tiistai 19. maaliskuuta 2013

Unelmia ja toimistohommia

Mä olen parantumaton haaveilija. Haaveilen ihan kaikesta, järjellisistä ja täysin järjettömistä asioista. Haaveilu on kivaa, jopa suositeltavaa ja terveellistä. Olen yrittänyt opettaa Onnille (jolla on taipumista vaipua synkkyyteen), että aina kannattaa haaveilla. Nukkumaan mennessä unikin tulee paremmin, kun haaveilee jostain oikein kivasta asiasta. Onni oli tosin sitä mieltä, että uudesta mönkkäristä ei kannata haaveilla, koska jos haave ei toteudukaan, niin sitten vaan harmittaa. Voi mun pientä pessimistiä! Mutta kyllä haaveilla on toisinaan taipumus toteutua. Joskus asioita vaan tapahtuu, mutta toisia unelmia varten joutuu tekemään tiukasti töitä. Oma haaveeni liittyy urakehitykseen ja se unelma on täysin saavutettavissa, mutta ei ilman itsekuria ja työtä. Toimistohommia. 

Lapsena haaveilin balettitanssijan tai taitoluistelijan urasta. Enkä vähiten kimaltavien esiintymisasujen vuoksi... No, ne haaveet on vaihtuneet toisiin vuosien myötä. Aika moni pikkupoika taitaa haaveilla myös urheilusankaruudesta, kuten tuossa Valiojoukko-videossa alempana. Onni haaveilee kuulema taitavaksi ralliautoilijaksi tulemisesta. Luistelukin on kivaa, joten ehkä ura löytyy kiekkokaukalosta? ;)

Mistä sinä unelmoit?4 kommenttia:

 1. Nyt kun oma koti toteutuu meidän perheelle niin on omien henkilökohtaisten haaveiden vuoro :)

  Haaveilen saavani kirjoittamisesta, tekstintuottamisesta, ammatin. Miten, en todellakaan tiedä. Ainakaan vielä.

  Toisaalta kiinnostaisi myös radiossa työskentely. Miksi, en todellakaan tiedä.

  Niistä mie haaveilen. Ja vähän ehkä veneestä kans.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaa hyvältä! Pidä kiinni noita haaveista, niin eiköhän asiat järjesty ennemmin tai myöhemmin. Toivottavasti löytyy sulle se kirjoitustyö, josta oot niin kauan puhunut. :)

   Ja onnea teille kovasti uuteen, omaan kotiin! :)

   Poista
 2. Hih... tuo "asenne" taitaa olla vähän noiden miesten juttuja ;D
  Minä ainakin haaveilen ja paljon haaveilenkin! Kaikki on toteutettavissa, jos vaan haluaa... jokin haave, siis lähestulkoon kaikki vaan vaatii sitä "kahisevaa" :))
  Koko talon remontti ja jollei se toteudu, niin muutto uuteen... hevonen tai kaksi ois kans ihan kiva juttu... matka jonnekin tosi kauas... ja sit tietty toivon, että suunnitelmat uuden ammatin hankinnasta toteutuu alku syksystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta, että moni unelma on sellainen rahalla ostettava. Uusi ammatti kuullostaa kyllä tsemppaamisen arvoiselta jutulta! Wau! Pidän peukkuja! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...