maanantai 25. maaliskuuta 2013

Kun halvalla sain..

Äkkäsin eräällä kirpparilla tämän valkoisen syöttötuolin jo muutama vuosi sitten. Oo, mitkä hempeät värit ja muotoilu! Mitään tarvettahan tälle ei tuolloin edes ollut, sillä Onni oli jo siirtynyt syöttiksestään junnutuoliin, eikä lisää kakruja ollut tulossa, ei edes suunnitelmissa. Mutta ihana se oli ja muistaakseni maksoi vain muutaman euron, joten mukaanhan se piti ottaa... Kotona se päätyi tarpeettomana  suoraan varastoon ja vähän nolona sitä miehelle puolustin, että "kun halvalla sain…". Satunnaisia pikkuvieraita lukuunottamatta se on ollut tosiaankin vain varaston täytteenä nämä vuodet. Vasta viime päivinä se haettiin sisälle tarkasteltavaksi, Viljon tarpeita varten. Tykkään siitä edelleen tosi paljon. Vähän tuosta etukaaresta on maali irronnut, mutta se nyt on nopeasti fiksattu.

 Ehkä maailman söpöimmät mintunvihreät pyörät


12 kommenttia:

 1. Ihana, just sun näkönen ja parin euron hinnalla kyllä aika hyvä löytö. jos sulla olikin joku etiäinen asiasta kun sen päätit mukaan ottaa....;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eli tosi söpö siis!? ;D Hmmm. Etiäisestä en tiedä, mut vastaisuudessa nää "kun halvalla sain" -löydöt jotka liittyy vauvoihin, ei kyllä päädy enää mun ostoskoriin... Ellei sit jollekin toiselle tee löytöjä..? :D

   Poista
 2. Kivasti muotoiltu! Minulla on ollut tuollainen mutta paljon kulmikkaampi pienenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mullakin! Tuo istuinosa on jotenkin hauska, kun se on tuollainen pyöreä. :)

   Poista
 3. Onpa ihana syöttötuoli! Mullekin tulee oma lapsuus mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, taisi olla ennen muinoin aika yleinen se kulmikas malli tästä tuolista. :)

   Poista
 4. Onko tuo aito kasarituoli? Itselläni oli vastaavanlainen puunvärisenä 80-luvun alussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en yhtään tiedä minkä vuoden tuoli tää ois. Vois hyvinkin olla kasikytluvulta! Mä oon aiemmin nähnyt tätä tuolia vaan sellaisena, jossa tuo istuinosa on kulmikas.

   Poista
 5. Hyvin samantapaisessa mallissa istuskelin minäkin 80-luvulla. :) Hieno löytö ja käyttökin sille tuli! :) Ei pidä siis koskaan kävellä hyvän kirppislöydön ohi, aina voi löytyä käyttöä - ja sitä paitsi halvalla kun saa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä! :D Kun halvalla saa ja eihän sitä koskaan tiedä... :D Ja ainahan voi toimittaa eteenpäin muille, jos ei itse tartte. ;)

   Poista
 6. hyvinpäs hän jo istuu, meillä tytsy (jolla ikä-eroa viljoon muutama viikko) ei ilman tukea suorassa pysy, etukenoon menee samoin tein.

  ihaana tuoli, meillä odottaaselainen muovinen 80-luvun orannsi väriltään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa Viljo ei osaa vielä istua oikein yhtään! Just ja just tuon kuvan ottamisen ajan istui ja senkin jälkeen (ennen kuin ehdin laittaa kameran pois), nykäisi itsensä taaksepäin ja löi melkein päänsä tuohon selkänojaan. Ja jos tuossa ei ois pöytää mihin nojata, niin ihan kaksinkerroin olisi siinäkin. Bumbotuolissakin on aina ihan linkussa, varpaitaan imeskelemässä.. :D Mut vielähän tuo ehtii oppia hyvin, kuten teidänkin pikkuinen! Otettiin tuoli tosiaan testiin ja todettiin, että ei se vielä istu siinä. Se kyllä helpottais kovasti, kun ei sitten enää sitteriä tartteis ja vois olla muun perheen kanssa ruokapöydässä yhtä aikaa. Ehkä jos oikein laittaisi fyllinkiä siihen, niin sit pysyisi suorassa?

   Teidän retrotuoli kuullostaa hauskalta! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...