perjantai 15. helmikuuta 2013

Pläänit

Viikonloppu tulla jollottaa. Vaikka väliäkö tuolla, koska meille nää päivät on kaikki aika lailla samanlaista huttua. Oli keskiviikko tai sunnuntai. Mutta koska ns. normaalit ;D ihmiset viettävät viikonloppua, on mukava ajatella, että mekin vietetään viikonloppua. Ja toivotetaan muille mukavaa sellaista.
Meillä ei mitään kummempia suunnitelmia. Mies on osan viikonlopusta töissä ja me hengataan kotona poikien kanssa. 
Jostain syystä viikonloppuihin kuuluu herkuttelu. Se on varmaan jäänne ma-pe -työstä, jolloin perjantain tullen antoi itselleen luvan höllätä. Onnillakin on lauantaisin karkkipäivä. Eli ehkä jotain herkkua, mutta pyritään pysymään kohtuullisuudessa. Se ei liene vaikeaa, sillä mies on menossa tänään ruokakauppaan töistä tullessaan. Herkkuja ei siis tule, ellei niitä erikseen tilaa. Se on ihan liian järkevä tällaisissa asioissa. ;)
Kynsiin voisi sipaista tätä essien Muchi Muchia. 
Kiitos Tannille vaihtokaupoista! :)
Molempien poikien vaateinventaario on kesken ja vaatteet odottelevat jatkolajittelijaansa. Taas tulee mieleen se kellojen seisauttamisjuttu. Viljo kulkee jo kuuskaseissa ja minä varmaan perin pian Onnin vanhat vaatteet...
Ehkä vähän sporttailua. Mieli tekisi paljonkin urheilemaan, 
mutta mun on priorisoitava oma aika...
..töihin. Niihin tulee menemään nyt KAIKKI liikenevä oma aika. Ja enemmänkin. Voisin maksaa jos joku loihtisi vuorokauteen muutaman lisätunnin. Anyone? 

Mitäs teidän viikonloppusuunnitelmiin kuuluu?

12 kommenttia:

 1. Minulla on aina sama juttu viikonlopun kanssa; sellaista ei varsinaisesti ole, mutta aina se tuntuu yhtä mukavalta. Sellaiselta pelastukselta. Viikonloppuna - oli töissä tai ei - saa ottaa rennosti. Jännä, ettei arkena ole samanlaista fiilistä. Vaikka vapaapäivät olisivat viikolla. :D

  Törmäsin nyt ensimmäistä kertaa blogiisi ja hyvältä vaikuttaa. :) Tänne aion palata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Viikonloppu on viikonloppu! Mulla oli oikein todellinen lauantaiaamufiilis tänään, kun Viljon syöttämisen jälkeen mies tuli poikien kanssa alakertaan ja minä jäin vielä hetkeksi yksin nukkumaan. :)

   Olipa mukavaa, että löysit ja jätit kommenttia. Tervetuloa toistekin! :)

   Poista
 2. Samoja kyselin tänään Melukylässä :)
  Minäkin olen viikonlopun töissä, poitsu mummulla yökyläilemässä ja neiti pitää iskälle päiväkotia :D Vähän humputeltiin tytön kanssa kaupungilla ja mies haki "prinsessat" kotiin Makuunin kautta. Huomenna toivottavasti päästään jonnekin syömään iltasella.

  Muksia päiviä teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä kyselit ja kävinkin juuri lukaisemassa ja jättämässä terkut! ;) Kivoja suunnitelmia siellä teillä, vaikka töitä onkin. Työniloa sinne, poitsulle kivaa mummulareissua ja tytölle ja iskälle hauskaa päiväkotipäivää! :)

   Poista
 3. Kohtuullista karkinsyöntiä :O
  Voikun joskus oppisi sellaisen! ;)

  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kun "saan" jo syödä kaikkea, niin se on vähän vaarallista. Pitää aina tunnustella, että onkohan se selkäranka siellä paikallaan vai ei. Mutta sun ruokavalio on niin rajoittunut, että kyllä sä irtokarkkisi ansaitset! Ihminen on sitä mitä hän syö, sugar Bianca! ♥

   Viikonloppuja sinne teillekin!

   Poista
 4. Viikonloppu... taitaa mennä "laiskotellessa"? Katotaan mitä päivät tuo tulleessaan ja sen mukaan mennään, ei siis mitään suunniteltua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli ihan parhaita suunnitelmia! No plans, ollaan, hengaillaan ja katsellaan tilanteen mukaan. Rentoutumista parhaimmillaan. Nauti! :)

   Poista
 5. Minulla viikonloppu on rauhoittumista ja perheen kanssa yhdessä oloa hektisen viikon jälkeen. Liika kiire arjessa ahdistaa ja nyt on yksi sellainen viikkoa takana,ja toista vastaavaa ei tule,niin päätin :) Viikonloppuna on ihana tavata myös ystäviä ja kokata rauhassa hyvää ruokaa. Iloista viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin sen pitää mennäkin! Ja sekin on taitolaji, jota kaikki eivät osaa. Että saa nollattua työasiat päästä täysin ja keskittyä siihen olennaiseen: perheeseen, rauhoittumiseen ja lepoon. :)

   Leppoisaa sunnuntaita sinne vielä ennen uutta viikkoa!

   Poista
 6. Meil on ollut harvinanainen viikonloppu, että ollaan saatu nauttia enemmän perheen isukin seurasta :) Poikien huoneet on saatu valmiiksi, tehty hyvää ruokaa, ulkoiltu... semmosta normaalia. Yleensä aina hässäkkää ja menoa jos jonkinnäköstä ihan liikaa.

  Mukavaa sunnuntaita teille sinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaa ihanalle! Tykkään erityisesti tuosta kohdasta "poikien huoneet on saatu valmiiksi..." ;) Mut tykkään kyllä perheen yhteisestä ajastakin. Ja hyvästä ruuasta. Ja ulkoilusta. Ja siitä normaalista perhe-elämästä. Siis ihan loistoviikonloppu! :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...