torstai 7. helmikuuta 2013

Bumboilija

Pikku bumboilijan itkujen aiheuttajaa ei olla saatu kiinni. Imetysdieetin aikana ei ole löytynyt selkeää syytä. Lääkärimme kehoittikin palaamaan normaaliin ruokavalioon. Kolmen viikon id:n aikana olisi jotain osviittaa löytynyt jos olisi löytyäkseen (näistä ruoka-aineista). Lääkärin mielestä on turha siis rajoittaa syömisiä enempää. 
Närästyslääkkeen (Zantac) antamista jatketaan. Ehkä homma on kuitenkin menossa parempaan suuntaan..? Viimeisen viikon aikana itkuttomia iltoja on ollut kolme tai neljä. Iho on ehkä himpun parempi ja vatsakin on saatu toimimaan. 
Ihan koko ruokavaliota en normalisoi kerralla, vaan otan ruoka-aineen kerrallaan takaisin. Näin nähdään, 
jos joku aiheuttaa selvästi oireita. 
Näillä mennään. Soitellaan lääkärin kanssa taas 
parin viikon kuluttua uudelleen.
Tänään käytiin neuvolassa hakemassa mittoja. Sekä pituus, että paino kulkevat omia polkujaan nollakäyrän alapuolella. Viimekertainen pituuskäyrän notkahdus oli tasoittunut. 
Pituus 64,4 cm, paino 6430 g.
Meidän pikkuinen. 

22 kommenttia:

 1. Voi suloisuutta.
  On niin iloisen ja hyvän tuulisen oloinen poika kuvissa, että on ihan vaikea kuvitella pientä itkuisena.
  Tsemppiä edelleen alkutaipaleen haasteille ja herkullisia hetkiä sulle paluussa normi aterioiden pariin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi on lukuisia nauravia, hymyileviä ja onnellisia hetkiä. Niiden voimalla jaksaa ne huonommatkin. Ja kiitos, kyllä mulla onkin ikävä mun treeniruokia: maitorahkaa ja raejuustoa! :DD

   Poista
 2. Voimia ihan hirveästi selvittelyyn <3
  Toivottavasti saisitte avun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja toivotaan. Mä alan itse kallistua päivä päivältä enemmän selittämättömän koliikin puoleen... Ehkä me ei mistään allergioista koskaan kiinni saadakaan. Ja hyvähän se niin olisikin. Mutta vois tuolle Viljolle sitten kyllä joku kertoa, että koliikin aika meni jo! ;D

   Poista
 3. Voi surkimus, mutta hyvä jos ees hiukan parempaan menossa!
  Mutt sen sanon, ett kyll on Viljopoika niin sulone ♥ Terkkuja kummalleki miehealul :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! Kiitos, kerrotaan terkut kun tulevat sisälle. :) Viljo nukkuu kuistilla vaunuissa ja Onni ajelee miehen kans mönkkärillä. Ja mun pitäis tehdä TÖITÄ...

   Poista
 4. Voi pientä herraa <3 Mutta on se söpö. Selman mitat maanantaina 5kk neuvolassa oli 6725g ja 63cm. Taitavat mennä samalla käyrällä;-)

  VastaaPoista
 5. Toivon, että pikaisesti nyt löytyisi apua tuohon itkuisuuteen. :( Jaksamista huutojen kanssa ♥

  Suloinen Viljo ♥

  VastaaPoista
 6. Vaikka ohjeita ja neuvoja sataa varmaan yhtä tiuhaan kuin hiutaleita tänään taivaalta, pakko kuitenkin hehkuttaa...vyöhyketerapiaa.
  Ehkä jo olettekin kokeillut, mutta jos ette kokeilkaa ihmeessä. Meillä se aikanaan auttoi aivan selkeästi. Eikä edes tarvinnut käydä kuin muutaman kerran. Lisäksi saimme hyvät kotiohjeet, joita tehdessä silmissä näki kuinka lapsi rentoutui.
  Teen niitä pojallemme vieläkin, jos on joskus vatsavaivoja.Vaikka tosiaan on jo niin iso poika, että osaa niitä "jalkapohjajuttuja" pyytää itsekin:) Hyvän terapeutin löytyminen on tietysti vähän onnenkauppaa, mutta puskaradio on hyvä tiedottaja.
  Ihanan sirkeän virkeältä tuo vauveli kuitenkin näyttää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistä! Valitettavasti me ei hyödytty vyöhyketerapiasta... kyllähän lapsi siitä nauttii, mut itkuihin se ei tehonnut. Taisin kirjoitella siitä täälläkin. :( Mutta nuo kotihieronnat olin lähes unohtanut, täytyykin ottaa ihan tavaksi hieroa Viljoa päivittäin, jospa se jelppaisi nyt. Saatiin ohjeita siltä vyöhyketerapeutilta, jonka luona käytiin ja lisäksi olen saanut vauvahierontaohjeita toiselta tuttavalta, joka näitä hommia tekee. :)

   Sirkeän virkeä tuo onneksi onkin koko ajan enemmän ja enemmän. :)

   Poista
 7. Voi miten ihania kuvia ja mikä pikku hurmuri!<3

  VastaaPoista
 8. Ootpa napannut ihanat kuvat pikku bumboilijasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Viljoa on jo helppo hauskuuttaa kaikenlaisella pelleilyllä! Aina saa hymyn palkinnoksi. :)

   Poista
 9. Toivotaan että syy itkuun löytyy. Hauskoja kuvia pottailijasta :)

  VastaaPoista
 10. Mikä ihana kuolahymy pojalla <3 Ei niihin itkuihin aina löydy syytä. Minusta tuntui, että meidän nuorimman koliikki jatkui kolmivuotiaaksi asti. Vieläkin soi välillä korvat, kun muistelen.

  Ihania vauvapäiviä sinulle suloisen pojan ja isoveljen kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. K o l m i v u o t i a a k s i.... :S Kääk! Hui. En kestä! Mä olen asettanut takarajaksi ton 6kk, että sit vois lopetella. ;) Ja kun nyt alkaa vaikuttaa, että itkut on selkeesti iltapainotteisia, niin yhä vähemmän epäilen allergiaa. Mutta katsotaan. Kiitos! ♥

   Poista
 11. Ihana hymypoika :) On muuten hurjan paljon siun näköinen tää poikanen,ihan äitinsä silmät.
  Toivottavasti syyllinen itkuihin paljastuu tai aika helpottaa jos onkin koliikista kyse.Voimia huutoiltoihin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Rimpsukka! Ensin näytti enemmän isältään ja nyt siinä on paljon Onnia ja mua. Mielenkiintoista seurata minkä näköiseksi kasvaa! Äidin silmät, isän tukka. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...