmallista Tapsanpäivää sinne teille myös! :)
  Itse asiassa, tuon Onnin kummisedän kolmas nimi on myös Tapani, niitä on täällä nyt siis kolmin kappalein. :)

  Ja niin. Arki. Reipasta aherrusta huomenna!

  VastaaPoista
 3. Oikein kauniita tapanin tunnelmia teillä siellä <3 Hih ja sait sitten kuitenkin pikkupuut sisälle asti, jee! Severi on muuten Severi Markus Tapani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Teija! Kyllä, pikkupuut sain ennen joulua vihdoin sisään. Olishan se ollut sääli, jos ne ois jääneet laittamatta esille, kun ne niin kaukaa roudattiin. ;D

   Hyvä nimi Sepulla! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitti, tässä postauksessä näkyy itse asiassa kaksi eri uunia: ruokasalin ja olkkarin. Mut ne on melkein samanlaiset. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...