lauantai 9. helmikuuta 2013

PojatViljon mielestä parasta hupia ikinä on Onnin touhujen seuraaminen. Onnille myös suodaan aurinkoisimmat hymyt. Äidistä on mukavaa nähdä, että ikäerosta huolimatta isoveli jaksaa välillä hauskuuttaa pientä veljeään.

14 kommenttia:

 1. Meillä huomaan ihan saman. Pikkuveljelle kaikista tärkein on se isoveli vaikka ikäeroa onkin 4 vuotta. Isoveljen perässä on opittu ensimmäiset konttausaskeleet ja kävelyt. Isoveli on opettanut parhaat piiloleikit ja saa aikaan suurimmat naurut.

  Ihania nuo pojat <3

  Leni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania ovat! ♥ Kyllä se isoveli vaan on sellainen esikuva jonka perässä pitää kaikki tehdä. :)

   Poista
 2. Kyllä on ihania poikia! Ja en kyllä usko, että Viljo on kova huutamaan:D Näyttää niin leppoisalta ja ihanalta. Ei vaan. Mutta ihanaa kun jaksaa hymyilläkin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksei kukaan usko?! ;D No onneksi muutava sukulainen ja tuttava on ollut todistamassa näitä huutoja. :) Mutta kyllä osaa olla leppoisakin. Tälläkin hetkellä nukkuu ihan leppoisasti vaunuissa, kuistilla. :)

   Poista
 3. Ihanan blogin löysin :) Ja teidän pieni Viljo on kovin söötti. Esikoisemme syntyi Viljon päivänä 7 vuotta sitten ja häntä kutsuttiinkin pitkään sillä nimellä. Niin rakas nimi oli, että säilytimme sen toisena nimenä ;) Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hanna! Onnea sinne 7 vuotta täyttäneelle, hieman jälkikäteen. :) Viljo on ihana nimi, ekana tai tokana. Myös miehen edesmenneen isoisän toinen nimi oli Viljo. ♥

   Poista
 4. Meiltä löytyy myös hyvin samanikäiset veljekset ja täälläkin isoveljen seura on melkein parasta mitä vauva tietää :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat sisarukset teillä!!
  Meilläkin isosisarukset saa aina varman hymyn aikaan <3
  Ikäero on ollut tällä kertaa loistava, isoin on aivan myyty ja ihailee pienintä jatkuvasti. Poikakin pussailee ja halailee aina ohimennessä, lepertelee ja kertoo juttuja. Sisarusten suhde on ollut kaikkien osalta parempi kuin osasin edes haaveilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Bianca, niin teilläkin. ♥ Lasten välisiä hempeitä hetkiä on ihanaa seurata!

   Poista
 6. Täällä sun blogissa ei ole yhtään kiva käydä, kun sä näytät noita ihania vauvakuvia ;) Nyt ei saa iskeä kuume!!

  Kerrassaan valloittava hymy :D

  VastaaPoista
 7. Tää blogi on tosi ihana! Mahtavat pojat ja koko perhe! Jaksaako se Viljo tosiaan vielä olla tuossa leikkikaaren alla? Meidän samanikäinen hermostuu nykyään lelukaareen, hän haluaa nimittäin ne lelut siitä itselle, ja katselee mieluiten vatsallaan maailmaa. Olisin uskonut, että se lelukaari olis hieman pidempään ollut meillä käytössä, mutta ei niin ei. Ai niin, kääntyileekö Viljo jo selältä masulle? Hän on todella suloinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! :) Viljo viihtyy vaihtelevasti lelukaaren alla (tai lattialla ylipäätään). Nykyisin paremmin kuin ennen, sillä vielä tovi sitten viihtyi vain ja ainoastaan sylissä... (jos siinäkään). Aikaisemmin jos Viljon laittoi lattialle, niin ei viihtynyt yhtään. Nyt kun itkut alkavat ehkä hieman olla takanapäin (kop kop!), niin saattaa pieniä hetkiä leikkiäkin tuossa lattialla. Aika pian kuitenkin ilmoittelee, että nyt on tyyyyylsääää... ;D Vatsallaan Viljo ei kauaa jaksa/halua olla. Kääntyilee kyllä. Juuri sanoin miehelle tässä yksi päivä, että Viljoa ei voi enää jättää esim. sohvalle hetkeksikään vartioimatta. Kääntyy nimittäin itsensä pian lattialle...

   Teillä varmaan lähdetään sitten pian liikkeelle!? ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...