keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Paluu arkeen

Hiljaista ollut blogin osalta. Jospa kaivattu arki toisi taas tännekin rytmiä. Viikonloppu vierähti pohjanmaan tasaisissa maisemissa; käytiin saattelemassa Isomamma viimeiselle matkalleen. Hautajaiset olivat kauniit. Molemmat pojat käyttäytyivät esimerkillisesti ja Viljo tapasi monia sukulaisia ensimmäistä kertaa. (Ja minä blogin lukijoita, huimaa! Terkkuja vaan :D ) Ja Viljonkka hurmasi tietysti monta muutakin vastaantulijaa. Ensimmäisen äänekkään naurun sai osakseen isotäti Raija. :)

Viime aikoina on tullut kuvattua tosi vähän mitään, kun on niin pimeää jatkuvasti, joten esittelen tässä meidän asut lauantailta. Ilman malleja tosin.

Itse pukeuduin tummanharmaaseen imetysmekkoon. Hyvin simppeli malli. Halusin asun, jossa ei ole avaraa kaula-aukkoa, mutta pitkät hihat ja että helma ylettää polviin. Mutta kertokaa, miksi imetysmekot ovat lähes aina minejä? En ihan oikeasti voi uskoa, että kovin moni imettävä äiti haluaa arkisin pukeutua pikkumustaan... Siltä ne nimittäin enimmäkseen näyttävät! Tätäkin sai metsästää kissojen ja koirien kanssa, juuri tuon helman pituuden takia. Mutta tykkään tämän ajattomuudesta ja eri tavoin asustamalla on hyvin muunneltava. Hautajaisiin maustoin mekon helmikoruilla.

Onnilla tummanharmaat, suorat housut, valkoinen kauluspaita ja harmaa neule. Kas kummaa, meidän esikoinen oli venähtänyt pituutta sen verran, että mitkään vanhat ei sopineet. Tein tällaiset monikäyttöiset järkihankinnat tässäkin kohtaa. Hyvä minä!
Viljo oli (miehen lisäksi) ainut, jolta löytyi asu valmiiksi. Harmaat housut Jerry-serkulta perityt ja valkoinen kaulusbody.
Miehen tummassa puvussa ei nyt taida olla mitään mielenkiintoista, joten jäi kuvaamatta. ;) Nyt vaan koitetaan asettua arkeen. Siivotakin pitäis. Ja viedä kuusi ulos ja... kyllä. Luit oikein. Tuolla nurkassa se vielä nököttää.

2 kommenttia:

  1. Oikein mukavaa arkea sinne... ja eikös se kuusi voi olla nuutinpäivään asti, eli ei sulla viel mitään hätää ole :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan oikeassa olet, Marru! Kyllähän tässä ehtii. Vaikka ihan mielelläni siitä jo luopuisin. Samoin kuin noista harmaista pilvistä taivaalla, joiden vuoksi päivät on NIIIIIIN pimeitä. Mä kaipaan aurinkoa. Jos nyt ei sitä kevätaurinkoa vielä, niin edes sellaista talvipäivän aurinkoa. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...