tiistai 25. joulukuuta 2012

Tiheän imun joulu

Joulupäivän ilta jo. Eipä ihmeemmin mitään "blogimatskua" tullut kuvattua eilen eikä tänään. Jospa huomenna tarttuisi päivänvalon aikaan kameraan. Jouluaatto oli rauhaisa ja rento. Siihen kuului mm. nostalgista Lumiukkoa telkkarista, ähkyyn syömistä, tunnelmallisella hautausmaalla käyntiä, kuumaa glögiä, lisää syömistä, jännitystä, ikkunoista kurkkimista, vihdoin Joulupukin odotettua vierailua, syömistä, saunomista, innokasta lahjakääröjen avausta, syömistä, rauhoittumista... ja mainitsinko jo, että syömistä? Hyvin perinteistä siis.


Kilttejä oltiin oltu (kiitos kaikille!). Lapset saivat paljon, mutta mielestäni kivoja, harkittuja lahjoja, joista yksikään ei varmasti jää "ylimääräisenä" nurkkiin maleksimaan.
Me täällä nautiskellaan joulupäivän illasta Onnin, Viljon ja Onnin kummisedän kanssa. Mies lähti jo töihin puurtamaan. Isommat poitsut ovat Onnin lahjojen kimpussa, itse tein ns. vauvan huijaustempun ja puin Viljon kevyesti vaunukoppaan nukkumaan. Kopan sijoitin eteisen lattialle... ;) Toinen luulee olevansa ulkona ja nukkuu hyvin. Kuistille en voinut viedä, kun huomattiin, että itkuhälytin oli simahtanut pakkasessa. 

Jos olisin fiksu, niin olisin ottanut pienet tehotorkut tällä välin. Aavistuksen väsy olo öisten syöttöjen vuoksi. Viljo on jostain lukenut (varmaan taas netissä surffaillessaan), että kolmen kuukauden iässä tulee tiheän imun kausi ja päättänyt noudattaa tätä kaavaa syömällä yöllä jopa tunnin välein. Mutta en ole fiksu, vaan vietän aikaa blogeja lukemalla ja suklaarasioita tyhjentämällä... 

Tunnelmallista joulun jatkoa!

4 kommenttia:

 1. Hyvää joulua jatkoa! Tuo ilmeisesti Onnin joulutonttu on kyllä superhieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin! :) Juu, eikös olekin. Tuo tonttu on mustakin ihana, jotenkin hellyyttävä. :')

   Poista
 2. Vähäisistä uneista huolimatta oikein mukavat joulun jatkot teille ja eihän sitä aina jaksa fiksu olla <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...